Kuplung

A komfortos sebességváltásért

A Fordjában lévő kuplung tökéletes működése elengedhetetlen autója sima, gyors és hatékony sebességváltásához.

Kuplungja élettartama nagyban függ az Ön vezetési stílusától, ezért érdemes időszakosan a kopások, esetleges repedések kialakulása miatt ellenőriztetni. Ford márkaszervizeinkben örömmel átvizsgáljuk gépjárművét.

Szervizeinkben elérhetőek a Ford Motorcraft által utángyártott kuplung készletek, amelyeket kimondottan Ford tartossági és funkcionalitási teszteken ellenőriztünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az 5+ éves járművekbe és alternatív szerviz lehetőséget nyújtsanak az eredeti Ford alkatrészek mellett.

 

Javítások Ka Fiesta, Fusion B-Max, Focus, C-Max,
EcoSport
Mondeo Kuga S-Max,
Galaxy
Transit
Custom
Transit
3 darabos kuplung készlet (hidraulikus csapággyal) 130 900 Ft 203 900 Ft 180 900 Ft 243 900 Ft 263 900 Ft 304 900 Ft 168 900 Ft 214 900 Ft

 

Mire érdemes odafigyelni? 

  • A kuplung nem emel ki teljesen és sebességváltás közben ellenállás érezhető
  • Hosszú pedálút, kemény pedál érzet
  • Csúszik a kuplung: indulásnál, vagy maximális nyomatéknál a motor felpörög, azonban a sebesség nem növekszik arányosan
  • A kuplung ránt és az autó „megugrik” 
  • Zajos menet alacsony fordulaton és maximális nyomatéknál egyaránt

 

Jogi nyilatkozat

Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak, anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. Az ajánlat nem vonatkozik a 175 LE és 200 LE 2.2 DURATORQ TDCi motorokra, haszongépjárművek esetében pedig Euro V motorokra. 3db-os tengelykapcsoló csere megrendelésekor Ka, Fiesta és Fusion modellek esetén az árak Motorcraft alkatrészek beszerélésére vonatkoznak.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.