Hyundai Bayon

Megjelenés

A vadonatúj BAYON. Robusztus, új dizájn.

A kifejezetten az európai piacra tervezett Hyundai Bayon határozott, merész stílusjegyekkel újul meg.

Az elülső nappali fényeket különleges, integrált LED-sáv köti össze, megvalósítva a Seamless Horizon fénykaraktert.

Az első lökhárító, valamint a hűtőmaszk átdolgozott rajzolata és mintázata még merészebb, még robusztusabb megjelenést kölcsönöz a modellnek. Hátul szintén újrarajzolták a lökhárítót; a kínálatban új 16 és 17 colos keréktárcsák jelentek meg.

 

Széles körben elismert, stílusos és vagány dizájnja kiemeli a mezőnyből a Bayont, köszönhetően a váratlan, látványos arányoknak és erőteljes grafikai részleteknek.

Elöl, az áttervezett hűtőmaszk alul nyitott kialakítása stabil kiállást kölcsönöz az autónak.

Oldalnézetből a dinamikus vállkialakítás ék alakú megjelenéssel ruházza fel a modellt.

Hátul nyílhegy alakú zárófények emelik ki a tetőoszlop dinamikus rajzolatát; végsőkig kitolt pozíciójuknak köszönhetően széles kiállást biztosítanak a járműnek.

A karosszérián és a lámpatesteken egyaránt megjelenő szögletes idomok, háromszögletű motívumok és vízszintes vonalak kihangsúlyozzák a Bayon szélességét, és erőteljes, modern megjelenést kölcsönöznek az autónak.

 

Összesen kilenc karosszéria közül lehet választani; ebből négy új árnyalat:

  • Lumen Grey Pearl
  • Meta Blue Pearl
  • Lucid Lime Metallic
  • Blue Pearl

Opciós kéttónusú tető is rendelhető; a Phantom Black tetőlemez számos karosszériaszínnel társítható.

 

 

 

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kényelem

Tágas és komfortos, tágas csomagtartóval megtoldva.

A szabadidőjárművektől megszokott kényelmet és tárolókapacitást nyújtó, vadonatúj BAYON kompakt külső méreteinek és családbarát belső terének köszönhetően mindenből a legjobbat kínálja. A kompakt méretek és a kiváló körkörös beláthatóság megkönnyíti a beszállást és a manőverezést, ugyanakkor a magas üléspozíció révén ugyanazt a biztonságérzetet nyújtja, mint a Hyundai nagyobb szabadidőjárművei.

 

 

Tágas csomagtartó.

411 literes csomagtartójának és intelligens csomagtértakaró rolójának köszönhetően a vadonatúj BAYON a szegmensben kiemelkedően sok tárolóhelyet kínál.

  

 

Kiemelkedő lábtér.

A bőséges lábtér a kényelmesebb utazás záloga. Az első utasok 1072, a hátsók 882 mm-es lábtérnek örvendhetnek.

  

 

Bőséges fejtér.

Az általános térérzetet nagyban javítja a 993 milliméteres első, illetve 977 mm-es hátsó fejtér.

 

 

 

 

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Biztonság

Biztonsági csomag SmartSense technológiákkal.

A vadonatúj BAYON a Hyundai többi szabadidőjárművéhez hasonlóan biztonságos és robusztus konstrukció, és ennek megfelelően a legmagasabb szintű utasvédelmet nyújtja. A BAYON emellett a Hyundai élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszereit felölelő SmartSense biztonsági funkciók széles körét kínálja. Ezek jelentős része az alapfelszerelés részét képezi.

 

 

Sávkövető rendszer (LFA).

A vadonatúj BAYON Sávkövető rendszer (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC)

Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét.

  

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

 

A Bayon 4G hálózaton kommunikáló, második generációs eCall szolgáltatása automatikusan értesíti a mentőszolgálatokat, amennyiben a jármű olyan súlyos balesetet szenved, hogy kinyílnak a légzsákjai. Az eCall funkció gombnyomással is aktiválható.

 

 

 

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Teljesítmény

A dinamikus teljesítmény és a kimagasló takarékosság találkozása.

A vadonatúj BAYON kiemelkedően takarékos és rendkívül kedvező CO2-kibocsátással rendelkezik, köszönhetően a továbbfejlesztett T-GDi motoroknak: ezek a méretcsökkentett, közvetlen befecskendezéses turbómotorok optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak. A Hyundai különleges 48 voltos mild hibrid technológiájával (48V) és intelligens manuális sebességváltójával (iMT) kombinálva még takarékosabban és tisztábban közlekedhetünk.

 

 

48V mild hibrid hajtáslánc.

A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

  

 

Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd*.
 

  

 

1,0 literes T-GDi benzinmotor.

Háromhengeres, 998 cm3-es Turbo GDI benzinmotorunk életre kelti a vadonatúj BAYON sportos személyiségét. Az akár 120 lóerős teljesítmény és az új, opciós 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt kínálnak.

  

 

1,2 literes MPi benzinmotor.

A 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

  

 

Több teljesítmény. Kevesebb kibocsátás. CVVD motortechnológia.

A Hyundai kifejlesztette a világ első, folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVD) technológiáját. Optimalizálja a motor teljesítményét és az üzemanyag-fogyasztást, ugyanakkor környezetbarát is. A szelepvezérlés technológia szabályozza a szelep nyitásának és bezárásának időtartamát a vezetési körülményeknek megfelelően.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj BAYON is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  

 

A jövőre felkészített motortechnológia.

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai BAYON teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátás normát.

 

 

 

 

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Technológia

Kapcsolódjon stílusosan a kategória legjobbjai közé sorolható funkciókkal.

Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál. A Hyundai Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál a vadonatúj BAYON fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

Az ügyfelek mostantól alapfelszerelésként kapják a 4,2 colos LCD műszeregységet és a 10,25 colos AVN (audio-video és navigációs) központi képernyőt. Az új Bayonban ezek mellett visszatér számos, az előző modellváltozatban nagy népszerűségnek örvendő szolgáltatás, így az opciós 10,25 colos digitális műszeregység (üzemmódtól függő, módosított grafikával), az Apple CarPlay és Android Auto okostelefon-integráció, a vezeték nélküli telefontöltő, valamint a Bluelink® telematikai rendszer legújabb kiadása.

 

10,25 colos érintőképernyő.

A központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

  

 

BOSE prémium audiorendszer.

A külön megrendelhető Bose prémium audiorendszer nyolc nagyteljesítményű hangszórója - köztük egy mélynyomó - kristálytiszta, magával ragadó, erőteljes hangzást biztosít.

  

 

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink legfrissebb verziójával maximálisan kiaknázhatja a legmodernebb online kapcsolódási funkciókban rejlő előnyöket. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira, valós idejű forgalmi, parkolási és üzemanyagár-információkkal.
 

 

Mindkét üléssoron egy-egy USB-C aljzat szolgál a legújabb generációs készülékek gyorstöltésére. Az első USB-A csatlakozó adatátvitelre is alkalmas, azon keresztül a fedélzeti infotainment rendszerhez csatlakoztatható a telefon. Az infotainment csomagot prémium Bose audiorendszer teszi teljessé. A nyolc hangszórót – köztük egy mélynyomót – alkalmazó rendszer felső kategóriás zenei élményt kínál az utasoknak.

 

 

 

 

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences