A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kapta a Ford Magyarország adományából finanszírozott orvosi eszközt!

Az év vége közeledtével a Ford Magyarország és márkaszervizei ismét egy jó ügyet támogatnak.

A Ford és márkakereskedői hálózata társadalmi szerepvállalási programjának keretében tavaly a decemberi szervizszolgáltatások számlaértékének 1 százalékát jótékony célra ajánlja fel. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segítette. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

A tavalyi jótékonysági akciónak köszönhetően a nagyértékű Cynosure Cynergy Multiplex orvosi műszert – melyet több cég támogatásából sikerült megvásárolni – a napokban vehette át a SE II. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója Dr. Kovács Gábor és Takácsné Stalter Judit - az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

 

A Cynosure Cynergy Multiplex lézerkészülék a gyermekellátásban a bőrt (is) behálózó, veleszületett, ill. szerzett érdaganatok, ér malformációk korszerű kezelésének elengedhetetlen eszköze. Használata mellett sok esetben a műtét elkerülhető, a gyógyuláshoz nem kell feltétlenül a beteg bőrfelületet kimetszeni, néhány lézerkezelést követően a betegség látványosan regrediálni kezd.

A készülék átadási ünnepségén Kiss Zoltán, a Ford regionális aftersales managere elmonta: „A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek voltak a jó ügy támogatása iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudtak segíteni, hogy decemberre időzítették a szervizlátogatásokat Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1százalékával automatikusan támogatták az ügyet. Büszkék vagyunk rá, hogy az összefogásból származó 4.635.566 forint is segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját”.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences