A hajó, ami megtanít téged szörfözni a Dunán is!

Egyeseknek a hajózásról a kikapcsolódás, relaxiáció jut eszükbe, viszont az extrém vízisportok szerelmeseinek, a Malibu hajói!

A hajókért kattins ide, vagy tudj meg többet a Player.hu-tól

A Cadillacről, Pontiacról és Chevroletről elhíresült General Motors V8-as motorjai hajtják meg a Malibu hajóit, amelyeket akár 600 lóerős kivitelben is rendelhetők. Nem csak a motorok személyre szabhatók, hanem akár apró részleteket is igényünk szerint kérhetjük, mint például bőr varrása. Mi választjuk meg, mennyire kirívó a hajónk, viszont elegáns és sportos kialakításának köszönhetően mindig ki fog tűnni a szürke tömegből Malibu hajónk, akárhol is járjunk vele.

Amerre járunk sporthajónkkal, ott garantáltan megjelenik az amerikai party feeling! Négy hatalmas hangszórónk magas minőséggel és tökéletes basszussal járul hozzá a társaság kedvéhez és a szörfözés öröméhez! Mi választhatjuk meg, hogy épp szórakozásra vagy komoly sportolásra akarjuk használni hajónkat, érintőképes kijelzőnkön állíthatjuk a hullámok nagyságát, a víztartályok töltését és kieresztését és még sok más beállítást! Legkisebb modellünk (M220) képes 2,2 tonnányi vizet magába fogadni, ráadásul akár 1,6 méter magas hullámokat is képes produkálni a Surf Gate® és Power Wedge® technológiák felhasználásával.

Ismerd meg teljes Malibu kínálatunkat ide kattintva vagy tudj meg többet M220-as modellünkről a Player.hu cikkjéből.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.