Megérkezett a Kymco MXU 300R

Komolyabb terepre tervezve!

A szórakoztató MXU 300R egyike a KYMCO 300 köbcentis ATV csoportjának, amely csörlővel és elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel is ellátott. Egy olyan rugalmas terepjáró, amely alapfelszereltségként pótkocsi vonószerkezettel és rögzítőfékkel felszerelt, emellett a felső középkategóriás haszonjárművek minden előnyét kínálja.

Az agilis MXU 300R kiváló teljesítményt és ennek megfelelően nagyobb végsebességet tesz lehetővé. A hosszú rugó kihajlás és a stabil futómű nagy vezetési kényelmet biztosít. A sportos elejét robusztus ütközés- és burkolatvédelemmel látták el. A nagy csomagtartók elöl- és hátul bőséges helyet biztosítanak.

A KYMCO tartozékok széles választékával speciális munkafeladatokra is felszerelhető, akár télen hólapáttal, akár nyáron famunkákhoz pótkocsival.

Legendás robusztusság

Elődjeihez hasonlóan az új MXU 300R is kompromisszumok nélküli robusztusságával tűnik ki. A titok egy erőteljes kardánban rejlik, amely minden erőt a talajra továbbít, és amelynek tömítettsége gyakorlatilag karbantartásmentes, hosszú távú védelmet biztosít. 

De nem csak ez rejtőzik. Kivehető és kihúzható vonóhorogja a szabványos elektromos csatlakozóaljzattal együtt másodpercek alatt kiváló eszközzé varázsolja minden előtte álló professzionális feladathoz.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences