Ideje ragyogni: GYTR GRT Yamaha WorldSBK csapat céljai 2024-re

A GYTR GRT Yamaha WorldSBK csapat a mai napon bemutatta Yamaha R1-es gépeit a 2024-es FIM Superbike világbajnoki kampány előtt, az új GRT GRT Pro Shop ünnepélyes megnyitójával egy időben a misanói világkörüli pályán.


A versenyzők, Remy Gardner és Dominique Aegerter pozitívan debütáltak a WorldSBK-ban 2023-ban, és a szezont magasan fejezték be. Aegerter két dobogós helyezést szerzett az utolsó fordulóban, és időközben három első soros kvalifikációs szereplést is hozzátett a mérlegéhez, köztük egy elképesztő kvalifikációt az első futamon Phillip Islanden.

Ugyanez mondható el Gardnerről is, aki sokat fejlődött az év során, és a Most-ban is figyelemre méltó első sort ért el; a szezonzárón pedig igazán közel került karrierje első WorldSBK dobogójához, amikor a negyedik helyen haladt át a célvonalon, mindössze néhány tizeddel lemaradva a dobogós helyekről.

A GYTR GRT Yamaha duója tehát alig várja, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta, céljuk pedig az, hogy minden egyes fordulóban tovább javuljanak, hogy a szezon során rendszeresen az élmezőnyben küzdhessenek.

A csapat örömmel üdvözöl több kulcsfontosságú partnert, valamint a 2024-es kampányban újakat is bemutat, akik jelentős szerepet játszanak majd a csapat sikereiben.

 

Dominique Aegerter

"Alig várom, hogy elkezdődjön a 2024-es szezon! Sajnos a januári tesztünkön nem tudtam részt venni, mivel még mindig lábadozom a vírusfertőzésből, de nagyon várom már az első fordulót Phillip Islanden. Tavaly remekül fejeztük be a bajnokságot, a cél az, hogy folyamatosan fejlődjünk és következetesen harcoljunk az első helyekért. Szeretnék a szezon során ismét a dobogóra állni, és megpróbálni megnyerni az első WorldSBK-futamomat."

 

Remy Gardner

"Pozitív debütáló szezonunk volt, minden egyes fordulóban folyamatosan fejlődtünk és megértettük egymást. Bízom benne, hogy erős 2024-es évet tudunk együtt teljesíteni, a tél folyamán is volt néhány eredményes tesztelésünk. A fő cél, hogy rendszeresen az első helyeken maradjunk, és minden fordulóban javuljunk, azzal a szándékkal, hogy karrierem első WorldSBK-s dobogós helyezését élvezhessem."

 

Filippo Conti (csapatvezető)

"Mindannyian izgatottan várjuk a 2024-es izgalmas WorldSBK-szezont. Az, hogy Dominique és Remy egy újabb szezonra velünk marad, azt jelenti, hogy tovább fejlődhetünk, és ott folytathatjuk, ahol a tavalyi szezonban abbahagytuk. Mindketten pozitív újonc szezont teljesítettek, és nagyon magasan fejezték be az idényt, ami nagy önbizalmat ad nekünk a következő bajnokságra, ahol szeretnénk rendszeresen az első helyekért harcolni. Szeretném megköszönni a Yamahának a nagyszerű támogatást, amit minden évben kapunk tőlük. Ugyanígy szeretnék köszönetet mondani minden partnerünknek, akik ismét támogatnak minket, valamint örömmel üdvözlöm az újakat, akik döntő szerepet játszanak majd a csapat eredményeiben."

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.