Az Indian Motorcycle Roadmaster Elite ötvözi a csúcskategóriás kifinomultságot a feketére festett stílussal

A 2024 Roadmaster Elite egyedi ihletésű, háromtónusú Indian Motorcycle Red fényezéssel, előkelő felszereltséggel és kivitelezéssel, valamint világszínvonalú túraképességekkel


Az Indian Motorcycle, Amerika első motorkerékpár-gyártó cége ma bemutatta legújabb Elite modelljét - egy olyan Roadmastert, amely a high-end kifinomultságot, az előkelő felszereltséget és kivitelezést, valamint a világszínvonalú túraképességeket ötvözi. Az Indian Motorcycle úgy tervezte a 2024 Roadmaster Elite modellt, hogy autentikus, egyedi ihletésű festést kínáljon a motorosoknak, akik szeretnének feltűnést kelteni és kitűnni a tömegből.

Az Indian Motorcycle 1904-ben mutatta be először a márka ikonikus Indian Motorcycle Red festését. Ma a motormárka örömmel tiszteleg ikonikus színe előtt egy teljesen új Indian Motorcycle Red háromtónusú, prémium minőségű fényezéssel, amely élénk és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. Ennek érdekében az Indian Motorcycle az iparág két legelismertebb egyedi festőműhelyével, a coloradói Gunslinger Custom Paint (GCP) és a wisconsini Custom Painted Vehicles (CPV) festőműhelyekkel működött együtt. Az Indian Motorcycle, a GCP és a CPV közötti partnerség a hitelesség extra rétegét biztosítja, mivel a két festőműhelyt széles körben keresik a motorosok az ország minden tájáról az egyedi, személyre szabott motorkerékpárok festésére.

"Elite modelljeink az összes termékünkre vonatkozó hihetetlenül magasra tett mércét még magasabbra emelik, és valami még exkluzívabbat kínálnak azoknak a motorosoknak, akik szeretnék, hogy motorjuk minden másnál jobb legyen az utakon" - mondta Aaron Jax, az Indian Motorcycle alelnöke. "Az új Roadmaster Elite-ben azt szeretem, hogy a történelmi Indian Motorcycle Red színét vettük, és egy keményebb, gonoszabb hozzáállást adtunk neki a feketére festett stílusával."

"A tervezőcsapatunk mindig izgatottan dolgozik az Elite modelleken, mert lényegében megkapjuk a lehetőséget, hogy megtervezzük a saját egyedi motorunkat, de egy helyett több száz lesz elérhető világszerte" - mondta Ola Stenegärd, az Indian Motorcycle terméktervezési igazgatója. "Minden egyes új Elite modellel végigvonszoljuk a custom bike trendeket, hogy valami olyat alkossunk, ami nemcsak aktuális és releváns, hanem hitelesen illeszkedik az Indian Motorcycle márkához, és kiegészíti az egyes modellek eredendő DNS-ét."

A világszerte mindössze 350 darab elérhető, hihetetlenül egyedi stílusú 2024 Roadmaster Elite a stílus és az exkluzivitás csúcsa. Minden Roadmaster Elite kizárólagos Elite jelvényekkel van ellátva, beleértve az egyedileg számozott középkonzolt, amely egy 1904-es Indian Camelback sziluettjével van ellátva - az Indian Motorcycle első modellje, amely az Indian Motorcycle ikonikus vörös színű festékével debütált.

A Roadmaster Elite lenyűgöző túraképességeihez prémium felszereltség járul hozzá - a személyre szabhatóság és a kényelem Elite-szintjét nyújtva.

Ezek az Elite funkciók a következőket foglalják magukba:

Tri-Tone Candy festék - Indian Motorcycle Red Candy, Dark Indian Motorcycle Red Candy és Black Candy prémium festés, amely a múlt és a jelen custom motorjaiból merít ihletet. A kézzel festett Championship Gold csíkokkal kiegészített és az iparág két legjobb egyedi festőműhelye, a GCP és a CPV által befejezett motorok elkészítése több mint 24 órát vesz igénybe.

Elite márkajelzés és grafika - Exkluzív jelvények, amelyek csak egy Elite modellhez méltóak, a riderek kitűnnek a tömegből a prémium illeszkedéssel és kivitelezéssel.

PowerBand Audio with Bass Boost - A 2023 őszén bevezetett Indian Motorcycle PowerBand Audio with Bass Boost 50%-kal hangosabb hangzást biztosít az első burkolatban, a nyeregtáskákban és a túracsomagtartóban elhelyezett 12 hangszórón keresztül, még több basszussal a széria hangrendszerekhez képest.

Pathfinder Adaptive LED fényszóró - Az Indian Motorcycle Adaptive LED fényszóró még nagyobb megvilágítást biztosít a hagyományos fényszórókhoz képest. A szabadalmaztatott, élvonalbeli technológia javítja a motoros látási viszonyait azáltal, hogy figyeli a motor dőlésszögét az út megvilágításának optimalizálása érdekében.

Fényes fekete műszerfal - Minden a részletekben rejlik, mivel a Roadmaster Elite teljesen fényes fekete festett műszerfalat kapott - ez biztosítja a tiszta illeszkedést és kivitelezést, amelyet a motorosok elvárnak és értékelnek az Elite modellek esetében.

Polírozott vezetői és utasoldali fejidom padlólemezek - Ezek a tágas padlólemezek nemcsak kényelmet biztosítanak a hosszú túraútvonalakon, hanem extra részletességgel és stílussal is szolgálnak.

Színben illeszkedő varrott fűtött és hűtött ülés - A Roadmaster Elite színben illeszkedő varrott ülése exkluzív stílust kölcsönöz a nagy teljesítményű, kényelmes túraülésnek. Akár nyár közepén, akár késő ősszel motorozik, a Roadmaster Elite ülés fűtési és hűtési funkciói jelentősen javítják a vezető és az utasok kényelmét.

Sötétített Flare szélvédő - A feketére festett, fenyegető stílushoz illeszkedő színezett Flare szélvédő a széria szélvédőkhöz képest fejlett szélvédelmet biztosít. Alacsony profilú, elektronikusan állítható, hogy a legjobb szélvédelmet biztosítsa minden magasságú motoros számára.

Fekete utas karfák - Az utasok karfái prémium kényelmet biztosítanak az utasoknak, ideálisak a hosszú túrázásokhoz.

Háttérvilágítású kapcsolókockák - A Roadmaster Elite hátulról megvilágított kapcsolókockái megkönnyítik a kerékpár kézi vezérlőinek éjszakai megtekintését és kiválasztását - ez egy prémium tulajdonság egy prémium, Elite túragéphez.

10 küllős precíziós megmunkált kerekek - A 10 küllős precíziós megmunkált kerekek új gépészeti mintázatot vezetnek be a Roadmaster Elite-en. Kifinomultak, miközben még mindig rengeteg tartással bírnak.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.