• slidebg1

Ügyvédi kamarai kedvezmények

Együttműködésről kötött megállapodást a Volvo Autó Hungária és az Ügyvédi Kamara, ami értelmében komoly kedvezménnyel vásárolhatnak Volvo gépkocsikat a Magyarországon praktizáló ügyvédek, kamarai tagok.

Alábbi kedvezményeink hibrid modelleinkre nem érvényesek, a pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál! 

Milyen kedvezményekkel jár az említett szerződés?

Kiemelt flotta partneri kedvezményt 9-11 százalék közötti étékben ajánlunk. Tudni kell azonban, normál esetben, hogy egy nem kamarai tag ezeket a kedvezményket ahhoz, hogy megkapja, nagy flottaparkkal kell rendelkezzen.

A Kamarával kötött szerződésben azonban nem kötöttünk ki ehhez hasonló feltételeket, ez egy speciális megállapodás, a kedvezményeket a kamara egyéni tagjainak adjuk, hogy megmutassuk, tényleg kapnak kedvezényt, mellyel azt próbáljuk kifejezni, hogy megbecsüljük munkájukat.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

Milyen időtartamra vonatkozik a megállapodás?

Határozatlan időre kötöttük, az elképzelés ugyanis az, hogy hosszú távon működjünk együtt, így realizálódhatnak az előnyök mindegyik fél számára. Ez a megállapodás nem azért született, mert mondjuk, raktáron van némely termékünk, amelyeket akciók keretében próbálunk értékesíteni. Nem erről van szó, itt minden egyes alkatrészt a vevő kívánságának megfelelően raknak össze. Sokan inkább kivárják a 10-12 hetet, míg elkészül az az autó, amilyet akartak. Mások számára fontosabb az idő, ezért készletről választják ki a számukra ideális modellt, hogy akár pár napon belül elvihessék. A készlet iránt itt érdeklődhet bővebben.

Szép, gyors, divatos, kényelmes, de legfőképpen biztonságos!

A törésteszten egyedül a Volvo kapta meg a 100 százalékot. Mindig is hangsúlyoztuk, célunk, hogy 2020-ra az új Volvo modellekben ülők egy esetleges baleset esetén ne szenvedjenek súlyos sérülést. Ehhez számtalan biztonsági elem szükséges, hogy csak egyet említsek, ha a sofőr egy pillanatra elkalandozik vezetés közben és az előtte levő autó vezetője hirtelen a fékre lép, akkor az autó saját magát lefékezi és megáll – ez már több mint 6 éve elérhető nálunk.

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences