Kuplung

A komfortos sebességváltásért

A Fordjában lévő kuplung tökéletes működése elengedhetetlen autója sima, gyors és hatékony sebességváltásához.

Kuplungja élettartama nagyban függ az Ön vezetési stílusától, ezért érdemes időszakosan a kopások, esetleges repedések kialakulása miatt ellenőriztetni. Ford márkaszervizeinkben örömmel átvizsgáljuk gépjárművét.

Szervizeinkben elérhetőek a Ford Motorcraft által utángyártott kuplung készletek, amelyeket kimondottan Ford tartossági és funkcionalitási teszteken ellenőriztünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az 5+ éves járművekbe és alternatív szerviz lehetőséget nyújtsanak az eredeti Ford alkatrészek mellett.

 

Javítások Ka, Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, Kuga S-MAX,
Galaxy
Transit
Connect
Transit
3 darabos kuplung készlet (hidraulikus csapággyal) 106 900 Ft 139 900 Ft 164 900 Ft 169 900 Ft 142 900 Ft 134 900 Ft

 

Mire érdemes odafigyelni? 

  • A kuplung nem emel ki teljesen és sebességváltás közben ellenállás érezhető
  • Hosszú pedálút, kemény pedál érzet
  • Csúszik a kuplung: indulásnál, vagy maximális nyomatéknál a motor felpörög, azonban a sebesség nem növekszik arányosan
  • A kuplung ránt és az autó „megugrik” 
  • Zajos menet alacsony fordulaton és maximális nyomatéknál egyaránt

 

Jogi nyilatkozat

Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak, anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. Az ajánlat nem vonatkozik a 175 LE és 200 LE 2.2 DURATORQ TDCi motorokra, haszongépjárművek esetében pedig Euro V motorokra. 3db-os tengelykapcsoló csere megrendelésekor Ka, Fiesta és Fusion modellek esetén az árak Motorcraft alkatrészek beszerélésére vonatkoznak.