• slidebg1

MG ZS

áttekintés

MG ZS EV most akár 2 150 000 Ft kedvezménnyel!

MG ZS EV Comfort Standard Range MG ZS EV Comfort Long Range
14 499 000Ft helyett
most 12 749 000Ft-tól
+ metálfény felár

16 499 000Ft helyett
most 14 349 000Ft-tól
+ metálfény felár


Minden egy helyen, a TE kezedben!

A megújult MG ZS egy korszerűen felszerelt, stílusos, kényelmes és családbarát SUV, amely ideális az igényes családok számára, akiknek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretnének kompromisszumokat.

Az MG ZS városi közlekedéshez is tökéletes, mivel két hatékony benzinmotor közül választhatsz, melyek a legmodernebb technológiával készültek. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

Az MG ZS elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak az utazásra. 

Design

Éld át és élvezd az SUV előnyeit!

Prémium kategóriás kialakításával és tágas belső terével az MG ZS ideális kompakt SUV.

 • Egyszerű és letisztult design

 • Vérbeli városi SUV, dinamikus dizájnnal
 •  60:40arányban dönthető hátsó üléstámla

 •  448 literes csomagtartó

 • Családbarát kialakítás

 

7 év garancia

Gépjárműveinkre 7 év vagy 150 000 km garanciát biztosítunk. Ügyfeleink számára megtaláljuk a legjobbat, ugyanis a nagy "világutazók" és a városi felfedezők számára is biztonságot nyújtanak ezen lehetőségek.

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. A kedvezményes ár 2024.01.15-től visszavonásig érvényes. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kényelem és Technológia

KÉNYELEM - Érezd magad otthon!

Az utastér megalkotásánál rendkívül nagy figyelmet fordítottak a részletekre.

A kényelmet és a stílust helyezték a középpontba, melyekkel a vezetési élményt magasabb szintre emelték.

 

 
 
Tágas beltér, családok és barátok számára tervezve. Légies kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy utazás közben is kényelmesen elférjünk.

 

 
10,1"-os lebegő érintőképernyő Apple CarPlayTM és Android AutoTM rendszerrel felszerelve, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb módon használhassuk kedvenc applikációinkat a vezetéshez.

 

TECHNOLÓGIA - Digitális műszeregység

A vezetési élményt és az információáramlást a teljesen digitális, intelligens műszeregység biztosítja. Ennek köszönhetően még kényelmesebben és probléma mentesebben utazhatunk.

 

Az MG ZS gépjármű különböző felszereltségei:

ComfortMG ZS

 • 10,1"-os lebegő érintőképernyő
 • Apple CarPlayTM
 • Android AutoTM
 • 4 hangszórós audiorendszer
 • Bluetooth kapcsolat
 • Egyedi szövetkárpit

LuxuryMG ZS

 • 360°-os kamerarendszer
 • Műholdas navigáció
 • Digitális vezetői műszeregység
 • Kulcs nélküli ajtónyitás nyomógombos indítással (kizárólag az 1.0T motornál elérhető)
 • Nyitható panoráma napfénytető (csak 1.0T Manual motornál)
 • 6 hangszórós audiorendszer 3D hangzással
 • Fűthető első ülések
 • Eco bőr üléskárpit
 • 6 irányban elektromosan állítható vezetőülés

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Biztonság

Utazz biztonságosan!

Legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár a vezetéstámogató funkciókról, az MG mindig a biztonságot helyezi előtérbe.

 
 
Nem csak a kényelmet, hanem a biztonságos távolságtartást is átélheti az MG Adaptív Sebességtartó Autómatikája segítségével.

 

 
 
Az MG igyekszik vigyázni Önre és utasaira, ugyanis az Aktív Vészfékező Rendszerének köszönhetően könnyebben elkerülhetők a balesetek.

 

 
 
Az Intelligens Távolsági Fényszórónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a szembe érkező autók sofőrjét egy pillanatra is elvakítja az erős fény, illetve nem kell tartania attól, hogy nem fog megfelelően látni utazása során.

 

 
 
Ne érjék váratlan helyzetek! A Sebességtámogató Rendszernek köszönhetően az autó képes arra, hogy felismerje a táblákat és korlátozza is a sebességet a táblának megfelelően, így nem lehet gondja a gyorshajtásokkal sem.

 

 
 
Nem egyszerű mindig időben megállni és jelezni a mögöttünk közlekedők irányába, hogy éppen egy dugóba érkeztünk. A Forgalmi Dugó Asszisztens lehetővé teszi, hogy jelezze ezt számunkra és a környezetünk számára, ezzel segítve az esetleges balesetek elkerülését.

 

 
 
A Sávtartó Rendszernek köszönhetően kényelmesebben és könnyebben haladhatunk úti céljaink felé és nem kell tartanunk attól, hogy nem a megfelelő sávban haladunk még akkor sem, ha egy pillanatra lankadna a figyelmünk.

 

 
 
A hihetetlenül hasznos és rengeteg balesetet megelőző Holttérfigyelő Rendszernek köszönhetően, mindig tudhatjuk, hogy mikor szabad és mikor nem szabad sávot váltanunk.

 

 
 
A Vészhelyzeti Sávtartó Rendszer segít a legváratlanabb és problémás helyzetekben is elkerülni a baleseteket vagy leredukálni azok nagyságát, ezzel is akár életeket mentve.

 

 
 
A Hátsó Keresztirányú Forgalomfelügyelet segít a nehéz és nem belátható helyzetekben. A parkolások során könnyedén kitakarhatja a látóteret más gépjármű, ugyanakkor a rendszernek köszönhetően elkerülhetők a balesetek.

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences