Flat Track OB. 2. futam - Cseh Bajnokság - Prága

Nagyon kemény futamon van túl a Tomracing Motorsport csapata. A mezőny is erősödött, de a pálya volt az igazi kihívás! Ha locsolták taknyos, nyálkás, csúszós volt, ahogy száradt úgy viszont keményedett, de a vizes foltok azonnal megtréfáltak őket. Az alábbi két képen látható egy locsolt állapotú pálya és egy a döntő utáni, ahol már a fekete guminyomok is látszódnak. 

Tóth Attila #2 a Kawasaki KX450XC modelljének a nyergében sokat gyorsult az előző futamhoz képest és a jól sikerült selejtezőknek köszönhetően közel 2x annyi pontot gyűjtött, mint Pardubiceben, ahol az első futam került megrendezésre. A reményfutam után összetett 18. és az OB 4. helyét érte el!

Biell Zsoltnak #3 volt egy esése, az előtte eső versenyző kikerülése közben csúszott el és még őt is eltalálta egy másik versenyző. Kisebb bordasérüléssel ugyan, de folytatta a futamokat. Végül a reményfutamban küzdött a jobb helyezésért és összetett 17. helyen végzett, OB 3. hely!

Biell Richárd #16 a selejtezőkben két futamon is elesett egy csúszós folton. A második esést jobban megsínylette a teste és a lelke is, mert a 3. helyen volt a cseh menők gyűrűjében. Végül a reményfutamban 4. lett az osztrákok top versenyzője, Hanson Schruf mögött, így nem jutott a döntőbe. Összetett 14. hely és OB 2. hely!

Miklósy Tamásnak #49 sikerült megnyerni egy selejtező futamot, ami nagyon nagy siker, és döntőbe is jutott annak ellenére, hogy az egyik futamon a rajtnál nem tudott elindulni. A döntőben a 10. helyet sikerült megszereznie és vele együtt az OB 1. helyet is!

A szervező részéről dicséretet kaptak, mind Tomi futamgyőzelme, mind a fejlődés okán, ami azért jó érzés a csapatnak. Folytatás július 8-án Divisovban!

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences