A Top Gear díjátadóján a Hyundai i20 N bizonyult az Év Autójának

Offenbach, 2021. november 30. – A Hyundai Motor a Top Gear 2021. évi díjátadóján a legmagasabb rangú elismerésben részesült: az i20 N-t megválasztották az Év Autójának, míg a Hyundai az Év Autógyártója lett, köszönhetően a márka piacvezető modellkínálatának.

Az i20 N a közelmúltban a Top Gear 'Speed Week' tesztjén is diadalmaskodott, ahol egy mindenre kiterjedő, alapos tesztsorozat végén az első helyen végzett a huszonhat modellből álló mezőnyben, és ezzel elnyerte az Év Sportautója címet. A Top Gear tapasztalt szerkesztői mellett Chris Harrist és a STIG-et is felvonultató zsűri azt követően koronázta végső győztessé az i20 N-t, hogy az kíméletlen próbatételek hosszú során keresztül állta a sarat a világ legpatinásabb autógyártóit felvonultató mezőnyben. Az i20 N végül lélegzetelállító vezethetőségével és kiegyensúlyozott képességeivel győzte meg a bírákat. 

 
 
 
 

 

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy egyszerre két ilyen rangos elismerésben részesültünk a világ egyik legbefolyásosabb, legszórakoztatóbb autós kiadványának a díjátadóján. Különösen értékessé teszi az elismerést, hogy akkor érkezett, amikor a Hyundai márka erősebb, mint valaha.” – mondta Thomas Schemera, a Hyundai Motor Company alelnöke és globális marketing igazgatója. „Tudjuk, hogy a Top Gear csapata rendkívül magas elvárásokat támaszt az autókkal szemben, és kivételesen magasra helyezi a lécet, így az Év Autója díj elnyerése különösen szép teljesítménynek számít az i20 N részéről. Ami az Év Autógyártója címet illeti, az jól igazolja, hogy a Hyundai a megfelelő irányba halad az intelligens mobilitási szolgáltatóvá válás útján. A Hyundai szervezetének minden egyes tagja büszke lehet erre az elismerésre.”

 
 

 

A Top Gear Awards az autóipar legkiválóbb szereplőit és termékeit díjazza.” – mondta Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója. „Az Év Autógyártója cím arra utal, hogy nem csak ügyfeleink értékelik nagyra azt a szakadatlan munkát és piacvezető szerepvállalást, amellyel márkánk progresszív szellemiségét követve a jövőbeli mobilitásra való átállás élharcosaként dolgozunk, hanem a szaksajtó munkatársai is. Itt azonban nem ért véget a küldetésünk. Az autóipar a teljes átalakulás folyamatában van, és mi ennek a változásnak az élén kívánunk menetelni.”

 
 

 

„Magam is büszke ügyfele vagyok az N márkának, így különösen nagy lelkesedéssel fogadtam, hogy a világ 26 leggyorsabb autója közül a vadonatúj i20 N bizonyult a Top Gear 'Speed Week' bajnokának, ami kétségtelenül hozzájárult a végső elismerés: az Év Autója cím megszerzéséhez.” – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor Company motorsport részlegének N márkáért felelős igazgatója. „Az N a jövőben is következetesen ragaszkodni fog ahhoz, amiben a legjobb, hogy ezzel világszerte meghódítsa az autózásért rajongó ügyfelek szívét.”

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.