• slidebg1

Téli motor szerviz akció

Készítsd fel időben motorodat a következő szezonra!

A jó idő beköszöntével kirajzanak a vasparipások. Ha Te is köztük akarsz lenni, akkor még a tél folyamán szervizeltesd le motorodat nálunk, illetve szerezd be a hiányzó kiegészítőket! Mi mindenben segítünk amiben csak tudunk, hogy neked csak annyi dolgot legyen, hogy mire oda kerülsz, probléma mentesen motorozhass.

Téli szervizakciónk keretében, a kuponkód felhasználásával, most 15% kedvezményt adunk az alkatrészekre és a kiegészítőkre!
Amennyiben Budapesten vagy Pest megyében van a motorod, a budafoki Hajó utcai szalonunkba díjmentesen szállítjuk be.

Kuponkód: MOTOROSTÉL2021

 

 

A kuponkód érvényesítése:

A telefonos időpontfoglalás esetén kérjük, hogy jelezd a kollégáink felé a kuponbeváltási szándékodat vagy tedd meg ezt személyesen, amikor már nálunk vagy és pontosan tudod, hogy mire lesz szükséged.

Bármilyen kérdésed lenne, akkor ide kattaintva felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen segítenek és igyekeznek minden kérdést megválaszolni.

Téli kedvezményeink 2021. november 16 és 2022. január 31 között érvényesek! Ne maradj le róla!

Telephelyeink:

  • XXII. kerület 1221 Bp, Hajó utca 3.
  • 8000 Székesfehérvár, Palánkai út 7.

A képek illusztrációk. Az ajánlat 2021.11. 16-tól 2022. 01. 31-ig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. A részletekért keresse kollégáinkat

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.