Volvo Kiterjesztett Garancia

Válassza a biztonságot, válassza a nyugodt autózást, válassza a Volvo Extended Warranty nyújtotta lehetőségeket.

A Volvo Extended Warranty egy olyan opció az Ön számára, amely az általános gyártói garancia (jótállás) időtartamán túl is tovább kínálja a szolgáltatások teljes körét!

A hosszantartó biztonság az, amit megérdemel!

Az új gépjárművének megrendelésekor egy időben megvásárolhatja a Volvo Extended Warranty garanciát. Ezen garancia akár 5 évig vagy 200 000 km-ig* kiterjesztheti a meglévő általános gyártói garanciát  (*amelyik előbb teljesül).

Az Általános Szerződési Feltételekből tájékozódhat arról, hogy az Ön országában, emellett egész Európában milyen feltételekkel vehető igénybe a Volvo Extended Warranty.

De milyen előnyöket is tartalmaz az Ön számára? :

  • Megkíméli Önt a váratlan és olykor drága kiadásoktól a 3 éves gyártói garancián túl
  • Amennyiben utazás közben érni gépjárművét valamilyen meghibásodás, az sem jelenthetne problémát, mivel a garancia Európa legtöbb országában érvényes (az érintett országok részletes felsorolása az ÁSZF-ben található)
  • A használtautó piacon növelheti a gépjárművének értékét vagy maradványértékét
  • A szerelőcsapat eredeti Volvo alkatrészek használatát veheti igénybe a javítások során a garancia miatt
  • A garanciához társuló jogok egy autóeladásnál átszállnak a következő tulajdonosra
  • A javításokat természetesen magasan képzett szakemberek végzik a hivatalos Volvo szakszervizek egyikében

Érvényes: 2021. január 1-től további értesülésig

Szolgáltatás és támogatás:

Javítás szakszerűen, gyorsan és egyszerűen!

A Volvo hivatalos márkaszervizeiben dolgozó képzett szakemberek felkészülten várják a garanciában foglaltak elvégzésére. Fontos tudnivaló, hogy amennyiben a hiba a járműben egy másik európai ország területén lép fel, az autó javítását az adott ország legközelebbi hivatalos Volvo márkaszervizében kell elvégeztetni.

A költségek megtérítése:

Az ÁSZF-ben felsoroltak kivételétől eltekintve, a Volvo Extended Warranty garancia lehetővé teszi, hogy minden munkát és anyagköltséget fedezzen, amely az összes mechanikus és elektromos komponenst is magában foglalja. Ezek természetesen megegyeznek a gyártó által kínált eredeti specifikációkkal.

További információkért forduljon bizalommal a hivatalos Volvo szervizhálózathoz vagy kollégáinkhoz!

Röviden összesítve a garancia tartalmát:

A Volvo Extended Warranty lehetőséget biztosít arra, hogy Ön nyugodtan és gondtalanul vezethesse autóját a szokásos gyártói garancia lejárata után egyaránt, akár 5 évig vagy 200 000 kilométerig. A garancia a legtöbb javításra vonatkozik, a fedezetben szereplő alkatrészekről részletesebb információkat a Volvo Autó Hungária hivatalos szervizhálózatától kaphat.

 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.