Hyundai e-card és MVM Mobiliti együttműködése

HYUNDAI E-CARD és MVM MOBILITI EGYÜTTMŰKÖDÉSE

A Hyundai Holding Hungary Kft. és az MVM Mobiliti Kft. közös programot dolgozott ki elektromos autókat vezető ügyfelei számára. A Hyundai e-card program révén a Hyundai tulajdonosok kedvezményes töltési lehetőséget vehetnek igénybe a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó elektromos töltőberendezéseken.

A töltéshez, valamint a kedvezmények igénybevételéhez egy plasztikkártyát biztosítanak, azaz egy egyedi fizikai ügyfélkulcsot, a felhasználók részére. A kártya használatával kényelmesen és természetesen egyszerűen indítható a töltési folyamat, illetve lehetőség nyílik a Mobiliti Hyundai díjcsomag használatára, mely kizárólag Hyundai-ügyfelek számára elérhető.

A díjcsomaggal kedvezményes áron vehetik igénybe a Mobiliti szolgáltatásait Magyarországon a társasághoz tartozó 1500 töltési ponton. A Mobiliti roamingszerződéseinek köszönhetően az országhatáron kívül 39 ország 312 töltőhálózatán is tölthetik autójukat a kártyatulajdonosok.

A Hyundai-töltőkártya a Mobiliti saját mobil applikációjának segítségével aktiválható. Az applikáció adatbázisa magában foglalja a Mobiliti teljes töltőhálózatát, és tájékoztatást ad többek között a töltők aktuális foglaltságáról és helyzetéről is. A Mobiliti alkalmazással a folyamatosan bővülő kényelmi szolgáltatások is elérhetővé válnak a felhasználók számára.

Hyundai e-card program keretén belül a Hyundai Holding Hungary Kft. minden 2021-ben értékesített IONIQ 5 modellhez egyéves előfizetést biztosít az IONITY Világjáró díjcsomagra. A kártya aktiválásától számított 1 évig (azaz 365 napig) az IONIQ 5 tulajdonosai előfizetési díj nélkül érhetik el a szolgáltatást, és az IONITY ultragyors töltőin 110 Ft/kWh áron tölthetnek Európa-szerte. Az 1 évet követően a díjcsomag - a szolgáltatási díj ellenében - továbbra is elérhető, ezért a díjcsomag meghosszabbítható, melyhez az új szerződés megkötésére a Hyundai márkakereskedői hálózatában nyílik majd lehetőség.

Töltési díjak

A Mobiliti regisztrált Hyundai-ügyfelei számára a következő kedvezménytípusokat kínálják:

  • Prepaid kupon – megjelölt névértékű címletben előre feltöltött keretösszeg, mely a Mbiliti-, INITY- és ramingtöltőkön használható fel.
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti Hyundai-előfizetés
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti INITY Utazó-előfizetés
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti INITY Világjáró-előfizetés

IONITY töltési díjak:

375 Ft/EUR MNB-árfolyamig garantált bruttó árak

Az IONITY töltési díjak Magyarországon és külföldön is megegyeznek! (Az IONITY-előfizetést Magyarországon elsőként a Mobiliti tette elérhetővé.)

  • Az IONITY nagy teljesítményű (ultra-) töltőállomás-hálózata Magyarországon 4 helyszínen 16 töltőoszlopot, Európában pedig jelenleg 21 országban több mint 340 ultragyors töltőállomást működtet.
  • A Mobiliti Utazó csomaggal 210 Ft/kWh, a Világjáró csomaggal pedig 110 Ft/kWh áron tölthetnek Európa-szerte az IONITY ultragyors töltőin 280 Ft/kWh helyett.

A Mobiliti töltőhálózatának részletes listája - a Mobiliti, illetve a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó e-Mobi töltőállomások - a https://www.mobiliti.hu/emobilitas/nyilvanos-toltes/hol-tolthetek oldalon megtalálható.

További információk: www.mobiliti.hu

 

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.