Gardner a leggyorsabb Yamahásként fejezi be a maratoni tesztet

Remy Gardner újabb két tesztnapot teljesített a portugáliai Autódromo Internacional do Algarve-ban (január 29-30.), ahol jó köridőket ért el, annak ellenére, hogy nem tudta a maximális teljesítmény érdekében a legjobb köröket egyetlen menetben teljesíteni.

A GYTR GRT Yamaha versenyzője száraz futamokat élvezhetett portugál földön, a pálya 10:00 és 17:00 között volt nyitva, és a WorldSBK mezőny nagy része részt vett a teszten. A két nap alatt lenyűgöző mennyiségű kört - összesen 168-at - rögzített, a #87-es rajtszámmal és a csapattal együtt azon dolgozott, hogy a tesztek során a lehető legjobb időt érje el.

Az első napon Gardner 89 kört tett meg, és a különböző megoldások tesztelését helyezte előtérbe, hogy javítsa az érzetét a Yamaha R1-es gépen. Az ausztrál versenyző 1'40.268-as idővel (56/89) a negyedik helyen végzett. A következő napon a #87-es és a csapat tovább dolgozott, szintén a teljesítményre koncentrálva, és 1'39.566-os (74/79) idővel a negyedik leggyorsabb lett.

A GYTR GRT Yamaha WorldSBK csapat most tovább utazik Ausztráliába február 18-19-én a hivatalos tesztre Phillip Island-re, a szezonkezdet előtt, amelyre február 23-25-én kerül sor ugyanott.

 

Remy Gardner: P4 (1'39.566)

"Újabb pozitív tesztünk volt itt Portimaóban, nagyon élveztük az itt töltött időt Portugáliában és általában véve az itteni tesztnapokat. Az utolsó napon a versenyteljesítményre is koncentráltunk, kipróbáltunk egy hosszú futamot. Még mindig keressük azt a teljesítményt, amit maximálisan tudunk nyújtani, de elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával. Végül megpróbálkoztam egy repülő körrel is; sajnos a leggyorsabb köreimben volt némi forgalom, de összességében elégedett vagyok a köridőmmel."

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.