• slidebg1

Kedvezmény minden új gépjárműre

Vásároljon még idén új járművet, kedvezményesen!

 

Minden ügyfelünknek még az idén 100 000 forint kedvezményt biztosítunk új személygépjármű vásárlásakor. Regisztráljon értékesítő kollégáinknál, autóvásárlási szándékkal és mi megajándékozzuk egy utalvánnyal, amit szerződéskötéskor felhasználhat. Az utalvány értékét a gépjármű vételárából levonjuk, így Ön kedvezményesen juthat hozzá új kedvencéhez!

Az akció 2023. június 13-tól december 22-ig érvényes, új személygépjármű vásárlása esetén. Jöjjön el, tekintse meg modelljeinket és éljen kedvezményünkkel!

A kedvezményben résztvevő modelljeink megtekintéséhez használja a járműkeresőt ide kattintva!

 

A vásárlási utalvány 2023. június 13. és 2023. december 22. között használható fel az Ivanics Kft. szalonjaiban (1221 Budapest, Hajó utca 3., vagy 8000 Székesfehérvár, Palánkai út 7.), gépjárművásárlásra. Az utalvány egyszeri alkalommal történő teljes felhasználásra jogosít, egy vásárlás során egy utalvány használható fel. Az utalványt beváltáskor a kiválasztott szalonban le kell adni. Az utalvány értéke sem részben, sem egészben nem visszatéríthető. Az utalványt kizárólag természetes személyek érvényesíthetik a termék vételárából új személygépjárművek kiskereskedelmi vásárlásakor. Az utalvány átvételével a fenti felhasználási feltételek elfogadásra kerülnek. A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlatnak nem minősül. A részletekért keresse kollégáinkat!

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.