• slidebg1

Orvosi és gyógyszerész kamara

Nemrégiben szerződést kötött a Volvo Autó Hungária, a Magyar Orvosi Kamara és a Gyószerész Kamara, ami értelmében komoly kedvezménnyel vásárolhatnak Volvo gépkocsikat az orvosok és a gyógyszerészek.

Alábbi kedvezményeink hibrid modelleinkre nem érvényesek, a pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Milyen kedvezményekkel jár az említett szerződés?

Kiemelt flotta partneri kedvezményt - modellektől függően 10 – 13 százalék között - ajánlunk. Tudni kell azonban, normál esetben ahhoz, hogy ezeket valaki megkapja, nagy flottaparkkal kell rendelkezni, vagy több autót kell vásárolniuk másoknak, valamint cégeknek szoktunk ilyen feltételeket ajánlani.

A Kamarákkal kötött szerződésben azonban nem kötöttünk ki ilyeneket, ez egy speciális megállapodás, a kedvezményeket a kamara egyéni tagjainak adjuk – ezeket úgy próbáltuk meghatározni, hogy érezzék, tényleg kapnak valamit.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

 

Milyen időtartamra vonatkozik a megállapodás?

Határozatlan időre kötöttük, az elképzelés ugyanis az, hogy hosszú távon működjünk együtt, így realizálódhatnak az előnyök mindegyik fél számára. Ez a megállapodás nem azért született, mert mondjuk, raktáron van némely termékünk, amelyeket akciók keretében próbálunk értékesíteni. Nem erről van szó, itt minden egyes alkatrészt a vevő kívánságának megfelelően raknak össze. Sokan inkább kivárják a 10-12 hetet, míg elkészül az az autó, amilyet akartak.

 

Az orvosok és a gyógyszerészek számára munkájuk során a biztonság az egyik legfőbb szempont.

A törésteszten egyedül a Volvo kapta meg a 100 százalékot. Mindig is hangsúlyoztuk, célunk, hogy 2020-ra az új Volvo modellekben ülők egy esetleges baleset esetén ne szenvedjenek súlyos sérülést. Ehhez számtalan biztonsági elem szükséges, hogy csak egyet említsek, ha a sofőr egy pillanatra elkalandozik vezetés közben és az előtte levő autó vezetője hirtelen a fékre lép, akkor az autó saját magát lefékezi és megáll – ez már több mint 6 éve elérhető nálunk.

 

Mely autókra érhető el és mekkora a kedvezmény?

  • Volvo S60 - 13%
  • Volvo V60 - 13%
  • Volvo V60 Polestar - 13%
  • Volvo XC60 - 13%
  • Volvo S90 - 13%
  • Volvo V90 - 13%
  • Volvo V90 Cross Country - 13%
  • Volvo XC90 - 13%

Miért várna hónapokat új autójára? Tekintse meg azonnal elvihető, készleten lévő Volvo kínálatunkat!

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.