• slidebg1

Falubusz program

Falubusz ajánlat a Ford Ivanicstól!

Mint bizonyára Ön is értesült róla az 5000 fő vagy ennél kevesebb állandó lakosságszámú települési önkormányzatok számára újra kihirdetésre került a Magyar Falu Program keretében a „Tanya és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázat (MFP-TFB/2021), amelynek célja tanya- és falugondnoki buszok beszerzésének támogatása.

A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100 százalékos támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül.

A projektre maximálisan igényelhető támogatási összeg 15 millió forint, településenként egy darab gépjármű cseréje és/vagy beszerzése támogatható.

A falubusz program célja a falugondnoki és/vagy tanyagondnoki szolgáltatást működtető vagy új szolgáltatás indítását vállaló települések esetében a szolgáltatás biztosítását lehetővé tevő magas színvonalú, alacsonyabb károsanyag-kibocsátású és üzemanyag-fogyasztású gépjárművek beszerzésének támogatása.

A pályázati anyag benyújtására 2021. május 12. és 2021. junius 11. között van lehetőség!

Ford ivanics márkakereskedésünk a programhoz kapcsolódóan a Ford Transit és Ford Tourneo Custom modellekre vonatkozóan egyedi szolgáltatási ajánlatot állított össze a pályázó önkormányzatok és társulások számára, 8-17 személyes gépjárművek beszerzésére.

ford_tourneo_custom

Ford Ivanics szolgáltatáscsomag:

  • teljes körű pályázatírás (opcionális)
  • személyes helyszíni ügyintézés
  • igényekhez igazított személyre szabott konfigurálás
  • a kisbusz kívánt településen történő helyszíni átadása

Pályázati kiírás letöltése

Amennyiben Önök jogosultak a pályázat benyújtására, várjuk regisztrációját, hogy munkatársunk személyesen is felvehesse Önökkel a kapcsolatot, további pontos egyeztetés céljából:

 

Email:
Telefonszám:
Település:
Megjegyzés:


 


   

A „Tanya és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázatok (MFP-TFB/2021) benyújtására 2021. május 12. és 2021. junius 11. között van lehetőség. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,7-7,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 176-196 g/km alap, opciók nélküli változat esetén. Minden új Ford gépjárműre 2 év, km korlátozás nélküli, teljes körű garancia vonatkozik. A fentieken felül minden új Ford Transit gépjárműre +3 év, vagy maximum 200 000 km további Ford Extra Garancia is vonatkozik. A +3 év Ford Extra Garancia az 5. év végéig, de legfeljebb 200 000 futott km eléréséig érvényes a gépjármű első forgalomba helyezésétől számítva. A képek illusztrációk.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.