Téli szerviz- és alkatrész akció

Egy lépéssel a tél előtt

Szeretne télen zavartalanul utazni, élvezni a behavazott tájat?

Amikor már metsző, hideg szél süvít az utcákon, dér lepi be a mezőket, ne halogassa tovább: készítse fel Hyundai gépkocsiját a téli időszak kihívásaira!

Szerelje fel autóját azokkal a tartozékokkal, amelyekkel gépkocsija télen feledhetetlen élményekhez segíti hozzá Önt és családját.Tegye télállóvá autóját!

A téli átvizsgálás még biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszi autóját. Szerviz szakembereink időben felismerik és kiküszöbölik a lehetséges problémákat, így a téli időszakban is magabiztosan számíthat Hyundai gépkocsijára.

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Indító akkumulátor
 • Fékrendszer
 • Szűrők
 • Abroncsok
 • Klímaberendezés
 • Ablaktörlő / -mosó rendszer
 • Olajszint
 • Első és hátsó világítás
 • Fényszóró beállítások
 • AdBlue®
  és számos egyéb alkatrész

 

Hurrá, indulunk síelni!

Sí- és hódeszka-szállító 600

Imád síelni vagy hódeszkázni? Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a télisport-eszközök szállítását: a 'Sí- és hódeszka-szállító 600' akár hat pár síléc vagy négy hódeszka biztonságos elhelyezésére alkalmas. Gyorsan és praktikusan felszerelhető, és zárható is. A síléceket és hódeszkákat gumibetétek rögzítik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy megsérülnek vagy elmozdulnak.


Keresztlécek

Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten az Ön Hyundai gépkocsijának tetősínjeihez terveztük. Felszerelésük egyszerű, így ha útnak indul, soha nem kell semmit otthon hagynia.


LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás

A LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás az ajtó felnyitásakor azonnal felgyullad, tökéletes látási viszonyokat biztosítva a csomagtartóban és az autó mögött.

Akkumlátor

Az autóklubok statisztikái megerősítik, hogy a meghibásodások többségét a nem megfelelően működő indító akkumulátorok okozzák. Alacsony hőmérsékleten jelentős mértékben csökken az akkumulátor teljesítménye. A fűtés, a világítás vagy az ülés- és kormányfűtés szintén jelentős terhelést jelentenek az indító akkumulátor számára.

Még a tél beköszönte előtt kérjen Hyundai akkumulátor ellenőrzést. A modern járművek fedélzetén több mint ötven vezérlő berendezés található, ezért az akkumulátor töltése összetett, figyelmet igénylő folyamat. Kiváló minőségű, kifejezetten modellspecifikus indító akkumulátoraink kedvező áron kínálnak maximális teljesítményt.

Jobb tapadás a csúszós utakon

Ha tartósan 7°C alá süllyed a hőmérséklet, ideje téli abroncsokra váltani. A lágyabb gumikeverék fokozott biztonságot nyújt a téli utakon. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket. Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk azokat. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és helyet takaríthat meg. Tároláskor, szállításkor a 4 darabból álló kerékzsák-készlet segít tisztán tartani a kerekeket, a ruházatot és a tárolóhelyet.


Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes tálca megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan, így segítségével tisztán tarthatja a csomagteret. Kihajtható része síkba fektetett ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet, rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.


Töltsön télen is egyszerűen

A Mode 3 töltőkábel mindkét végén Type 2 csatlakozókat találunk. Használja nap mint nap az ilyen aljzatokkal felszerelt nyilvános és otthoni töltőpontokon. 

Szerviz akciók

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.