4 év garancia és közúti segítségnyújtás minden új Kawasaki motorkerékpárhoz!

Mostantól a magyarországi Kawasaki vásárlók több szempontból is jól járnak.


A Kawasaki azonnali hatállyal minden új, Magyarországon forgalomba helyezett motorkerékpárját ellátja négy év, kilométer-korlátozás nélküli garanciával. Ezt a szabályt díjmentesen vezetik be minden magyarországi vásárló számára, és a 2024. 01. 01-től a Kawasaki kereskedők által leszállított új járművekre visszamenőlegesen is érvényes.

A 4 éves garancia egy 2 éves gyári és egy 2 éves meghosszabbított garanciából áll, amit a Kawasaki Magyarország biztosít. Ez a garanciakiterjesztés megfelel a korábban a K-Care WarrantyPlus által nyújtott szolgáltatásnak. A K-Care WarrantyPlus egy feláras szolgáltatás volt, és mostantól a 4 éves garanciába díjmentesen integrálódik. Mostantól kezdve minden közúti forgalomba helyezett motorkerékpár automatikusan megkapja ezt a hozzáadott értéket, amikor Magyarországon forgalomba helyezik. A Kawasaki emellett kiterjeszti a Road Assistance (meghibásodás esetében való segítségnyújtás) időtartamát 2 évről 4 évre.

A 4 éves garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, és minden közúti forgalomba helyezésű motorkerékpárra vonatkozik, a Kawasaki Z125-től a Ninja H2 SX SE-ig, feltéve, hogy azokat egy hivatalos márkakereskedő adta át a 2024. 01. 01-től. A jótállás és a Road Assistance jogosultság fenntartásának érdekében a karbantartást az előírt szervizintervallumon belül egy hivatalos Kawasaki márkakereskedőnek kell elvégeznie és dokumentálnia. Ez az új szolgáltatás a motorkerékpárok kereskedelmi felhasználóira, például a motorosiskolákra is vonatkozik. Azonban a versenyzési célokra használt motorkerékpárok - ahogy eddig is - kiesnek mind a gyári garanciából, mind pedig a kiegészítő garanciából.

Teodorovic Jugoslav, a Kawasaki Ausztria és Magyarország üzletfejlesztési koordinátora, így foglalja össze:

"Ezzel a kibővített ingyenes szolgáltatással a Kawasaki Magyarország és Kawasaki partnereink révén ügyfeleink nagyon hosszú ideig gondtalanul motorozhatnak és teljes mértékben élvezhetik a Kawasakijukat."

A Kawasaki hosszú évek óta az innovatív technológiát, az egyedi formatervezést és a biztonságot képviseli. A 4 éves garanciával és a hozzá tartozó 4 éves meghibásodási segítségnyújtással a Kawasaki ismét hangsúlyozza a magas minőséget, a motorok megbízhatóságát és az új HEV és EV modellekben rejlő innovációkat.

A gondtalan motorozás még soha nem volt olyan egyszerű, mint a Kawasakival!

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences