A legendás Kawasaki Ninja Cup visszatért!

ÉBRESZD FEL A SZUPERSPORTOD - Éld át az új Kawasaki Ninja Cup erejét, izgalmát és szenvedélyét!

 

Végre újra eljött az idő! A Kawasaki Ninja Cup visszatér, és a két keréken zajló motorsport új korszakát ígéri. A Cup-ok sikertörténetét most az új Ninja ZX-4RR folytatja, és már alig várjuk, hogy a rajtvonalnál üdvözölhessük.

A Kawasaki-kupa legendás a motorsport történetében. A Kawasaki Kupában tehetséges versenyzők évtizedek óta bizonyítják képességeiket és ambíciójukat Európa legkülönfélébb versenypályáin.

A BTR Performance / Eder Racinggel a Kawasaki Motors egy neves szervezőt szerzett a Kawasaki Ninja Cup számára, amely 2024-ben összesen hét versenydátummal rendelkezik. A BTR Performance / Eder Racing Európa-szerte ismert kiválóan szervezett rendezvényeiről.

 

Az új Ninja ZX-4RR

A Kawasaki Ninja ZX-4RR, amely ezen a kupán a középpontban áll, egy abszolút verseny-motorkerékpár, amely a legújabb technológián alapul, és folytatja a Kawasaki Ninják legendás teljesítményét. Erős, soros elrendezésű, négyhengeres motorjával, első osztályú alkatrészeivel, precíz kezelhetőségével és aerodinamikus kialakításával a ZX-4RR intenzív élményt ígér a versenyzőknek és izgalmas versenyeket a nézőknek. Ez a motor készen áll a versenypálya meghódítására.

A Ninja ZX-4RR Cup változata, amelyet a Kawasaki Motors, a Zweirad Gesslbauer és az osztrák WIRO Motorradtechnik közösen fejlesztett ki, számos változtatást tartalmaz a bővítés ezen szintjén („Stage 1”) a szériamodellhez képest:

  • Festett versenyburkolat KRT-formatervezés szerint
  • Versenyülés
  • Akrapovic Racing komplett rendszer
  • Versenykomponensekhez igazított ECU
  • Gyorsváltó/Blipper (kérésre fordított váltás/versenyzés is)
  • 1 garnitúra Pirelli Racing Slick gumiabroncsok
  • A csavarok/szűrők rögzítése

 

Izgalmas versenyek és nagyszerű nyeremények

Parádés szezon elé nézünk, tele izgalmas versenyekkel, kihívást jelentő pályákkal és felejthetetlen pillanatokkal. A ZX-4RR Cup az indulás első pillanatától a kockás zászlóig le fogja nyűgözni a versenyzőket és a nézőket egyaránt.

A Kawasaki Ninja ZX-4RR Cup nemcsak izgalmas motorsportot, hanem felejthetetlen pillanatokat, színtiszta Team-Green-Közösséget és a határok kipróbálásának lehetőségét is ígéri. Légy részese egy új, izgalmakkal teli kupaszezonnak, és kezdd el ezt az új kalandot a Kawasakival.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.