• slidebg1

Ford Fix ár program

Fix árak. Ford szakértelem.

Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz.

Ennek a kellemetlen helyzetnek vet véget márkaszervizünk: fix, kiszámítható költségekkel, és speciálisan képzett Ford szakértőkkel, gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére egyaránt. A FIX árak célja az átláthatóság, a tervezhető költségek és a kiszámíthatóság biztosítása.

A FIX ár karbantartási ajánlat tartalma:

  • kötelező éves átvizsgálás
  • olajszűrő csere
  • légszűrő csere
  • Pollenszűrő csere
  • egy év Ford Assistance szolgáltatás

Továbbá tartalmazza a Ford által a Ford Etis Szerviztervezetben előírt karbantartási munkálatokat (kivételt képeznek a kiterjesztett karbantartási elemek: fékfolyadék csere, klímaberendezés ellenőrzése, karosszéria- és fényezés ellenőrzése), beleértve a szerviz tervben foglalt szervizalkatrészek cseréjét vagy javítását.

A FIX ár szolgáltatás elérhető Ford Márkaszervizeinkben és a 2016.05.01. után gyártott Ford típusú gépjárművekre érvényes. *

További információkért vagy egyedi ajánlatért kérjük, érdeklődjön munkatársainknál, vagy az alábbi linkre kattintva bejelentkezhet online.

Szerviz bejelentkezés online!

*A FIX ár program nem vonatkozik az automata váltóval szerelt modellekre (kivéve 2,0 Duratec Hybrid és 2,5 Duratec Hybrid modellek) vagy LPG/CNG meghajtású vagy ST/RS kivitelű modellekre, illetve nem elérhető közbenső szerviz esetén elvégzendő olajcserére.   

Egyéb kivételek: Focus Dragon 2018. májusától gyártott 1.5 Duratec motorvariáns, Focus 2018. augusztusától 2019. januárjáig gyártott 2.0 EcoBlue motorvariáns, Ka 2008-2016, B-MAX, Edge, Focus BEV, Mustang, Mustang MachE

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.