Biztonságos és gazdaságos, ráadásul teljesen elektromos az új MG4 electric!

Az MG4 Electric megszerezte a rendkívüli ötcsillagos Euro NCAP biztonsági besorolást, így jelenleg az egyik legbiztonságosabb elektromos jármű a piacon. Ez a tekintélyes minősítés az autó kivételes biztonsági jellemzőiről és formavilágáról tanúskodik.

Az MG4 Electric számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyeket kifejezetten a vezető és az utasok védelmére terveztek baleset esetén. Ezek közé tartozik az intelligens vezetőtámogató rendszer, a fejlett aktív fékrendszer és a vészfék-asszisztens. Az intelligens vezetőtámogató rendszer képes észlelni a lehetséges veszélyeket, és figyelmeztetni a vezetőt az ütközések elkerülése érdekében.

 

Biztonsági jellemzői mellett az MG4 Electricet szerkezetileg erősnek és tartósnak tervezték. Kerete nagy szilárdságú acélból készült, amely ütközés esetén segít elnyelni az ütéseket.

Az MG4 Electricet a lehető leghatékonyabbra tervezték, akkumulátora pedig akár 450 kilométeres hatótávolságot is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. Az autó regeneratív fékezéssel is fel van szerelve, amely a fékezésből származó energia megkötésével segít megnövelni az akkumulátor hatótávolságát.

 

Az MG4 Electric ötcsillagos biztonsági besorolása az autó jól megtervezett kialakításának és biztonsági jellemzőinek bizonyítéka. Hatótávja és hatékonysága vonzó választássá teszi azok számára, akik megbízható, biztonságos és gazdaságos elektromos járműre vágynak.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences