• slidebg1

Mérnöki Kamarai kedvezmények

Együttműködésről kötött megállapodást a Volvo Autó Hungária és az Mérnöki Kamara, ami értelmében komoly kedvezménnyel vásárolhatnak Volvo a gépkocsikat a Magyarországon dolgozó mérnökök, kamarai tagok.

Alábbi kedvezményeink hibrid modelleinkre nem érvényesek, a pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál! 

Milyen kedvezményekkel jár az említett szerződés?

Kiemelt flotta partneri kedvezményt - modellektől függően 10 – 13 százalék között - ajánlunk. Tudni kell azonban, normál esetben, hogy egy nem kamarai tag ezeket a kedvezményket megkapja, nagy flottaparkkal kell rendelkezni.

A Kamarával kötött szerződésben azonban nem kötöttünk ki ilyeneket, ez egy speciális megállapodás, a kedvezményeket a kamara egyéni tagjainak adjuk – ezeket úgy próbáltuk meghatározni, hogy érezzék, tényleg kapnak valamit.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

 

Milyen időtartamra vonatkozik a megállapodás?

A megállapodás 2021. október 12. – december 31.-ig tart. Ez a megállapodás nem azért született, mert mondjuk, raktáron van némely termékünk, amelyeket akciók keretében próbálunk értékesíteni. Nem erről van szó, itt minden egyes alkatrészt a vevő kívánságának megfelelően raknak össze. Sokan inkább kivárják a 10-12 hetet, míg elkészül az az autó, amilyet akartak. Mások számára fontosabb az idő, ezért készletről választják ki a számukra ideális modellt, hogy akár pár napon belül elvihessék. Azonnali készlet listánakt itt érheti el!

 

Szép, gyors, divatos, kényelmes, de legfőképpen biztonságos!

A törésteszten egyedül a Volvo kapta meg a 100 százalékot. Mindig is hangsúlyoztuk, célunk, hogy 2020-ra az új Volvo modellekben ülők egy esetleges baleset esetén ne szenvedjenek súlyos sérülést. Ehhez számtalan biztonsági elem szükséges, hogy csak egyet említsek, ha a sofőr egy pillanatra elkalandozik vezetés közben és az előtte levő autó vezetője hirtelen a fékre lép, akkor az autó saját magát lefékezi és megáll – ez már több mint 6 éve elérhető nálunk.

 

Mely autókra érhető el és mekkora a kedvezmény?

  • Volvo S60 - 13%
  • Volvo V60 - 13%
  • Volvo V60 Polestar - 13%
  • Volvo XC60  - 13%
  • Volvo S90 - 13%
  • Volvo V90 - 13%
  • Volvo V90 Cross Country - 13%
  • Volvo XC90 - 13%

Miért várna hónapokat új autójára? Tekintse meg azonnal elvihető, készleten lévő Volvo kínálatunkat!

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.