2000 MG a Magyar utakon

Alig egy évvel a magyarországi bevezetése után az MG máris újabb mérföldkőhöz érkezett: átadásra került a 2000. MG modell székesfehérvári márkakereskedésünkben.

Az ünnepélyes keretek között átadott 2000. MG egy 100%-ban elektromos ZS EV modell, amelyet a StruktOrganika Kft. vásárolt céges autóflottájába. A fehér színű, 320 km hatótávval bíró autó 50,3 kWh akkukapacitásának köszönhetően a 3,6 milliós állami támogatás igénybevételével a vállalat számára mindössze 9 145 000 forintos költséget jelent.

Az új autó kulcsait a cég ügyvezetője Mészáros Viktor MG értékesítőnktől vette át ünnepélyes keretek között, melyhez az MG Motor Hungary márkaképviselete egy wellness hétvégére szóló utalványt ajándékozott.

„Elkötelezettek vagyunk a minőségi autógyártás iránt, ezzel is hozzájárulva a fenntartható és mégis élményteli autózáshoz. Örömmel tapasztaljuk, hogy az elektromos autóvásárlásra felhasználható állami támogatás hatására vállalati oldalról felélénkült az érdeklődés az elektromos modelljeink iránt. Büszkék vagyunk rá, hogy alig másfél év alatt már 2000 vásárló szavazott bizalmat a márkának. Azt jelzi számunkra, hogy az emberek megismerték és megszerették az MG autóit. Ez már olyan mennyiségnek számít, amitől az MG márka sokkal inkább láthatóvá válik az utakon. Továbbra is azon dolgozunk, hogy az MG az autós társadalom meghatározó márkájává váljon. A vásárlók választása a legjobb visszajelzés számunkra.”

– mondta Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.

„Mivel elsősorban városi közlekedésre használatos autóval szerettük volna bővíteni a céges autóparkunkat, kézenfekvő volt, hogy elektromos autóban gondolkodjuk. Egyrészt a zöld rendszámhoz társuló előnyök – ingyenes parkolás, cégautóadó mentesség -, másrészt az állami támogatás miatt. Nagyon sokat keresgéltünk, több márka kínálatát is áttanulmányoztuk. Fő szempontjaink között szerepelt a 300 km feletti hatótáv, a tágas csomagtér és a kedvező garanciális feltételek. De hozzáteszem, hogy nagyon sok múlott a kereskedésen is, hiszen a székesfehérvári MG kereskedésben készséges tájékoztatást és szakszerű segítséget kaptunk. Meggyőződésünk, hogy jó döntést hoztunk, hiszen az MG ZS EV azon túl, hogy megnyerő a külseje, nagyon kényelmes és már az alapfelszereltsége is annyira magas, hogy szerintünk ár-érték arányban ez a legjobb a piacon”

– nyilatkozta az autót megvásárló StruktOrganika Kft. ügyvezetője.

Büszkék vagyunk arra, hogy részese lehetünk az MG sikertörténetének.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences