Partnereink

Volvo Autó Hungária

A Volvo Car Corporation magyarországi hivatalos képviselete és kizárólagos importőre a Volvo Autó Hungária.

www.volvocars.hu

 

Volvo Baráti Társaság

A Volvo Baráti Társaság célja elsősorban a Volvo márka és az általa képviselt értékek széles körű népszerűsítése.

www.volvoklub.hu

 

Ford Közép- és Kelet Európai Értékesítő Kft.

A Ford Motor Company magyarországi importőre, a Ford személygépkocsik és haszonjárművek hazai forgalmazója. A Kft. célja, hogy a világ vezető autógyártójának képviselőjeként első osztályú termékeket és kifogástalan szervizellátást biztosítson jelenlegi és leendő ügyfelei számára.

 www.ford.hu

 

Ford Credit - FCE Credit Hungária Kft.

A több mint négy évtizede működő Ford Credit a világ legnagyobb gépjármű-finanszírozó vállalataként 40 országban nyújt pénzügyi segítséget a Ford ügyfeleinek új vagy használt autó vásárlásához, illetve lízingeléséhez.

www.fordcredit.com

 

Magyar Ford Focus Klub

A Ford Focus tulajdonosok és rajongók nem hivatalos szervezete.

www.fordfocus.hu

 

Allianz Hungária Biztosító Rt.

Az Allianz Hungária Biztosító piacvezető pozíciója megtartása mellett Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatóházává kíván fejlődni. Mára minden biztosítási területen széles körű kínálattal rendelkezik.

www.allianz.hu

 

Castrol Hungária Kft.

A Castrol minden területen a fejlődést szolgálja, legyen szó akár az emberekről, az üzletről, a termékekről vagy akár a szolgáltatásokról. A Castrol világszerte elismert vezető kenőanyagspecialista. Szaktudásunk és több, mint 100 év tapasztalata révén készen állunk a különböző fogyasztói igények kielégítésére. A több, mint egy évszázados kemény munkának és a magas teljesítmény melletti elkötelezettségnek köszönhetően piacvezetők vagyunk a világ számos országában, a kiélezett versenyhelyzet ellenére is. www.castrol.com

 

Autoport24 

Az autoport24 Magyarország egyetlen autókereskedelmi portálja, amely minden, az oldalon hirdetett autó esetében hiteles, ellenőrzött információkat, kötelező érvénnyel bíró szavatossági feltételeket, valamint egységes kritériumrendszer szerinti minősítést is tartalmaz, ezzel minimalizálva a jóhiszemű fogyasztók autóvásárlással kapcsolatos kockázatait.

www.autoport24.hu

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.