• slidebg1

Motul olaj

Minden MOTUL termékre 20% kedvezményt biztosítunk motorkerékpár szerviz esetén!

 

Az akcióban résztvevő márkaszervizeink:

Kawasaki Budapest

1221 Budapest, Hajó utca 3.
E-mail: szerviz@kawasaki.hu
Telefon: 06 1 7766 500

Kawasaki Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Palánkai út 7.
E-mail: szerviz@kawasaki.hu
Telefon: 06 22 600 100

A feltüntetett kedvezmény egész évben érvényes!

 

Kétütemű motorolajok:

710 2T

Észter bázisú, teljesen szintetikus kétütemű motorolaj. Mindenféle kétüteműhöz ajánlott. Különösen ajánlott olyan nagyteljesítményű motorokhoz, amelyek magas fordulatszámon is, vagy nagyon szélsőséges körülmények között működnek. Keverék-, vagy különolajozású, közvetlen befecskendezésű, vagy porlasztós motorokhoz is. Katalizátorbarát.

Szabvány : API TC, JASO FD/FC, ISO L-EDG

 

510 2T

Mindenféle kétütemű motor félszintetikus motorolaja. Ajánlott olyan nagyteljesítményű motorokhoz, amelyek magas fordulatszámon is, vagy nagyon szélsőséges körülmények között működnek. Keverék-, vagy különolajozású, közvetlen befecskendezésű, vagy porlasztós motorokhoz is. Katalizátorbarát.

Szabvány : API TC, JASO FD/FC, ISO L-EDG

 

Négyütemű motorolajok: 

7100 4T család

Észter komponensekkel erősített teljesen szintetikus motorkerékpár motorolajok. Az alacsony súrlódási együttható és az észter technológia csökkenti a súrlódási veszteséget és megnövekszik a teljesítmény leadás. Integrált, vagy nem integrált váltós, nedves ill. száraz kuplungos négyütemű motorral hajtott motorkerékpárokhoz. A kiemelkedő nyírásstabilitás a motor és a váltó számára is védelmet jelent, egyúttal puha váltást eredményez. Megfelelnek az olyan motorokhoz is, amelyek az Euro-2 és Euro-3 előírásokat kielégítik. A JASO MA vizsgálatok garantálják a nedves kuplungok tökéletes működését. Nagyteljesítményű motorok, szupersport gépek, túra-, off road-, endúró- és triál motorok mindennapi használatához ajánlott. 

 

7100 4T SAE 10W30

Az olyan gyártóművek, mint a HONDA és a YAMAHA bizonyos modelljei számára előírt SAE 10W30 viszkozitás támasztotta követelményeket kielégíti.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA 

 

7100 4T SAE 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók által.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

7100 4T MA2 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók által. A JASO MA2 alátámasztja a nedves kuplungban a nagyon magas súrlódási értéket.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA2

 

7100 4T SAE 10W60

Speciális viszkozitás – meghaladja azokat a követelményeket, amelyeket olyan gyártóművek, mint a KTM, HUSQUARNA, MV AGUSTA és a MOTO GUZZI a SAE 10W60 viszkozitással bizonyos modelljei számára előír.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

7100 4T SAE 20W50

Speciális viszkozitás – kiemelkedő védelmet nyújt az el nem égett üzemanyag okozta hígulással szemben, csökkenti az olajfelhasználást miközben nagyon lágy váltást tesz lehetővé. Az 50-es viszkozitás mindenek előtt magas hőmérséklet esetén ajánlott nagy hengerűrtartalmú, egy- és kéthengeres motorokhoz. Meghaladja a Harley Davidson V-ROD modelljeire vonatkozó előírásokat. 

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

5100 4T család

MOTUL Technoszintetikus® gyártási eljárással készülő, észter komponensekkel erősített félszintetikus motorkerékpár motorolajok. Integrált, vagy nem integrált váltós, nedves ill. száraz kuplungos négyütemű motorral hajtott motorkerékpárokhoz. A nagyon magas nyírásstabilitás a motor és a váltó számára is védelmet jelent, egyúttal puha váltást eredményez. Megfelelnek az olyan motorokhoz is, amelyek az Euro-2 és Euro-3 előírásokat kielégítik. A JASO MA vizsgálatok garantálják a nedves kuplungok tökéletes működését. Nagyteljesítményű motorok, szupersport gépek, túra-, off road-, endúró- és triál motorok mindennapi használatához ajánlott.

 

5100 4T SAE 10W30

Az olyan gyártóművek, mint a HONDA és a YAMAHA bizonyos modelljei számára előírt SAE 10W30 viszkozitás támasztotta követelményeket kielégíti.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

5100 4T SAE 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók (összes japán gyártó) által. 

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

5100 4T SAE 10W50

Keményebb feltételek mellett üzemeltetett motorkerékpárokhoz ajánlott. A magas HTHS viszkozitás a legmagasabb hőmérséklet és nagy terhelés mellett is garantálja a megbízható működést.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

5100 4T SAE 15W50

Szélsőséges körülmények ( nagy terhelés és magas hőmérséklet ) mellett üzemeltetett túra és off-road motorkerékpárok számára. Olasz gyártók , mint Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, stb... gyakran ajánlják. Egyedi viszkozitás, egyértelmű védelmet nyújt a kenőolaj el nem égett üzemanyag okozta felhígulásával szemben, csökkenti az olajfogyasztást, ugyanakkor nagyon puha váltást biztosít. A nagyon magas HTHS viszkozitás a legszélsőségesebb körülmények esetén is garantálja a megbízható működést.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

3000 4T SAE 20W50

Ásványi alapú nagyteljesítményű többfokozatú motorolaj négyütemű motorokhoz. A nagyon magas HTHS viszkozitás garantálja a megbízható működést. Az 50-es viszkozitás kimondottan magas hőmérsékleten ajánlott az egy- és kéthengeres, nagy lökettérfogatú léghűtéses motorokhoz. Megfelel a Harley Davidson előírásaihoz.

Szabvány : API SG, JASO MA

 

Scooter Power 4T SAE 5W40

Teljesen szintetikus négyütemű motorolaj kimondottan a legkorszerűbb, közvetlen befecskendezésű robogókhoz. A könnyű folyást jelentő viszkozitás hideg indításkor is gyors átolajozást eredményez, üzemanyag megtakarítást tesz lehetővé. Továbbá védi mind az önindítót, mind pedig az akkumulátort az idő előtti elhasználódástól.

Szabvány : API SJ, JASO MA

 

Scooter Expert 4T SAE 5W40

MOTUL Technoszintetikus® bázisú négyütemű robogóolaj. Stabil olajfilmet képez, ami a városi közlekedés szélsőségei közepette is megbízhatóan hűti és védi a motort.

Szabvány : API SJ, JASO MA

 

Power Quad 4T SAE 10W40

Észter bázisú, teljesen szintetikus négyütemű motorolaj kimondottan nagy teljesítményű quad-ok és ATV-k számára. Túlteljesíti a Kawasaki, Yamaha, Bombardier, Suzuki négyütemű motorokhoz előírt követelményeit.

Szabvány : API SL, JASO MA

 

Quad 4T SAE 10W40

Motorolaj kimondottan quad-ok és ATV-k számára. Túlteljesíti a Kawasaki, Yamaha, Bombardier, Suzuki négyütemű motorokhoz előírt követelményeit.

Szabvány : API SG/SH/CF, JASO MA

 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.