• slidebg1

Szalonnyitó kedvezményeső

Ünnepelje velünk Ön is legújabb szalon és szervizközpontunk megnyitását és töltse le akciós kuponjainkat!
Nem Volvo, Ford vagy Hyundai autója van?
Semmi gond, akciós szolgáltatásaink közt talál minden autós számára hasznos, márkafüggetlen ajánlatokat is!
A kuponok letöltéséhez regisztráljon itt!

Felhívjuk minden kedves Ügyfelünk figyelmét, hogy az akciónk időtartama 2017.12.31-én lejárt!

Kedvezmény leírások

 • Az ajánlatokat magán és jogi személyek csak személyautóra vehetik igénybe, a kedvezménykupon  felmutatásával, kizárólag az Ivanics Kft. által üzemeltetett szervizközpontjainkban. A kedvezménykupon kizárólag 2017.10.01-től 2017.12.31-ig használható fel.
 • A kedvezménykupon beváltásához kérjük regisztráljon szervizidőpontot személyesen szervizközpontjainkban, telefonon a +36 1 7766 500-as telefonszámon vagy online a www.ivanics.hu weboldalon.
 • Az ajánlat nem teljeskörű, az Ivanics Kft. fenntartja a jogot az ajánlat visszavonására vagy módosítására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.
 • Az ajánlat más akcióval, vagy kedvezménnyel nem összevonható, a kedvezmény kupon készpénzre nem beváltható.
 • A beszerelt alkatrészekre és a szerviz műveletekre az Ivanics Kft. egy év garanciát vállal.
 • Az akcióról, valamint a szerviz szolgáltatásokról érdeklődjön az Ivanics Csoport szalon és szervizközpontjaiban, telefonon a +36 1 7766 500-as telefonszámon, vagy online.

Ózonos klímatisztítás és fertőtlenítés

Az ózonos klíma és utastér tisztítás és fertőtlenítés legfeljebb egy órát vesz igénybe, amelyet megvárhat ügyfélvárónkban. Az eljárás során a jármű nem kerül megbontásra, a baktériumok és gombák elpusztítását az autó utasterét betöltő ózon végzi.

Klíma diagnosztika

 • A klímarendszer működésének gyári szabvány szerinti, megbontás mentes ellenőrzése.
 • A 11% javítási kedvezmény a diagnosztikát követő szerviz árajánlatból kerül levonásra.
  Az ajánlat tartalmazza a klíma rendszer által leadott hőfok mérését és annak általános állapotfelmérését, de nem tartalmazz a klímagáz le és feltöltését, mechanikus vagy festéses szivárgás ellenőrzését.

30 pontos átvizsgálás

A kedvezménykupon beváltásával elérhető 30 pontos átvizsgálást szakembereink megbontás nélkül, szemrevételezéssel, előre meghatározott sorrendben és pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy az előre meghatározott kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában látható-e meghibásodás, arra utaló jel vagy sem. A vizsgálat nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely egyéb alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodásának lehetőséget. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon jelzett adatokat, az ügyfél által megadott információkat (pl.: nem ellenőrizhető folyadék és alkatrész cserék. Pl.: Vezérlés csere) valamint a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.
A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

Futómű diagnosztika és beállítás

Műszeres futómű ellenőrzés és beállítás. Amennyiben a futómű alkatészek, csavarok, rozsdásodás, korrodált állapotuk miatt megmozdíthatatlanok, plusz szerviz díjat számolunk fel, melyről előre tájékoztatjuk az ügyfelünket.

Kerékszett-csere centírozással + 30 pontos átvizsgálás

 • Az ár nem tartalmazza a kerékszettet, vagy a gumiabroncsokat.
 • Egy szett négy kereket foglal magában.

Szezonális gumitárolás

 • Egy szett négy kereket foglal magában.
 • Az ár nem tartalmazza a gumiabroncsokat.
 • Amennyiben a szervizművelet során a tárolandó gumikat az Ivanics Kft. által üzemeltetett szervizközpontban vásárolja, a csere abroncsok tárolása egy szezonra - maximum 9 hónapra - ingyenes.

Műszeres lengéscsillapítás és fékhatás mérés

Az átvizsgálásokat szakembereink megbontás nélkül, szemrevételezéssel és műszeres méréssel, előre meghatározott sorrendben és pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy az előre meghatározott kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában látható-e meghibásodás, arra utaló jel vagy sem. A vizsgálat nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely egyéb alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodásának lehetőséget. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon jelzett adatokat, az ügyfél által megadott információkat (pl.: nem ellenőrizhető folyadék és alkatrész cserék. Pl.: Vezérlés csere) valamint a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.
A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

5%-os tartozék utalványok

Tartozék utalványaink kizárólag a Volvo, Ford és Hyundai márkaképviseletek által forgalmazott, gyári kiegészítők vásárlása során válthatók be. A kedvezmény egy - vagy több kvválasztott kiegészítő esetén a legdrágább – termék fogyasztói árából kerül levonásra.

10%-os tartozék utalványok

Tartozék utalványaink kizárólag a Volvo, Ford és Hyundai márkaképviseletek által forgalmazott, gyári kiegészítők vásárlása során válthatók be. A kedvezmény egy - vagy több kvválasztott kiegészítő esetén a legdrágább - termék fogyasztói árából kerül levonásra.

Első fékbetét készlet csere + 30 pontos átvizsgálás

 • Az ajánlat nem tartalmazza a hatóságilag előírt fékhatásmérési költségeket, ennek díja további költségként kerül kiszámlázásra.
 • Az ajánlat kizárólag a munkadíjat tartalmazza, az anyag- és alkatrész költségek az ajánlatban szereplő kedvezmények alapján kerülnek elszámolásra.

Ablaktörlő lapát csere

A kedvezmény minden az Ivanics Kft által forgalmazott személyautóra érvényesíthető. A részletekről érdeklődjön szerviz munkafelvevő kollégáinknál.

Szélvédő csere

A CASCO önrész megfizetését az Ivanics Kft kizárólag 10%-ot meg nem haladó CASCO önrész esetén vállalja át az ügyféltől.

5%-os kedvezmény utalványok

A kedvezmények nem összevonhatóak, külön-külön válthatóak be az Ivanics Kft. által végzett szerviz szolgáltatások bármelyikére. A kedvezmény egy - vagy több kiválasztott munkafolyamat esetén a legdrágább - szolgáltatás fogyasztói árából kerül levonásra.

10%-os kedvezmény utalványok

A kedvezmények nem összevonhatóak, külön-külön válthatóak be az Ivanics Kft. által végzett szerviz szolgáltatások bármelyikére. A kedvezmény egy - vagy több kiválasztott munkafolyamat esetén a legdrágább - szolgáltatás fogyasztói árából kerül levonásra.

Olajcsere + 30 pontos átvizsgálás

 • Az ajánlat tartalmazza a márkaszabványoknak megfelelő szervizfolyamatok munkadíját, de nem tartalmazza a szükséges motorolajat, olajszűrőt, tömítést és egyéb segédanyagokat.
 • A kedvezménykupon kizárólag Volvo, Ford és Hyundai személyautók esetén vehető igénybe

 

Márkafüggetlen kedvezmények

Volvo, Ford, Hyundai szolgáltatások
Kawasaki kedvezmények