Frissített színek az indiai FTR-hez a nemzetközi kereskedők felé

Az Indian Motorcycle kibővítette a választékot az FTR kínálatában négy új színváltozat hozzáadásával 2024-re. A limitált kiadású FTR x 100% R Carbon és FTR x RSD Super Hooligan után ezek a további színek most a nemzetközi kereskedőkhöz kerülnek.


A valóban kiváló vezetési élményt nyújtó, a híres 92 kW-os, folyadékhűtéses V-blokkal, 120 NM nyomatékkal meghajtott Indian FTR fényes Indy Red színt vezet be, merész FTR logóval és fehér díszítéssel a fekete vázon és kerekeken.

Az FTR Sport összetéveszthetetlen, izmos stílusa két további színárnyalatot kap. Először is, az új gránitszürke-kék ellensúlyozza a rejtett karosszériát és a gránitszürke keretet kontrasztos kék FTR logóval, kerekekkel és lengéscsillapító rugóval. A második új FTR Sport szín, a Storm Grey Black azonnal felkelti a figyelmet merész piros kerekeivel és vázával, amelyet Storm Grey karosszéria, valamint kontrasztos logó egészít ki.

Az új kínálat kiegészítéseként az FTR R Carbon új szénszálas karosszéria-készletet kapott, amelyhez először érkezik az erős FTR logó. A piros díszítések, a váz és a kerekek vonzzák a tekintetet, míg az arany fényezésű Öhlins felfüggesztés és a sárga lengéscsillapító rugó kiemeli az R Carbon prémium összetevőit.

Minden FTR modellnél a precíz kezelhetőséget a teljesen állítható futómű és a Metzeler Sportec abroncsokba burkolt 17 hüvelykes öntött kerekek kombinációja biztosítja, míg a radiálisan szerelt, dupla tárcsás Brembo fékek erőteljes fékezést biztosítanak.

A Sport, R Carbon és a limitált szériás modellek kipörgésgátlóval és tempomattal is rendelkeznek. Ezen túlmenően ezek a modellek 101 mm-es érintőképernyős kijelzővel vannak felszerelve, amelyet a RIDE COMMAND hajt, részletes navigációval*, Bluetooth-kapcsolattal és három választható utazási móddal, esővel, normál és sporttal. A RIDE COMMAND emellett lehetővé teszi a motorosok számára, hogy soha nem látott módon átvehessék az irányítást, élvezve az okostelefonjukkal való zökkenőmentes integrációt, nyomon követve az utazási útvonalakat, és naprakészen tartsák a motorkerékpár karbantartásával és állapotával kapcsolatos automatikus figyelmeztetéseket.

 

Az Indian Motorcycle-val kapcsolatos további információkért látogasson el az www.indianhungary.hu oldalra, és kövessen minket Facebookon és Instagramon.

 

 

 

* Előfordulhat, hogy a navigáció nem érhető el minden országban

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences