Az Indian Motorcycle és a Roland Sands Design együttműködése a Huligán ihletésű, limitált kiadású FTR

A pályától az utcáig,

Az új FTR x RSD Super Hooligan arra ösztönzi a versenyzőket, hogy szabadítsák fel magukban a belső huligánt


A pályától az utcáig az FTR x RSD Super Hooligan arra ösztönzi a versenyzőket, hogy szabadjára engedjék magukban a belső huligánt. Az új, limitált kiadású FTR fekete fém idomokat, autentikus Super Hooligan versenygrafikát, klasszikus Indian Motorcycle Red vázat, hozzáillő kerekekkel, arany díszítéssel, valamint az Indian Motorcycle Racing 1. számú emblémáját az első és oldalsó rendszámtáblákon tartalmazza. A hitelesség további rétege érdekében az FTR x RSD Super Hooligan hátsó ülésburkolatán a versenycsapat szponzorainak logója látható. A hűtőburkolathoz, az első sárvédőhöz és az első villához további grafikákat szállítunk a tulajdonosoknak opcionálisan.

A „huligán” kifejezés teljesen új értelmet kapott a motorkerékpárok világában, amelyet a lázadó, félelem nélküli hozzáállás jellemez, amely mindenekelőtt a motorkerékpáron való szórakozást helyezi előtérbe, és ez az új FTR lényege” – mondta Aaron. Jax, az Indian Motorcycle alelnöke. „Roland Sands ezt az utat járta be, és az RSD márkát a huligán életmód köré építette. A közepes méretű cirkálók flat track pályákon pörgő köröktől a MotoAmerica sorozaton belüli mai versenyzésig a huligán motorozás szellemisége nem változott.”

„A Super Hooligan mindig többről szólt, mint a versenyzésről. A határok feszegetéséről és a barátaiddal való motorozásról szól” – mondta Roland Sands, az RSD alapítója. „Messze a versenypályán szokásosan látható teljes burkolatú gépektől, a Super Hooligan motorok könnyed hozzáállással és egyedi esztétikával rendelkeznek, szabad hajtáslánccal. Amikor az Indian Motorcycle megkeresett minket, hogy tervezzünk egy indiai FTR-t a motorosok számára, ez természetes volt, és nagyon izgatott voltunk, hogy részesei lehetünk.”

Az FTR R Carbon modellre épített FTR x RSD Super Hooligan márkás alkatrészeket és prémium vezetést fokozó technológiát kínál. A teljesen állítható Öhlins® fordított első villák és hátsó lengéscsillapítók kivételes vezetést és kezelhetőséget, míg a kéttárcsás Brembo® fékek tökéletes fékezőerőt biztosítanak. A motorkerékpár négy hüvelykes, kerek érintőképernyős kijelzője, amelyet a RIDE COMMAND hajt, létfontosságú motorozási és utazási információkat, választható menetmódokat a testreszabható utazási élmény érdekében, valamint Bluetooth- és USB-kapcsolatot kínál. Ezenkívül az Akrapovič® kipufogó és a hőpajzs stílust ad és javítja a hangzást, míg a Gilles Tooling alkatrészek, köztük az állítható hátsó készletek, az olajsapka, a hűtősapka és a kormányvégsúlyok, a motorkerékpár prémium kidolgozását erősítik – autentikus RSD Hooligant biztosítva. Versenystílus a versenyző számára.

 

Az érdeklődő pilótáknak a lehető leghamarabb fel kell venniük a kapcsolatot hivatalos Indian motorkerékpár-kereskedőjükkel, hogy lefoglalhassák egyedi sorszámmal ellátott FTR x RSD Super Hooligan motorkerékpárjukat. Az összesen 300-ból mindössze 150 lesz elérhető Észak-Amerikán kívül, és azonnal megkezdődik a nemzetközi szállítás.

 

 

 

 

A Brembo® a Freni Brembo S.p.A. Corp of Italy bejegyzett védjegye; Az Akrapovič® Igor Akrapovič bejegyzett védjegye; Az Öhlins® az Öhlins Racing AB CORPORATION SWEDEN bejegyzett védjegye; Az RSD®, a Roland Sands Design és az RSD Super Hooligan a Roland W. Sands bejegyzett védjegyei; Ha nincs megjelölve, a védjegyek az Indian Motorcycle International, LLC tulajdonát képezik.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences