Ablaktörlő lapátok

Tiszta képet adunk az útra

Az ablaktörlő lapátok nem tűnnek elengedhetetlenül szükségesnek, de már egy könnyű zápor is okozhat rossz látási viszonyokat.

A szélvédő szennyeződéseit gyorsan és hatékonyan kell letörölni. Fontos tehát, hogy Fordja ablaktörlői tökéletesen működjenek, a kopás káros hatásai pedig megelőzhetőek az ablaktörlő lapátok időszakos cseréjével.

 Javítás KA, FIESTA, FUSION C-MAX,FOCUS,
EcoSport
MONDEO, KUGA S-Max,
Galaxy
TRANSIT TRANSIT CONNECT
Első ablaktörlő lapátok cseréje 14 900 Ft 14 900 Ft 14 900 Ft 14 900 Ft 14 900 Ft 14 900 Ft

 

A megfelelő ablaktörlő kiválasztása, felszerelése

A Ford márkakereskedések segítenek Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő ablaktörlő lapátot Fordja számára. Válasszon a felsorolt opciók közül, a felszereléshez pedig már online is foglalhat időpontot. 

1. Hagyományos ablaktörlő lapátok 

  • Fém vázszerkezet, korrózióvédelemmel és bevonattal ellátva a hosszabb élettartamért.
  • Egyenletes nyomás minden felfekvési pontban az ablaktörlő lapát rázkódásának és kopásának csökkentése érdekében, tökéletesen foltmentes kilátást biztosítva minden sebességnél.

2. Flateblade ablaktörlő lapátok

  • A legjobb minőségű Ford dizájn
  • Egyenletes nyomás a beépített légterelőnek köszönhetően az ablaktörlő lapát rázkódásának és kopásának csökkentése érdekében, tökéletesen foltmentes kilátást biztosítva minden sebességnél.

Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. 

Ablaktörlő lapátok: Ford Motorcraft ablaktörlő lapátokat jelent, kivéve azoknál a régebbi modelleknél, amelyekhez nem elérhető a Motorcraft ablaktörlő lapát. 

Az árak anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.