• slidebg1

Ford Transit vezérlés csere

Amikor a Ford Transit motorvezérlés csere aktuálissá válik

Az idő pénz!

Mi tudjuk, hogy a tehergépjármű nem egyszerűen csak közlekedésre szolgál, hanem egy nélkülözhetetlen munkaeszköz, ezért kiemelt figyelmet biztosítunk minden Ford haszongépjármű modellnek márkaszervizünkben.

A vezérműszíj igen erős anyagból készül, hogy megfeleljen a mai kor autóinak és követelményeinek. Több szempontból is esedékes időnként a cseréje. A vezérműszíj csere és a vezérlés elemeinek cseréje az olyan neves márkáknál sem kivétel mint a Ford. A Ford motorvezérlés csere az alábbiak miatt lehet esedékes:

Szélsőséges időjárási viszonyok között is dolgoznia kell.

Alacsony súrlódással és zajszinttel kell működnie.

Optimalizált a különböző erőhatásokra a szíj teljes szélességében.

ford_motor_vezerles

Hiába terhelhető, azért sérülékeny is. Arra, hogy csak úgy magától elszakadjon nem nagy az esély, és mindig megvan annak az oka, ha szakadás következett be. Ennek egyik gyakori oka a helytelen motorvezérlés csere, a másik a gyárilag meghatározott csere intervallum elmulasztása. Ha el szeretnénk kerülni egy vezérműszíj szakadást és a vele járó esetleges nagy összegű javítást, minden esetben cseréltessük le a vezérlés összes elemét.

A gyártók minden motorhoz megadják a vezérműszíj és a vezérlésben szereplő összes alkatész által futható futás teljesítményt kilométerben és/vagy évben. A szíj anyaga az évek múlásával öregszik, ezáltal is csökken az élettartama ezért vezérlés csere szükséges

A vezérműszíj és elemeinek cseréje igen nagy precizitást és pontosságot igényel, nem mellesleg célszerszámokat is.

ford_transit

Cseréltesse gépjárműve vezérlését kedvező áron 89 900.-Ft-ért!

Jelentkezzen szervizidőpontra

Jelentkezzen szervizidőpontra online, akár most azonnal!
Sürgős esetben hívjon minket a +36 1 7766 500 telefonszámon!

Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. 

Szerviz akciók

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.