Kawasaki Ultra LX

Áttekintés

Légy úrrá a hullámokon!

Az új ULTRA LX megkapta az ULTRA 300LX nagyteljesítményű hajótestét. Bajnokságot nyerő gépektől megöröklött technológiájával és versenyekre kifejlesztett hajótestével az ULTRA LX pontosan és stabilan viselkedik.

Quattro KSD

A KSD-k (Kawasaki Hullámeltérítők), a hajótest első részének alján található keresztirányú bordák a hajótest alól előre kicsapó víz eltérírésére szolgálnak. Az először az ULTRA 250x-n alkalmazott, felül elhelyezett negyedik keresztborda feladata a nagysebességű kanyarodásnál felfröcskölő vízpára csökkentése. Akár kanyarodik akár egyenesen száguld, kis- vagy nagysebességnél egyaránt a Quattro KSD csökkenti a vízpárát és ezzel növeli a vezető kényelmét.

Rendkívül élénk motor reakciók

A 7.500 ford/perc fordulatszámon tiszteletet ébresztő160 lóerőt leadó, 1,498 cm3-es soros négyhengeres, Ninja Supersport alapokra épült motor olyan sportos reakciókkal működik, amit a sportmotorosok nagyon szeretnek. Nagy teljesítménye ellenére ez a rendkívül alacsony károsanyag kibocsátású Jet Ski könnyedén teljesíti a szigorú CARB előírásokat. Az erőteljes ULTRA 300X-től kölcsönzött és a motort erősítő megoldások nagy megbízhatóságot és tartósságot eredményeznek.

5 fokozatban állítható kormány

Versenyzői gyökereihez hűen az ULTRA LX-nek ötféleképpen állíthatókormányrúdja van amely a vezetők és vezetési stílusok legszélesebb választékához képes alkalmazkodni és akár álló, akár ülő pozícióban történő használatot lehetővé tesz.

Kawasaki Intelligens kormányzás/SLO-Mód

A KSS kiegészítő kormányrendszert arra terveztük, hogy segítse a kezdő vezetőket a jet ski kormányzásának és manővezerésének megtanulásában. Tapasztalt vezetők valószínűleg tudomást sem fognak venni erről a rendszerről. Az SLO mód az új vezetők számára teszi lehetővé a Jet Ski kezelésének megtanulását alacsonyabb sebesség mellett még mielőtt szabadjára engednék a feltöltött motor teljes erejét. Két külön kulcs (egyik az SLO módra, másik a teljes erőt használó üzemmódra) biztosítja az üzemmódváltási hibák kiküszöbölését..

Üléspozíció és ergonómia

Az erős hajótest rendkívül stabil és viselkedése akár egésznapos túrázásra is alkalmassá teszi. Az ULTRA LX LXuryseat kagylóüléssel van ellátva a minél kényelmesebb utazás érdekében. A jó ergonómiájú LXuryseat ülés három fő számára kínál rendkívül kényelmes utazást. Az üléseket elválasztó gerincek összenyomódnak és így segítik az utasokat egyensúlyuk megőrzésében erős gyorsulásnál. Viharos körülmények között ezekre a gerincekre ülve és azok vastag párnázását kihasználva csökkenthető az egyébként a combizmok által elvégzendő munka.

Erőteljes, aggresszív stílus

Az áttervezett és több éles kontúrt tartalmazó első résznek köszönhetően az ULTRA LX stílusa aggresszívebb lett. Az orr rész beömlőnyílásokra emlékeztető megjelenése hozzájárul ehhez az erőteljes, aggresszív imázshoz. Az első fedélzeti csapóajtó laposabb lett és ezzel is a sebesség érzetét kelti.

Műszaki adatok

Motor

Motor típus: Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat: 1,498 cm3
Furat x Löket: 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány: 10.6:1
Szelepvezérlés: DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer: Üzemanyag-befecskendezés: o60 mm x 1
Gyújtás: Digitális
Indítás: Elektromos

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec): 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec): 144 N•m {14.7 kgf•m} / 7,250-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M: 3,370 x 1,195 x 1,150 mm
Üzemanyag mennyiség: 78 liter
Menetkész tömeg: 423 kg

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences