Yamaha Automated Manual Transmission (Y-AMT) - A Yamaha új technológiája

Innováció és Filozófia 

A Yamaha az új automatizált váltórendszerrel, a Y-AMT-vel forradalmi technológiát fejlesztett ki motorkerékpárok számára, amely a Jin-Ki Kanno filozófián alapul. Ez a filozófia hangsúlyozza a harmonikus kapcsolatot a vezető és a gép között, hogy intenzív vezetési élményt nyújtson.Funkciók és Előnyök
 

  • Automatizált váltórendszer: A Y-AMT új dimenziót nyit a sportos vezetésben az egyenletes, lineáris váltások révén, amelyek javítják a vezetési élményt.
  • Kézzel működtethető váltó: Gyors és pontos váltást tesz lehetővé az ujjak használatával, kuplungkar használata nélkül.
  • Automatikus módok: Két mód (D+ a sportos vezetéshez és D a nyugodt vezetéshez) kínál rugalmasságot és kényelmet.
  • Könnyű kialakítás: Mindössze 2,8 kg, így a motorkerékpár könnyű és mozgékony marad, teljesítmény csökkenése nélkül.


Váltás és Kontrol
 

  • Ujjvezérelt billenőkapcsolók: A váltást mutatóujj és hüvelykujj végzi, lehetővé téve a vezető számára, hogy biztonságosan tartsa a kormányt.
  • Alkalmazkodóképesség: A rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy a vezetési feltételeknek megfelelően váltson a kézi és az automatikus váltás között.


Technológiai Fejlesztés
 

A Yamaha már korábban úttörő szerepet játszott a FJR1300 modell YCC-S rendszerével, és ezzel a Y-AMT technológiával folytatja az innovációt. Az új rendszer hidraulikus rendszerek helyett elektromos működtető elemeket használ, és zökkenőmentesen integrálódik a Yamaha kompakt vázterveibe. 


Jövőbeli Kilátások
 

A Y-AMT nemcsak sportos vezetésre optimalizált, hanem túrázáshoz és ingázáshoz is alkalmas. Hamarosan különböző motorkerékpár-modellekhez lesz elérhető, és jelentősen megváltoztatja a vezetési élményt. 


Összegzés
 

A Yamaha Automated Manual Transmission (Y-AMT) jelentős előrelépést jelent a motorkerékpár-technológiában, amely a vezetők számára a manuális kontroll és az automatizált kényelem tökéletes szimbiózisát kínálja. Ez az innováció új szintre emeli a sportos vezetést, és mélyíti a kapcsolatot a vezető és a gép között. 

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.