Ford Focus

Áttekintés

Bemutatkozik a Ford Focus

A vadonatúj Ford Focus minden eddiginél izgalmasabb stílust, tágasabb teret, fejlettebb technológiát és nagyobb teljesítményt kínál. Széles modell palettája a Trend, Connected, Titanium, Vignale, Active, ST-line és az egyedi ST kivitelben érhetőek el. Különböző felszereltségek különböző igényekkel, találja meg nálunk az Önre jellemző Ford Focust!

Ford Co-Pilot360

aktív_sebessegtarto_automatika_es_parkolast_segito_rendszer
Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót parkolás közben. Hiába nem ismeri egyelőre ezeket a funkciókat, annyira praktikusak, hogy hamarosan nélkülözhetetlennek érzi majd őket.

A Ford Co-Pilot360 rendszerébe tartozó Adaptív sebességtartó automatika automatikusan fenntartja az előre beállított követési távolságot és sebességet, az Auto Start-Stop rendszer megkönnyíti a vezetést az araszolva haladó, illetve a gyakori megállással és elindulással járó forgalomban. A Sávtartási segítség pedig a felfestések alapján képes segíteni a kormányzást, hogy a jármű mindig a sáv közepén haladjon.

ford_focus_auto_parkolas
ford_focus_sebessegtarto_automatika

 

A legújabb generációs Aktív ki-/beparkolást segítő automatika a kormányzást, a gáz- és fékpedálokat összehangolva, gombnyomásra végzi el a parkolást, megkönnyítve az Ön dolgát. Ezzel az automata váltós Focus modellekben található intelligens technológiával a parkolás nem okoz többé problémát. A rendszer aktiválása után csak azt kell eldönteni, hogy az út melyik oldalán, és hogy párhuzamosan vagy merőlegesen kíván-e parkolni. A gomb nyomva tartása után az autó automatikusan elvégzi a feladatot.

 

A SYNC 3 Hangvezérlés

sync_3_hangvezerlesi_rendszer
A hangvezérlési rendszer segíti, hogy Ön mindig elérhető maradjon és biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabban illeszkedik az autó audio-vizuális rendszeréhez.

 

Választható váltó típusok

Ford_focus_manualis_valto
Az új Focus egyszerre erős és üzemanyag-takarékos motorkínálatában megtalálható a 8 sebességes automata vagy 6 sebességes manuális váltós változat is. Ennek köszönhetően javul a teljesítmény és a gazdaságosság is.

 

Ütközést megelőző rendszerek

ford_focus_utkozest_gatlo_rendszerek
Számos intelligens funkció dolgozik azért, hogy biztonságban utazzon Ön, a családja és a többi közlekedő is. Ilyen az Aktív fékrendszerGyalogos és kerékpáros-felismerő rendszer, vagy például az Ütközésmegelőző rendszer. Ezeknek hála az autó nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan fékez is, ha Ön nem tud időben reagálni.

 

Dinamikus LED fényszórók

ford_focus_led_fenyszorok
Az Adaptív fényszórórendszer dinamikus LED fényszórókkal és a LED nappali menetfény pontos és intenzív világítási mintázatot biztosítanak, mely automatikusan alkalmazkodik a különböző útviszonyokhoz és látási viszonyokhoz. A Vakításmentes távolsági fényszórók úgy igazítják a fényszórók szögét, hogy maximális megvilágítást biztosítsanak, de szembejövő forgalom esetén ne vakítsák el a többi vezetőt. A megújult fényszórórendszer ráadásul felismeri a kanyarokat és azelőtt megvilágítja azokat, mielőtt Ön megkezdené a kanyarodást.

 

Személyre szabott vezetési dinamika

A Focusban személyre szabhatja a vezetési élményt is. Állítsa be, hogyan viselkedjen autója gázadásnál, kormányzásnál, sebességváltásnál. 7 különböző üzemmód közül választhat - Normal, ECO, Sport, Comfort, Eco-Comfort, Slippery (Csúszós út) és Trail (Lendület) -, hogy vezetési stílusához hangolhassa Focusát.
ford_focus_vezetesi_uzemmodok

 

Elektromos kézifék egy gombnyomás alatt

ford_focus_elektromos_kezifek
Az Elektronikus kézifék egyszerű, egyetlen gombnyomással működő megoldás, mégis komoly előnyei vannak. Például több helyet biztosít az utastérben, könnyebben behúzható, és a hagyományosnál ritkábban kell szervizelni.

 

Head Up Display

A Head Up Display a szem látóterébe vetíti a legfontosabb adatokat, így a vezető folyamatosan az úton tarthatja tekintetét. Az adatok élesen körvonalazva, jól olvashatóan, igény szerint kiválasztva jelennek meg a képernyőn. A szélvédőre vetített kijelző a jármű műszerfali adatait a vezető látóterében jeleníti meg, hogy egy pillanatra se kelljen levennie a szemét az útról. A megjeleníteni kívánt adatok elrendezése az egyéni igényei szerint módosíthatóak.
ford_focus_head_up_display

 

Automatikus táblafelismerő rendszer

ford_focus_tabla_felismero_rendszer
A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A rendszer mindig az éppen érvényben lévő sebességkorlátozó, illetve előzni tilos tábla ikonját jeleníti meg a műszerfalon.

 

Vészhelyzeti kormány asszisztens 

veszhelyzeti_kormany_aszisztens
A Vészhelyzeti kormány asszisztenssel könnyebben kikerülhetők az álló vagy lassan haladó járművek, így az ütközéseket hatékonyabban előzhetjük meg. A rendszer az útban lévő, álló vagy lassan haladó járműveket radar és kamera segítségével észleli, majd az ütközés elkerülésére kormányzási rásegítést alkalmaz. A rendszer akkor kapcsol be, ha az ütközés fékezéssel már nem kerülhető el, és a vezető elrántja a kormányt.

 

Holttérfigyelő rendszer 

A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Kitolatás során, amikor a vezető korlátozottan láthatja a forgalmi helyzetet, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket és figyelmeztető hangjelzést ad, illetve késedelmes vezetői reagálás esetén akár fékez is. A rendszer fényjelzést is felvillant a közeledő forgalom irányának megfelelő oldali visszapillantó tükrön.
holtterfigyelo_rendszer

 

Ütközés utáni automatikus fékezés funkció

 
Az Ütközés utáni automatikus fékezés funkció egy bekövetkezett ütközést követően csökkenti az újabb koccanás esélyét. Ha a rendszer balesetet észlel, automatikusan behúzza a vészfékeket. Ezzel gátolja, hogy az autó a szemből jövő járműveknek vagy más akadályoknak ütközzön.

 

Rossz irányra figyelmeztető rendszer

 
A Rossz irányra figyelmeztető rendszer az első kamera és a navigációs rendszer segítségével észleli, ha a jármű a forgalommal szembe halad. Ilyenkor a rendszer látható és hallható jelzéssel riaszt, hogy a vezető megállhasson, és intézkedhessen.
 

 

Visszagurulásgátló rendszer

ford_forcus_visszagurlastgatlo_rendszer
A Visszagurulásgátló lejtőn való induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza vagy előregurulást. A rendszer a féknyomás 2-3 másodpercig tartó automatikus fenntartásán alapul, amellyel a vezető addig is uralma alatt tarthatja a járművet, amíg a lábát a fékről a gázpedálra áthelyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

 

Nyomatékvektor szabályzás

nyomatekvektor_szabalyozas
A Nyomatékvektor-szabályzás másodpercenként 100-szor reagál az út felületére. (Ez a pislogás sebességének 33-szorosa.) A rendszer a teljesítményt az így szerzett adatok alapján osztja el a két első kerék között. Maximális úttartással és pontosabb irányíthatósággal segíti a kanyarvételt és az egyenetlenségek kiküszöbölését.

 

Éberségfigyelő rendszer

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési magatartását, és képes felismerni, ha a fáradtság jeleit mutatja. Ha a rendszer úgy értékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, akkor a kijelzőn megjelenik egy pihenési megállást javasló ikon. Ha a vezető figyelme tovább csökken, az üzenetet a rendszer immár hangjelzéssel együtt ismétli meg.
ford_focus_ebersegfigyelo_rendszer

 

675 W-os hangrendszer

b&o_play
Egy zenének úgy kell megszólalnia, ahogy az előadó szerette volna. Az új Focus pedig pontosan ezt teszi lehetővé. A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a 10 hangszórójával és kétutas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. A rendszert a B&O PLAY hangtechnikusai kifejezetten a Focus számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

 

Kéz nélküli csomagtér nyitás

Az új Focus csomagtérajtajának a nyitása vagy zárása, még akkor is egyszerű, amikor az Ön keze tele van. Ha a kulcsok a zsebében vagy táskájában vannak, egyszerűen lágyan lendítse lábát a hátsó lökhárító közepe alá, és a csomagtérajtó működésbe lép anélkül, hogy Önnek bármihez hozzá kellene érnie.
ford_focus_kez_nelkuli_csomagternyitas

 

Kiugró ajtóvédő

ford_focus_ajtovedo
Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyen odaütődhetnek bárminek. Ha viszont egy Ford Focus bármelyik ajtaját kinyitja, akkor előbújik egy ajtóélvédő elem, amely megvédi a fényezést és a szomszéd autót is.

 

Bővíthető csomagtér, bőséges helykihasználás

ford_focus_helykihasznalas
ford_focus_csomagter

Az impozáns méretű raktér mindig bőséges helyet biztosít a csomagok számára. Az elöl és hátul ülő magas utasok számára főként hosszabb utazáskor hasznos a térdnél és lábnál kialakított nagyobb hely. Mivel a csomagtérpadló állítható, a pakolás is könnyebb és kényelmesebb lesz. A Focus kombi csomagtérpadlója állítható, így az egysíkú és összefüggő csomagtér mellett, lehetőség nyílik olyan csomagtér kialakítására is, mely padló alatti tárolásra is alkalmas. A hátsó üléseket lehajtva pedig teljesen sík csomagtér áll rendelkezésre. Válassza bármelyik karosszériatípust, az új Focus meglepően nagy csomagtérrel áll rendelkezésére. A 60/40 arányban dönthető hátsó üléseket teljesen lehajtva egysíkú és összefüggő felületet hozhat létre, mely minden eddiginél nagyobb csomagteret biztosít. Sőt mi több, az üléseken található síalagúttal a sílécek is könnyen szállíthatóak.

 

Megjelenés

Külső Megjelenés

   

ford_focus
ford_focus
ford_focus_kremszinu
ford_focus_fekete
ford_focus
ford_focus

 

 

Belső Megjelenés

 

ford_focus_belter
ford_focus_belter_ulesek
ford_focus_belter
ford_focus_napfenyteto
ford_focus_automata_valto
Ford-focus_csomagter

 

Teljesítmény

Ford EcoBoost benzin és dízelmotorok

Benzinmotor

ford_focus_benzinmotor
Az új, továbbfejlesztett 1,0 és 1,5 literes Ford EcoBoost benzinmotor olyan teljesítményt nyújt, amire korábban csak a sokkal nagyobb motorok voltak képesek. A Ford EcoBoost technológia gördülékeny, rövid reakcióidejű és élvezetes teljesítményt biztosít. A gazdaságosság fokozása érdekében pedig már mindkét motor rendelkezik hengerkikapcsolási funkcióval. Ez alacsonyabb nyomatékigény esetén, például autópályán való haladáskor egy hengert kikapcsol. Amikor a nyomatékigény fokozódik, a henger ismét bekapcsol, és biztosítja a szükséges teljesítményt.

 

Dízelmotor

A 1,5 és 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotor igen korszerű, turbófeltöltésű motor, amely mérhetően gazdaságosabb, mégis nagyobb teljesítményt nyújt. Használatukkal fokozható az üzemanyagtakarékosság és a reagálóképesség, valamint minden korábbinál csendesebbek. Rendelkezésre áll hozzá az AdBlue, amely karbamid-víz alapú folyadékként a kibocsátott nitrogén-oxidokat nitrogénre és vízre bontja. Ezután a részecskeszűrő a kibocsátandó tömör részecskék több mint 99%-át kiszűri a kipufogógázból.
ford_focus_dizelmotor

 

Piaci tesztek

Totalcar: Az év autója (2019)

Alapjárat:

Trend

FOCUS Trend legfontosabb jellemzők

 

Főbb külső alapfelszereltségek:

 • 16"-os acél keréktárcsák 205/60 R16 gumikkal
 • Ezüst színű hűtőrács krómozott kerettel
 • Fekete tetősín (csak a kombi modelleknél)
 • LED fényszóró halogén távolsági fényszóróval
 • LED nappali menetfény
 • Manuális fényszóró magasság állítás
 • Automata fényszóróvezérlés

ford_focus_trend
Főbb belső alapfelszereltségek:

 • Kényelmes ülések Moonwalk/Eton Ebony textilkárpitozással
 • Kormányról vezérelhető SYNC 2 rádió DAB, 4,2" színes kijelzővel, 6
  hangszóróval
 • 4,2" fekete-fehér kijelző a kormány mögött
 • FordPass Connect modem eCall rendszerrel
 • Elektromos kézifék
 • Első légzsák a vezető oldalán, kikapcsolható utasoldali légzsák,
  függönylégzsákok az első és hátsó ülésekhez, első oldallégzsákok
 • Vészhelyzeti asszisztens, Ütközésmegelőző rendszer (Active City
  Stop),
 • Ütközés utáni fékezés
 • Manuális klímaberendezés

 

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1,0 l-es Ford EcoBoost mild hybrid (mHEV) (125 LE/92 kW)

Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)

ford_focus_trend_motor
Connected

FOCUS Connected legfontosabb jellemzők

 

Főbb külső alapfelszereltségek

 • 16"-os, 5 × 2 küllős, Sparkle Silver könnyűfém keréktárcsák 205/60 R16 gumikkal
 • Ezüst színű hűtőrács krómozott kerettel
 • Első ködlámpák adaptív kanyarvilágítás funkcióval
 • Első és hátsó parkolóradar
 • Tolatókamera
 • Alumínium színű tetősín (csak a kombi modelleknél)

ford_focus_connected_belso

Főbb belső alapfelszereltségek

 • Manuálisan 4 irányban állítható vezetőülés deréktámasszal
 • SYNC 2.5 rendszer hangvezérléssel, 8"-os (20,3 cm ) TFT érintőképernyővel, Apple CarPlay alkalmazás, Android Auto
  alkalmazás, vezeték nélküli telefon töltőfelület, Bluetooth® és szövegesüzenet-felolvasás, 2 db USB-port, sötétített mód,
  audio-távvezérlés, valamint 6 hangszóró
 • Ford PassConnect
 • 8" érintőkijelző
 • Sebességtartó automatika sebességhatárolóval

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1,0 l-es Ford EcoBoost mild hibrid (mHEV)
(125 LE 92 kW, 155 LE/114 kW)

Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)

ford_focus_connected_motor
Titanium

FOCUS Titanium legfontosabb jellemzők

 

Legfőbb külső felszereltségek a Connected felszereltségén felül:

 • 16"-os, 15 küllős, Sparkle Silver könnyűfém keréktárcsák
 • Krómozott hűtőrács krómozott kerettel
 • Automata esőérzékelős ablaktörlő, automatikusan elsötétülő belső tükör (Connected modellnél választható)
 • Hazakísérőfény
 • Kulcsnélküli nyitó- és indítórendszer
 • Sötétített üvegezés B oszloptól hátrafelé

ford_focus_titanium

Legfőbb belső felszereltségek a Connectedfelszereltségén felül:

 • Sportos stílusú ülések Eton Ebony textilkárpitozással
 • Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC)
 • LED belső hangulatfény (Crystal Blue - pohártartókon, multimédia dobozon, lábterekben, térképzsebben és ajtónyitáskor)
 • Fej feletti tároló napszemüveg tartóval
 • Automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükör
 • Vezető- és utasoldali napellenzők kivilágított sminktükörrel

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1.0 l-es Ford EcoBoost mild hibrid (mHEV) (125 LE/92 kW,
155 LE/114 kW)

Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)
2,0 l-es Ford EcoBlue (150 LE/110 kW)

forcus_titanium_motor
Vignale

FOCUS Vignale legfontosabb jellemzők

 

Legfőbb külső felszereltségek a Titanium felszereltségén felül

 • 17"-os, 20 küllős, könnyűfém keréktárcsák Luster-Nickel bevonattal
 • Egyedi Vignale első felső hűtőrács színazonos hálóval valamint szaténfényű alumíniumbetétekkel és kerettel
 • Egyedi Vignale első és hátsó lökhárítók
 • Vignale kipufogócső - dupla kipufogócső integrált króm foglalattal
 • Rögzített LED-es fényszórók és LED-es nappali menetfény
 • Fényes borítású alsó és felső ajtódíszléc

ford_focus_vignale_belter

Főbb belső felszereltségek a Titanium felszereltségén felül

 • Sportos stílusú ülések Arona Perf díszítésű Windsor Ebony bőrkárpittal, kontrasztos, Medium Light Stone tűzéssel
 • Teljes 12,3" LCD/TFT műszerfali kijelző digitális tárcsákkal
 • Szemmagasságban elhelyezett kijelző
 • LED belső megvilágítás (többszínű) - pohártartókon, multimédia dobozon, lábterekben, térképzsebben és ajtónyitókon

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1.0 l-es Ford EcoBoost mild hibrid (mHEV) (125 LE/92 kW,
155 LE/114 kW)
1,5 l-es Ford EcoBoost (150 LE/110 kW, 182 LE/134 kW)


Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)
2,0 l-es Ford EcoBlue (150 LE/110 kW)

vignale_motor
Active

FOCUS Active legfontosabb jellemzők

 

Legfőbb külső felszereltségek a Connected felszereltségén felül

 • 17"-os, 5 küllős, Rock Metallic könnyűfém keréktárcsák
 • Egyedi Active-stílusú első és hátsó lökhárítók
 • Fekete hűtőrács fekete kerettel
 • Fekete borítású alsó és felső ajtódíszléc
 • Fekete tetősín
 • Active stílusú sport/emelt felfüggesztés

ford_forcus_active_csomagrakodas

Legfőbb belső felszereltségek a Connected felszereltségén felül

 • Sportos stílusú ülések Casual/Eton Ebony textilkárpitozással és kontrasztos Nordic Blue tűzéssel
 • Automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükör

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1.0 l-es Ford EcoBoost mild hibrid (mHEV)
(125 LE/92 kW, 155 LE/114 kW)

Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)
2,0 l-es Ford EcoBlue (150 LE/110 kW)

ford_focus_active_motor
ST-Line

FOCUS ST-Line legfontosabb jellemzők

Legfőbb külső felszereltségek a Connected felszereltségén felül

 • 17" 5x2 küllős Rock Metallic könnyűfém keréktárcsák
 • ST-Line fekete hűtőrács fekete kerettel
 • LED első ködlámpák kanyarfény funkcióval
 • ST-Line küszöbvédő sín
 • Sport felfüggesztés

Ford_focus_st-line_elonezet

Legfőbb belső felszereltségek a Connected felszereltségén felül

 • Sportos stílusú ülések Eton/Ebony textilkárpitozással;
 • Salerno Leather/Salerno Vinyl/Ebony bőr/textil kárpitozással, kontrasztos piros tűzéssel
 • Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC)
 • Egyedi ST-Line Sensico sport kormánykerék, ST műanyag sebességváltó gomb (manuális váltó esetén)
 • Könnyűfém pedálok

Motorok

Benzinüzemű
1,0 l-es Ford EcoBoost (125 LE/92 kW)
1.0 l-es Ford EcoBoost mild hibrid (mHEV)
(125 LE 92 kW, 155 LE/114 kW)

Dízel
1,5 l-es Ford EcoBlue (120 LE/88 kW)
2,0 l-es Ford EcoBlue (150 LE/110 kW)

ford_focus_st-line_motor
ST

A valaha készült legerősebb Focus

Ford_focus_st

280 LE és 420 Nm nyomaték gondoskodik arról, hogy az új Focus ST mindössze hat másodperc alatt elérje a 100 km/h-s sebességet. Egy olyan hot hatch kialakítású autót alkotott a Ford, amelynek az utcán és a versenypályán is örömet jelent a vezetése. Ráadásul most először elektronikus önzáró differenciálművel látta el, amely maximális irányíthatóságot biztosít.

 

A motorról

A két választható motornak köszönhetően az új Focus ST több erővel, nagyobb nyomatékkal és magasabb fordulatszámmal rendelkezik. A kiemelkedő, 2,3 literes Ford EcoBoost motor 280 lóerővel és 420 Nm nyomatékkal 6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet. Természetesen a 2,0 literes, 190 lóerővel rendelkező EcoBlue dízelmotor is hasonló gyorsaságra képes.

A két választható váltótípus

Finom kapcsolású manuális váltó

Az új Focus ST 6-sebességes manuális váltóját úgy optimalizálták, hogy a váltás könnyebb, pontosabb és csendesebb legyen. A fejlesztés kifejezett célja volt a dinamikusabb vezethetőség mellett az üzemanyag-fogyasztás csökkentése is, hogy a vezetési élmény fokozásán túl a töltőállomást is ritkábban kelljen útba ejteni. 

Fejlett autómata váltó

Az új Focus 7-sebességes, intelligens automata váltóval is elérhető. A különböző sebességgel forgó kerekek a maximális rugalmasságot szolgálják. Az Adaptive Shift Scheduling a különböző vezetési stílusokhoz igazodva optimalizálja a a sebességek közötti váltást az országúton és a versenypályán egyaránt. Természetesn manuálisan is válthat a kormányra szerelt sebességváltó kapcsolókkal. 

 ford_focus_st_pillangovalto

Váltson sebességet gyorsan, egy ujjmozdulattal!

Ez a rendszerint csak csúcskategóriás sportautókon és az autóversenyek világában megtalálható műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli gombnyomássá egyszerűsíti a sebességváltást. Mivel a sebességváltó kapcsolók a kormánykeréken találhatók, kanyarodás közben is hatékonyan kezelheti a váltót.

A kialakításában is a sport dominál

Spoiler a nagyobb teljesítményért

A nagy, karakteresen szögletes hátsó spoilerek nem csak a Focus ST erőteljesen sportos megjelenését szolgálják. A hátsó spoiler megnöveli a leszorítóerőt, ami szinte az úthoz ragasztja az autót, így dinamikusabb vezetési élményben lehet része.

Dubla kipufogós felszereltség

A két részre osztott dupla kipufogó nemcsak az autó erőt sugárzó megjelenésébe simul bele tökéletesen, hanem az autó vontatási kapacitását is megnöveli. Ez a hagyományos, középen elhelyezkedő kipufogókkal lehetetlen lenne.

 

A kanyarokban is a kontroll az ön kezében van

Az új Focus ST-t elektronikus önzáró differenciálművel láttuk el, hogy még stabilabb és kiemelkedőbb teljesítményt nyújtson. A szenzorok által gyűjtött adatokat a rendszer folyamatosan elemzi, és ezek segítségével a másodperc töredéke alatt szabályozza a kerekekre jutó forgatónyomatékot. Ez jobb tapadást, kanyarodást és stabilitást biztosít, amelyek segítségével végig irányítása alatt tarthatja az autót. 

Ne feledje, autója megjelenése tükrözi az Ön személyiségét!

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.