• slidebg1

Falubusz program

Falubusz ajánlat a Ford Ivanicstól!

Tisztelt Érdeklődő!

Mint bizonyára Ön is értesült róla, a Magyar Falu Program keretében meghirdetésre került a ”Tanya- és falugondnoki busz beszerzése” című pályázat (MFP/ÖTIFB/2024/TFB), melynek célja a települések infrastrukturális fejlesztésének, valamint az önkormányzati közfeladatok hatékony ellátásához szükséges eszközök beszerzésének támogatása.

A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatottságú hazai pályázat.

A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 18 000 000 Forint.

A pályázati anyag benyújtására 2023. december 13. és 2024. január 12. között van lehetőség!

A program keretében márkakereskedésünk a Ford Transit Kombi és a Ford Transit Custom Kombi modellekre vonatkozóan egyedi szolgáltatási ajánlatot állított össze a pályázni szándékozó önkormányzatok és társulások részére, 8-17 személyes gépjárművek beszerzésére.

ford_tourneo_custom

Ford Ivanics szolgáltatáscsomag:

  • teljes körű pályázatírás (opcionális)
  • személyes helyszíni ügyintézés
  • igényekhez igazított személyre szabott konfigurálás
  • a kisbusz kívánt településen történő helyszíni átadása

Pályázati kiírás letöltése

Amennyiben Önök is jogosultak a pályázat benyújtására, kérem, engedje meg, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot ajánlatunk bemutatása érdekében, és segítséget nyújtsunk a pályázati anyag elkészítésében. Szolgáltatásunk keretében díjmentes helyszíni átadásra is van lehetőség.

További részletekkel és ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon bizalommal Balog Péter kollégánkhoz telefonon (+36 30 207 8854) vagy e-mail-en (falubusz@ivanics.hu).

 

Email:
Telefonszám:
Település:
Megjegyzés:


 


   

A „Tanya- és falugondnoki busz beszerzése” című pályázatok (MFP/ÖTIFB/2024/TFB) benyújtására 2023. december 13. és 2024. január 12. között van lehetőség. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6-8,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 156-228 g/km alap, opciók nélküli változat esetén. Minden új Ford gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljes körű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Transit gépjárműre +3 év, vagy maximum 200 000 km további Ford Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 200 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. A kép illusztráció.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.