Motul olaj

Kétütemű motorolajok

 

710 2T

Észter bázisú, teljesen szintetikus kétütemű motorolaj. Mindenféle kétüteműhöz ajánlott. Különösen ajánlott olyan nagyteljesítményű motorokhoz, amelyek magas fordulatszámon is, vagy nagyon szélsőséges körülmények között működnek. Keverék-, vagy különolajozású, közvetlen befecskendezésű, vagy porlasztós motorokhoz is. Katalizátorbarát.

Szabvány : API TC, JASO FD/FC, ISO L-EDG

 

 

510 2T

Mindenféle kétütemű motor félszintetikus motorolaja. Ajánlott olyan nagyteljesítményű motorokhoz, amelyek magas fordulatszámon is, vagy nagyon szélsőséges körülmények között működnek. Keverék-, vagy különolajozású, közvetlen befecskendezésű, vagy porlasztós motorokhoz is. Katalizátorbarát.

Szabvány : API TC, JASO FD/FC, ISO L-EDG

 

Négyütemű motorolajok 

7100 4T család

Észter komponensekkel erősített teljesen szintetikus motorkerékpár motorolajok. Az alacsony súrlódási együttható és az észter technológia csökkenti a súrlódási veszteséget és megnövekszik a teljesítmény leadás. Integrált, vagy nem integrált váltós, nedves ill. száraz kuplungos négyütemű motorral hajtott motorkerékpárokhoz. A kiemelkedő nyírásstabilitás a motor és a váltó számára is védelmet jelent, egyúttal puha váltást eredményez. Megfelelnek az olyan motorokhoz is, amelyek az Euro-2 és Euro-3 előírásokat kielégítik. A JASO MA vizsgálatok garantálják a nedves kuplungok tökéletes működését. Nagyteljesítményű motorok, szupersport gépek, túra-, off road-, endúró- és triál motorok mindennapi használatához ajánlott. 

 

 

7100 4T SAE 10W30

Az olyan gyártóművek, mint a HONDA és a YAMAHA bizonyos modelljei számára előírt SAE 10W30 viszkozitás támasztotta követelményeket kielégíti.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA 

 

 

7100 4T SAE 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók által.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

7100 4T MA2 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók által. A JASO MA2 alátámasztja a nedves kuplungban a nagyon magas súrlódási értéket.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA2

 

 

7100 4T SAE 10W60

Speciális viszkozitás – meghaladja azokat a követelményeket, amelyeket olyan gyártóművek, mint a KTM, HUSQUARNA, MV AGUSTA és a MOTO GUZZI a SAE 10W60 viszkozitással bizonyos modelljei számára előír.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

7100 4T SAE 20W50

Speciális viszkozitás – kiemelkedő védelmet nyújt az el nem égett üzemanyag okozta hígulással szemben, csökkenti az olajfelhasználást miközben nagyon lágy váltást tesz lehetővé. Az 50-es viszkozitás mindenek előtt magas hőmérséklet esetén ajánlott nagy hengerűrtartalmú, egy- és kéthengeres motorokhoz. Meghaladja a Harley Davidson V-ROD modelljeire vonatkozó előírásokat. 

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

5100 4T család

MOTUL Technoszintetikus® gyártási eljárással készülő, észter komponensekkel erősített félszintetikus motorkerékpár motorolajok. Integrált, vagy nem integrált váltós, nedves ill. száraz kuplungos négyütemű motorral hajtott motorkerékpárokhoz. A nagyon magas nyírásstabilitás a motor és a váltó számára is védelmet jelent, egyúttal puha váltást eredményez. Megfelelnek az olyan motorokhoz is, amelyek az Euro-2 és Euro-3 előírásokat kielégítik. A JASO MA vizsgálatok garantálják a nedves kuplungok tökéletes működését. Nagyteljesítményű motorok, szupersport gépek, túra-, off road-, endúró- és triál motorok mindennapi használatához ajánlott.

 

 

5100 4T SAE 10W30

Az olyan gyártóművek, mint a HONDA és a YAMAHA bizonyos modelljei számára előírt SAE 10W30 viszkozitás támasztotta követelményeket kielégíti.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

5100 4T SAE 10W40

Alap viszkozitás – amely világszerte a leggyakrabban ajánlott a motorkerékpár gyártók (összes japán gyártó) által. 

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

5100 4T SAE 10W50

Keményebb feltételek mellett üzemeltetett motorkerékpárokhoz ajánlott. A magas HTHS viszkozitás a legmagasabb hőmérséklet és nagy terhelés mellett is garantálja a megbízható működést.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

5100 4T SAE 15W50

Szélsőséges körülmények ( nagy terhelés és magas hőmérséklet ) mellett üzemeltetett túra és off-road motorkerékpárok számára. Olasz gyártók , mint Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, stb... gyakran ajánlják. Egyedi viszkozitás, egyértelmű védelmet nyújt a kenőolaj el nem égett üzemanyag okozta felhígulásával szemben, csökkenti az olajfogyasztást, ugyanakkor nagyon puha váltást biztosít. A nagyon magas HTHS viszkozitás a legszélsőségesebb körülmények esetén is garantálja a megbízható működést.

Szabvány : API SL/SJ/SH/SG, JASO MA

 

 

3000 4T SAE 20W50

Ásványi alapú nagyteljesítményű többfokozatú motorolaj négyütemű motorokhoz. A nagyon magas HTHS viszkozitás garantálja a megbízható működést. Az 50-es viszkozitás kimondottan magas hőmérsékleten ajánlott az egy- és kéthengeres, nagy lökettérfogatú léghűtéses motorokhoz. Megfelel a Harley Davidson előírásaihoz.

Szabvány : API SG, JASO MA

 

 

Scooter Power 4T SAE 5W40

Teljesen szintetikus négyütemű motorolaj kimondottan a legkorszerűbb, közvetlen befecskendezésű robogókhoz. A könnyű folyást jelentő viszkozitás hideg indításkor is gyors átolajozást eredményez, üzemanyag megtakarítást tesz lehetővé. Továbbá védi mind az önindítót, mind pedig az akkumulátort az idő előtti elhasználódástól.

Szabvány : API SJ, JASO MA

 

 

Scooter Expert 4T SAE 5W40

MOTUL Technoszintetikus® bázisú négyütemű robogóolaj. Stabil olajfilmet képez, ami a városi közlekedés szélsőségei közepette is megbízhatóan hűti és védi a motort.

Szabvány : API SJ, JASO MA

 

 

Power Quad 4T SAE 10W40

Észter bázisú, teljesen szintetikus négyütemű motorolaj kimondottan nagy teljesítményű quad-ok és ATV-k számára. Túlteljesíti a Kawasaki, Yamaha, Bombardier, Suzuki négyütemű motorokhoz előírt követelményeit.

Szabvány : API SL, JASO MA

 

 

Quad 4T SAE 10W40

Motorolaj kimondottan quad-ok és ATV-k számára. Túlteljesíti a Kawasaki, Yamaha, Bombardier, Suzuki négyütemű motorokhoz előírt követelményeit.

Szabvány : API SG/SH/CF, JASO MA