Az MG HS a dobogó tetején végzett januárban!

Az MG HS volt január legkelendőbb autója az Egyesült Királyságban, több mint 3400 eladással. Az MG HS egy közepes méretű SUV, és ez az első modell, amelyet az MG kiadott a 2016-os angol piaci visszatérése óta. A HS óriási sikert aratott ez évben is, és népszerű volt azok körében, akik megbízható és megfizethető családi autót keresnek.

 Az MG HS-t 1,5 literes turbófeltöltős benzinmotor hajtja, amely 162 lóerőt ad le, és hatfokozatú kézi sebességváltóval párosul. Végsebessége 190 km/h, 9,9 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra. Az MG HS számos technológiai funkcióval is rendelkezik, beleértve a 10,1 hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszert, az Apple CarPlay-t, az Android Auto-t és a Wi-Fi csatlakozást.

Az MG HS-t stílusáért és praktikumáért dicsérik. Tágas belsővel rendelkezik, bőven öt utas számára, és bőséges csomagtartóval rendelkezik. Három felszereltségi szint közül, valamint opciók és tartozékok széles skálájából választhatnak a leendő vásárlók. A belépő felszereltségi szint (Family) jól felszerelt, a LED-es fényszórókat, a klímaberendezést, a 10,1”-es színes kijelzőt és a hátsó parkolóérzékelőket is alapfelszereltségként tartalmazza. A csúcsmodell (Luxury) többek közt, panorámás napfénytetővel, teljes körű vezetőtámogató rendszerrel és 360° kamerarendszerrel rendelkezik.

Az MG HS is nagyon gazdaságos. Kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,4-7,7 l/100km CO2-kibocsátása pedig mindössze 168-174 g/km. Alacsony biztosítási csoportbesorolása is van, így olcsóbb a biztosítás, mint sok vetélytársánál.

Összességében az MG HS nagyszerű választás azok számára, akik megfizethető és praktikus családi autót keresnek. Stílusos dizájnnal, alapfunkciók bőséges listájával és kiváló üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Nem csoda, hogy ez volt 2023 év elejének legkelendőbb autója.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences