A Kawasaki bemutatja: kivételes szupersport edzés a Ninja 500-on

A RIDE IT UP együttműködésével a Kawasaki Motors új ügyfélélményt indít a Pannonia Ring pályán, SSP képzés lehetőséget kínál.


A sikeres beltéri szezon és a KLX140L Kawasaki Motorokon tartott számtalan, ügyfelek számára szóló képzés után, a RIDE IT UP együttműködésével most egy lépéssel tovább lépünk – a kültérre is. A Kawasaki Motors és a RIDE IT UP büszkén jelenti be új SuperSport Training Programjuk elindítását, amelyben az ikonikus Kawasaki Ninja 500 lesz a főszereplő a Pannonia Ring gokart pályáján. Ennek az innovatív képzési programnak az a célja, hogy fejlessze a motorozási készségeket, és páratlan élményt nyújtson mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára.

A teljesítmény és sokoldalúság tökéletes keverékéről ismert Kawasaki Ninja 500 ennek az átfogó képzési kezdeményezésnek a központi eleme. A program célja a képzett motorosok olyan új generációjának kinevelése, akik nemcsak a SuperSport motorkerékpárok kezelésének szakértői, hanem jól ismerik a biztonságos és felelősségteljes motorozás árnyalatait is.

A motorosok élvezhetik a szakemberek útmutatását, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a verseny-, mind a szabadidős motorozásban. A korábbi versenyző és vezetőedző, Roland Resch mellett Marco Lechner és Lukas Fürnkranz is támogatja a csapatot a pályán. A RIDE IT UP powered by Kawasaki Európa legszélesebb alapokon nyugvó motorozástechnikai iskolája. Az ügyfelek profitálhatnak a versenyzésben és az edzésben kivételes tapasztalatokkal rendelkező edzőkből. A Ninja 500 szabadtéri edzései kiegészítik a RIDE IT UP és a Kawasaki Motors által kínált különféle képzési lehetőségeket.

Teodorovic Jugoslav, a Kawasaki Ausztria és Magyarország üzletfejlesztési koordinátora rámutat:

"A Ninja 500 tökéletesen illeszkedik ehhez a képzési formátumhoz. Az új, 451 köbcentiméteres, soros kéthengeres motorral és a legendás Ninja Performance teljesítménnyel az SSP képzés meghatározó szerepet tölt be, és rendkívüli motorozási élményt garantál."

A Kawasaki évek óta egyet jelent az innovatív technológiával, az egyedi dizájnnal és a biztonsággal. A továbbfejlesztett Kawasaki-élménnyel és a Ninja 500 új SuperSport képzésével a Kawasaki ismét hangsúlyozza felelősségét nemcsak a termék megbízhatóságának demonstrálásában, hanem a vezetési készségek fejlesztését célzó tevékenységek támogatásában is.

 

A biztonságosabb motorozás még soha nem volt egyszerűbb, mint a Kawasakival!

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.