Hyundai SantaFe

Ajánlatok

Új Hyundai SantaFe modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Hyundai SantaFe modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Áttekintés

Megtalálni a szabadidőjárművek és a személyautók közös értékeit

Kevés felemelőbb érzés van annál, mint amikor két különböző egységből sikerül egy újat, közöset alkotni.
A Santa Fe dinamikus kifinomultsága új mércét állít a szabadidő-járművek körében.

 

Hyundai_SantaFe_Divatos

ROBUSZTUS ÉS DIVATOS

A Hyundai Santa Fe 'Storm Edge' formai koncepciója merész, robusztus felfogásban ragadja meg egyszerre azt az elementáris erőt és művészi finomságot, amellyel a természetben egy vihar kialakulása során találkozhatunk.

Biztonság

A család a legfontosabb

Rendkívül merev vázszerkezet, ultramodern légzsákrendszer és tökélyre fejlesztett biztonsági rendszerek – a Santa Fe fedélzetén alkalmazott technológiák nem csupán az utasok, hanem a gyalogosok biztonságát is szem előtt tartják.

 

Hyundai Santa Fe - Tempomat

Adaptív sebességtartó berendezés (ASCC)

A meg-megtorpanó városi forgalomban maximális biztonságot és kényelmet biztosít ez a fejlett vezetőtámogató rendszer, amely folyamatosan szinten tartja az elöl haladó gépkocsi mögötti követési távolságot, és magától képes újraindítani a motort is, amint megindul a kocsisor egy megállást követően.

 

Hyundai Santa Fe - Vészfék rendszer

Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Megóvja a vezetőt és utasait az ütközések súlyos hatásaitól. A Santa Fe ultramodern önműködő vészfékrendszere (AEB) automatikusan lelassítja a gépkocsit, és fokozott védelmet kínál, amikor arra a legnagyobb szükség van.
A váratlan ütközések kockázatát mérséklő autonóm vészfékrendszer a Santa Fe beépített védekező reflexe: a vészhelyzetben aktiválódó funkció automatikusan csökkenti a jármű sebességét, összhangban a navigációs rendszer adataival.

 

Hyundai Santa Fe - Fényszóró asszisztens

Intelligens fényszóróasszisztens (HBA)

A tökéletesebb látási viszonyokat teremtő automatikus távolságifény-vezérlés (HBA) már messziről felismeri a szemből közeledő gépkocsikat, és automatikusan tompított világításra kapcsol, ha szükséges.
Az optimalizált vezetési élményt kínáló, automatikus távolságifény-vezérlés (HBA) éjjel jobb látási viszonyokat teremt, ezáltal biztonságossá és kényelmessé teszi a vezetést Önnek éppúgy, mint a szemből érkező autósoknak: a rendszer automatikusan tompított vílágításra vált át, amint szemből érkező gépkocsit észlel.

 

Hyundai Santa Fe - Holttér-figyelő

Holttér-figyelő rendszer (BSD)

A holttér-figyelő rendszer (BSD) észleli a holtterünkben haladó járműveket, és riasztja a vezetőt, ha gyorsan közeledő gépkocsit észlel, ezzel segít elkerülni a potenciális ráfutásos baleseteket.
Kényelmes és biztonságos: a holttér-felügyeleti rendszer észleli a holtterünkben haladó járműveket, és riasztja a vezetőt, ha hátulról, gyorsan közeledő gépkocsit észlel, így Ön vészhelyzetben is az útra koncentrálhat.

 

Hyundai Santa Fe - Sávtartó

Sávtartó berendezés (LDWS)

Az első szélvédőn elhelyezett kamera felismeri, ha a jármű készül elhagyni a forgalmi sávot

 

Hyundai Santa Fe - ESC

Menetstabilizáló elektronikai berendezés és jármű stabilitás szabályozás

Megbízható menetstabilizáló elektronikai berendezés (ESC) tartja stabilan az íven mind a négy kereket. Az optimális stabilitás érdekében kerekenként szabályozza a fékrendszer működését, illetve a leadott hajtási nyomatékot. A járműstabilitás szabályozási (VSM) rendszer a stabil iránytartás érdekében automatikusan szabályozza az elektromos szervokormány, valamint az egyes fékek működését.

 

Hyundai Santa Fe - Lejtmenet és visszagurulásgátló

Lejtmenet vezérlő és visszagurulás-gátló rendszer

A lejtmenet vezérlő(DBC) meredek lejtőn haladva segít megőrizni a jármű irányíthatóságát. A visszagurulás-gátló rendszer (HAC) felismeri, ha emelkedőn szeretne elindulni, és automatikusan működésbe hozza a fékrendszert, megakadályozva, hogy a jármű hátra guruljon.

 

Hyundai Santa Fe - Kipörgésgátló

Kipörgésgátló rendszer (TCS)

A Kipörgésgátló rendszer (TCS) folyamatosan felügyeli a gyorsítás mértékét, valamint az útviszonyokat. amennyiben bármelyik kerék megcsúszik és elveszíti tapadását, úgy módosítja a gyorsítást, hogy a jármű zavartalanul tudjon tovább haladni.

 

Hyundai Santa Fe - Gyerekülés

Gyermekülés-rögzítő rendszer

A gyermekülés-rögzítési rendszer az ülés egyszerű és biztonságos beszerelését teszi lehetővé az ISO szabványnak megfelelő rögzítő aljzat segítségével. 

 

Hyundai Santa Fe - Légyzsákok

Hat darab légzsák

A Santa Fe vezető és utasoldali elülső, első oldal-, valamint első és hátsó függönylégzsákokat kínál, így minimalizálva a sérülésveszélyt ütközés esetén.

 

Hyundai Santa Fe - Vészfék

Vészfékrásegítő rendszer

Ha maximális fékerőre van szükség, a Hyundai vészfékrásegítő rendszere (BAS) a váratlan helyzetekben felismeri a hirtelen fékmozdulatot, és erőteljes többletnyomás kifejtésével fokozza a fékhatást.

 

Hyundai Santa Fe - Keréknyomás figyelő

Keréknyomás felügyeleti rendszer (TPMS)

Amint az abroncsban az ideális érték alá csökken a nyomás, az abroncsnyomás felügyeleti rendszer (TPMS) a műszeregységben felvillanó jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. 

 

Teljesítmény

Jövőbe mutató teljesítmény

A motorokat nem csupán azért kell állandóan fejleszteni, hogy még robbanékonyabb teljesítményt és még fürgébb gázreakciókat biztosítsanak, kevesebb zaj és rezgés mellett. Ennél sokkal fontosabb, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkenjen az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.

A Santa Fe 2.2 CRDi motorjai képességei terén egy lépéssel a versenytársak előtt jár. Az Önt körülvevő számtalan biztonsági megoldás tudatában, a szerkezeti kialakítástól a legmodernebb utasvédelmi rendszerig, minden korábbinál nagyobb bizalommal indulhat útnak.

 

Hyundai Santa Fe - Xenon fényszórók

Xenon fényszórók

A Santa Fe nagy intenzitású xenon fényszórói nem csak jobb látási viszonyokat teremtenek, de a sportos, szögletes projektoros fényszórók remekül is mutatnak.

 

Hyundai Santa Fe - Ködfényszóró

Első ködfényszórók LED-es nappali világítással (DRL)

A LED-es nappali világítás (DRL) nem csak sportos megjelenést kölcsönöz az autónak, de biztonságosabbá is teszi a nappali vezetést. Ráadásul a beépített ködfényszórók az időjárástól függetlenül maximális láthatóságot biztosítanak, ezzel fokozva az Ön biztonságát.

 

Hyundai Santa Fe - Hűtőrács

Hűtőrács

A Santa Fe karizmatikus, hármas rácsozású hűtőmaszkja széles, hatszögletű kialakításával és krómozott fényezésű kivitelével hamisítatlan eleganciát sugároz.

 

Hyundai Santa Fe - Lökhárító védőlemez

Hátsó lökhárító védőlemez

A hátsó lökhárító védőlemez sportos és robusztus stíluselem a hátsó lökhárító alsó felén.

 

Hyundai Santa Fe - Kipufogó

Kettős kipufogó

A kettős kipufogó trapéz alakú kivitele karakteres, egyedi, nagyteljesítményű arculattal és európai jellegű sportossággal ruházza fel az autót.

 

Hyundai Santa Fe - Motor teljesítmény

2.2 CRDi dízelmotor változó geometriájú turbófeltöltővel (VGT)

A 2.2 CRDi változó geometriájú turbódízel erőforrás maximális teljesítménye 200 lóerő 3800/perc fordulatszámnál, maximális forgatónyomatéka 441 Nm 1750 és 2750/perc között.

 

Hyundai Santa Fe - Tapadás

Fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC)

Amint Ön kanyarodás közben gyorsít, a fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC) a hajtott tengely ívbelső kerekét fékezve megakadályozza a jármű alulkormányzottá válását. A menetstabilizáló elektronikai rendszerrel (ESC) együtt a rendszer dinamikus és stabil kanyarvételt tesz lehetővé.

 

Hyundai Santa Fe - Felfüggesztés

Első és hátsó felfüggesztés

A McPherson rugóstagos első felfüggesztés kényelmesebb rugózást és fokozott stabilitást kínál, haladáskor éppúgy, mint fékezés közben. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés alkalmazása révén a beltér hátsó traktusa tágasabbá vált, mint más konfigurációk esetében, ami kényelmesebb utazást szavatol.

 

Hyundai Santa Fe - Automata sebváltó

Hatfokozatú automata sebességváltó

Csekély karbantartási igény, fokozott praktikum. A hatfokozatú automata sebességváltó tökéletesebb, ösztönös kezelhetőséget, jobb éjszakai vezethetőséget, megvilágított fokozati kijelzőket kínál, ráadásul soha nem kell sebességváltó olajat cserélnie.

 

Hyundai Santa Fe - Rugóstag

Első McPherson rugóstag

Az új kialakítású, első McPherson rugóstag kényelmesebb rugózást és fokozott stabilitást kínál haladás és fékezés során egyaránt 

 

Hyundai Santa Fe - Többlengőkaros felfüggesztés

Többlengőkaros hátsó felfüggesztés

A többlengőkaros hátsó felfüggesztés alkalmazása révén a beltér hátsó traktusa tágasabbá vált, mint más konfigurációk esetében, ami kényelmesebb utazást szavatol.Kényelem

Felbecsülhetetlen kényelem

Már nincs értelme eltérő komfortszintet várni a szedánoktól és a szabadidőjárművektől. Ergonomikus belső elrendezés, kifogástalan minőségű ülések, csendes, lágy rugózás, ultramodern kényelmi berendezések, valamint a sokoldalúan kialakítható tér, amely kizárólag a szabadidőjárművek sajátja – a Santa Fe még kényelmesebb lett, élménydús időtöltéssé nemesítve magát az utazást.

Az új Santa Fe belső terét, valamint az ülések méretét és kialakítását úgy optimalizálták, hogy minden élethelyzetben praktikusnak bizonyuljon, legyen szó szabadidőről vagy munkáról. A hátsó ülések 4:2:4 arányban oszthatók, így minden esetben annyi férőhely áll rendelkezésre, amennyi az adott helyzetben szükséges, és közben akár sílécek vagy egyéb hosszú tárgyak is szállíthatók. A Santa Fe könnyen átrendezhető ülései szabadon variálhatók, így az üzleti felhasználástól a családi programokig minden eseményre megoldást kínálnak, sokoldalúságuk még teljesebbé teszi az életet.

 

Hyundai Santa Fe - Kétzónás klíma

Kétzónás automata klímaberendezés

A vezető és az első utas külön-külön állíthatják be a hőmérsékletet: az automatikus klímaberendezés kielégíti személyes vágyaikat.

 

Hyundai Santa Fe - Díszbetétek

Műszerfali betétek

A betétek finom kidolgozása stílusos és jellegzetes díszítőelem a kéttónusú beltérben.

 

Hyundai Santa Fe - Tárolók

Tároló rendszer

A funkcionális kartámaszban tágas tárolórekesz található, amelyben minden apróságnak helyet találhat.

 

Hyundai Santa Fe - Hátsó kartámasz

Hátsó kartámasz pohártartókkal

A hátul ülők ugyanolyan kényelemben utazhatnak. Így mindenki egyformán élvezi az utazást.

 

Hyundai Santa Fe - Csomagtartó

Csomagtér kapacitása

Parancsoljon: 585 + 1095 liternyi csomagtér áll rendelkezésére. Más szóval: csak dobálja be csomagjait, golftáskáit vagy bármi mást. A csomagtartó, a csomagtér padlója alatti tárolótálca és a hátsó ülés középrésze, amely hosszú tárgyak, például sílécek szállításához lehajtható korlátokat nem ismerő szállítójárművé teszi a Santa Fe-t.

 

Hyundai Santa Fe - 7 üléses belső

Üléselrendezési lehetőségek

Tegye izgalmasabbá a dolgokat az akár 7 üléssel is rendelhető Santa Fe-vel!

 

Hyundai Santa Fe - Tetőkonzol

Tetőkonzol

A tetőkonzol konfigurációját módosíttották: beépítettek egy rendkívül érzékeny mikrofont, egy panoráma napfénytetőt, valamint a motoros csomagtérajtó-mozgató rendszert. Ezen felül a tetőkonzol peremét kifinomult krómdíszítéssel látták el.

 

Hyundai Santa Fe - Elektromos ablak

Motoros ablakemelő rendszer

Az egyetlen gombnyomásra automatikusan felhúzódó ablak fokozott biztonságot kínál. Ráadásul az ablak automatikusan megáll és lefelé mozdul, ha akadályba ütközik.

 

Hyundai Santa Fe - Ajtó küszöb

Ajtó küszöbbetétek

Minden eddiginél könnyebb a be- és kiszállás, és a foltoknak is búcsút inthet.

 

Hyundai Santa Fe - Audió rendszer

Audiorendszer 6 hangszóróval

Az akusztikai jelfeldolgozó technológia pontosabb hangszínbeállítást és sztereo hanghatást eredményez. Fokozott zenei élmény, akárhol ül is.

 

Hyundai Santa Fe - Parkolás segítő

Automatikus parkolást segítő rendszer (SPAS)

Parkoljon nehézségek nélkül. Az ultrahangos érzékelők felmérik, hogy megfelelő-e a parkolóhely mérete. A parkolástámogató kormányrásegítségi rendszer ezt követően automatikusan végrehajtja a párhuzamos, vagy ferdén betolatásos parkolási manővert.

 

Hyundai Santa Fe - Gombos csomagtartó ajtó

Intelligens elektromos csomagtérajtó mozgatás

Az intelligens elektromoscsomagtérajtó rendszer automatikusan felnyitja a hátsó ajtót, ha Ön az intelligens kulccsal a zsebében legalább 3 másodpercig a hátfal mögött áll. Ez az innovatív technológia még kényelmesebbé teszi a csomagok be- és kipakolását.

  

Hyundai Santa Fe - Kanyarvilágítás

Dinamikus kanyarvilágítás (DBL)

Az adaptív Xenon fényszórók kanyarkövetéssel a jármű sebességéhez és a kormánymozdulatok dinamikájához alkalmazkodva biztosítanak optimális látási viszonyokat és biztonságot éjszakai vezetés során.

  

Hyundai Santa Fe - Elektromos kézifék

Elektromos rögzítőfék

Soha többé nem fogja elfelejteni kiengedni a kéziféket. A parkolófék aktiválásához elég megnyomnia az ultramodern kialakítású gombot. A motor indításakor automatikusan old a rögzítőfék.

  

Hyundai Santa Fe - Nyomógombos indítás

Nyomógombos motorindítási funkció

Induljon gyorsan és könnyedén A motorindító rendszer működtetéséhez nincs másra szükség, mint hogy az indítókulcs az utastérben legyen. Ekkor elég megnyomnia az indítógombot. 

  

Hyundai Santa Fe - Párátlanítás

Automatikus párátlanító rendszer

Az automatikus párátlanító rendszer már azelőtt elbánik a párásodással, hogy Önnek feltűnne a jelenség. A szélvédőn lecsapódó nedvességet felismerve a rendszer működésbe hozza a klímaberendezést, ezzel javítva a kilátást, és ezzel a menetbiztonságot.

 

Hyundai Santa Fe - Ablaktörlő jégtelenítés

Ablaktörlő jégtelenítő rendszer

Intsen búcsút a jegesedésnek A szélvédő fűthető alsó sávjába beépített ablaktörlő jégtelenítő rendszer gyorsan felolvasztja az ablaktörlőre fagyott havat, jeget.

  

Hyundai Santa Fe - Inverter

220 V inverter

Minden elektromos berendezésnek. A 220 V inverter automatikusan 220 voltos áramot állít elő, így akár otthon van, akár utazik, akadálytalanul használhatja elektromos berendezéseit.

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Autónavigátor - Megfizethető prémium

Megfizethető? Saját magamnál is kiverem a biztosítékot ezzel a címmel, illetve jelzővel egy 15 millió forintos autó esetén, pedig vetélytársaihoz mérten a Grand Santa Fe igenis megfizethető. Sőt, olcsónak is mondható. A távol-keleti, csomag alapú felszereltségpolitika csúcsra járatásával a Grand Santa Fe, a majdnem Audinak mondott Santa Fe alapjaira épülő hétüléses, 22,5 centivel hosszabbított, 10 centivel növelt tengelytávú, fél centivel növelt szélességű és 1 centivel toldott magasságú hétüléses szabadidő-autó egyetlen verzióban létezik. Alapáron bőrkárpittal, a sorozatban elérhető minden felszereltséggel, csúcsdízelként, automata váltóval és összkerékhajtással. Igaz, a sima Santa Fe is kizárólag összkerékhajtással és automata váltóval, valamint gazdag ellátmánnyal kapható itthon. Ugyanis míg a kisebb ix35 esetén népszerűek a csak elöl hajtó, kisebb motoros, szerényebb ellátmányúak is, a nagyobb szabadidő-autóknál már inkább a fullextrásat kérik a kuncsaftok.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autószektor - Kettős érzelmek

Magas alapfelszereltség, kiváló motor és impozáns formavilág jellemzi a dél-koreai, hétüléses SUV-t. A személyre szabhatóság hiánya és az extra lista kurta mivolta azonban visszavetheti a távol keleti behemót versenyképességét itt Európában, ahol ebben a kategóriában túlnyomó részt prémium szegmensbéliek versengnek a vásárlók kegyeiért.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Nem audi, de majdnem

Harmadik generációjánál tart a Santa Fe, a Hyundai középső szabadidő-autója. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tavalyi modellváltásnál nem lett belőle ix45, így Európában – legalábbis a nevével – jól kikandikál a feltörekvő dél-koreai konszern kínálatából. A márka kisebb, kompakt SUV-ja ugye az ix35, zászlóshajója meg az ix55.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Járműipar - Amerikai rokon

Hogy megy? A 2,2 literes CRDi a világ jelenleg legerősebb egyturbós, négyhengeres dízel erőforrása. 197 lóerős teljesítményét 3800-as percenkénti fordulatszámnál adja le, 436 Nm-es nyomatékcsúcsa percenként 1800-as fordulatszámtól él. De igazából nincs rá szükségünk, ha csak páran és csomagok nélkül utazunk. Ilyenkor érdemes a takarékos üzemre kapcsolni (eco), kevesebb lőerőt és nyomatékot használunk, de tankoláskor ezt meghálálja. Automatikus váltója hatfokozatú, stop-start nem jár a motorhoz. Tömege 2 tonna, így a fékeit kissé gyengének érezhetjük, érdemes határozottan taposni, ha lassulni akarunk.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autópult - Ha volna két életem

Közhelyes, ám tagadhatatlanul igaz bölcsesség, hogy első benyomást csak egyszer lehet tenni, rapid-randik alkalmával azonban a koreaiak új hobbiterepjárója tagadhatatlanul tarolna. A márka formatervezői egyébként más típusoknál sem fukarkodnak a stílusos megoldásokkal, de az újdonság mellett például egy ix35-ös már csak kislányoknak való játékszernek tűnhet, amit persze a Santa Fe puszta méretei is sugallhatnának. Így vagy úgy, a keleti márkákkal szemben oktalanul hangoztatott sztereotípiákat messzire elhajíthatjuk magunktól, a robusztus hobbiterepjáró útját ugyanis mindenütt elismerő arcok kísérik, amik csak akkor öltenek magukra rémült vonásokat, amikor a csillogó, krómozott hűtőrács és a szigorúra szabott LED-es tekintet a visszapillantó tükrökben tűnik fel.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!