Hyundai Kona Hybrid

Áttekintés

A vadonatúj Hyundai KONA Hybrid.
Várja Önt a hibrid!

Látványos megjelenés, felvillanyozva.

A KONA család legújabb tagja elektromos energia segítségével nyújtja meg az egységnyi üzemanyaggal megtehető távolságot. Mindezt anélkül, hogy Önnek töltenie kellene a jármű akkumulátorát, vagy változtatnia kellene vezetési szokásain. A vadonatúj KONA Hybrid benzinmotorja és villanymotorja együttes erővel csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

 

 

Kéttónusú tetőlemez.

Állítsa össze kedve és ízlése szerint kedvenc KONA Hybrid modelljét. A KONA Hybrid akár látványos, kéttónusú tetőlemezzel is rendelhető: a tíz karosszéria-árnyalat és a kétféle tetőszín révén összesen 27 kombináció valósítható meg.

  

 

Magabiztos és egyedi.

A vadonatúj KONA Hybrid megjelenése magára vonja a tekinteteket, és felgyorsítja a pulzust. A merész formaterv izmos, plasztikus idomai, a kecses LED-es fényforrások és a Hyundai erőteljes crossover DNS-ét kihangsúlyozó, egyedi stíluselemek lenyűgözik a szemlélőt.

Menetdinamika.

Mi az a hibrid?

A világelső takarékosság új szintjére lépő, vadonatúj KONA Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik:ezt nevezzük párhuzamos full hibrid hajtásláncnak. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. A hibrid hajtáslánc a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben feltölti Ön helyett az akkumulátort.

Technológia.

A vadonatúj KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciók mellett olyan, az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínál, mint a Bluelink® Connected Car szolgáltatások, vagy a magasra emelt, ezért könnyebben leolvasható és kezelhető, lebegő érintőképernyő.

 

 

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj KONA Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

 

 

7 colos érintőképernyős audiorendszer.

A vadonatúj KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínálja. Ilyen a 7 colos érintőképernyő, amelyről minden elérhető az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével: csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a főképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

  

 

Új digitális műszeregység.

A sebességmérő és az akkumulátor töltéséről, illetve kisütéséről tájékoztató hibrid műszer közelében közelében, optimális pozícióban helyezkedik el az opciós, 4,2 colos LCD monitor, amely olyan fontos információkat jelenít meg, mint az akkumulátor töltöttsége, az energiaáramlás, az aktív biztonsági funkciók állapota, a tankolásig megtehető távolság, az üzemanyag-fogyasztás, a navigációs utasítások, valamint a külső hőmérséklet.

  

 

Head-up kijelző (HUD).

A kiemelkedő fényerejének köszönhetően könnyen leolvasható head-up kijelző a fontos információkat - a sebességet, a navigációs útbaigazítást és a vezetőtámogató rendszerek biztonsági figyelmeztetéseit - a vezető látómezejében jeleníti meg.

 

Megjelenés

Várja Önt a hibrid. Stílusosan.

A magabiztos és egyedi, vadonatúj KONA Hybrid formaterve magára vonja a tekinteteket - és csökkenti a károsanyag-kibocsátást A merész formaterv izmos, plasztikus idomai, a kecses LED-es fényforrások és a Hyundai erőteljes crossover DNS-ét kihangsúlyozó, egyedi stíluselemek lenyűgözik a szemlélőt.

 

 

Összetett világítás.

Az egyedi rajzolatú, teljes LED-es ikerfényszórók és a LED-es nappali világítás összetéveszthetetlen fénykarakterrel ruházzák fel.

  

 

Kaszkád hűtőmaszk.

A Hyundai jellegzetes kaszkád hűtőmaszkja és egyedi ikerfényszórója együtt merész orrkialakítást eredményeznek.

  

 

Kéttónusú tetőlemez.

A kéttónusú tetőlemez és külső tükörborítás révén a színkombinációkat személyes ízléséhez igazíthatja.

  

 

Blue Drive embléma.

A Hyundai autóiban alkalmazott, innovatív Blue Drive technológiák csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A Hyundai teljes termékkínálatában megtalálható, kiemelkedő öko-teljesítményre képes Blue Drive modellek praktikus megoldást kínálnak azon vásárlók számára, akik szeretnék jelentős mértékben csökkenteni károsanyag-kibocsátásukat.

  

 

Könnyűfém keréktárcsák.

A hibrid hajtáslánchoz hasonlóan ultramodern hatást ér el az a kétféle, vadonatúj könnyűfém keréktárcsa, amelyeket kifejezetten a vadonatúj KONA Hybrid modellhez terveztek. Választható 16 és 18 colos kivitelben.

  

 

Küszöb karaktervonalak.

Az oldalfalon elhelyezett, matt ezüst küszöb karaktervonalak még stílusosabbá teszik a vadonatúj KONA Hybrid profilját.

  

 

Hátsó légterelő.

A kecses hátsó légterelőben kapott helyet a beépített LED-es féklámpa. A cápauszony-antenna közvetlenül a légterelő előtt helyezkedik el.

  

 

LED-es hátsó lámpák.

A kecses formanyelv a keskeny LED-es hátsó lámpatestekben is megjelenik. A kerékív-toldat hátfalra átnyúló burkolatába integrált irányjelző és tolatófények még erőteljesebb, még progresszívabb szabadidőjárműves stílust teremtenek.

  

 

Hybrid embléma.

A vadonatúj KONA Hybrid exkluzív hibrid emblémájával büszkén hirdeti hajtásláncát.

 

Kényelem

Kifinomult belső tér.

A vadonatúj KONA Hybrid belső terében kivételesen magas szintű kényelem várja; kiváló minőségű anyagok teremtenek kifinomult hangulatot. Az alapfelszerelés részét képezi az exkluzív Fehér beltéri színcsomag. A légbeömlők keretét és a váltószoknyát szegélyező fehér dekorrészletekhez a kilincseken, a kormánykerék küllőin és a légbeömlő rostélyokon megjelenő fényes fekete elemek társulnak. Az összhatást az ülések kontrasztos fehér öltései teszik még stílusosabbá.

 

 

Új digitális műszeregység.

A sebességmérő és az akkumulátor töltéséről, illetve kisütéséről tájékoztató hibrid műszer közelében közelében, optimális pozícióban helyezkedik el az opciós, 4,2 colos LCD monitor, amely olyan fontos információkat jelenít meg, mint az akkumulátor töltöttsége, az energiaáramlás, az aktív biztonsági funkciók állapota, a tankolásig megtehető távolság, az üzemanyag-fogyasztás, a navigációs utasítások, valamint a külső hőmérséklet.

  

 

10,25 colos érintőképernyő.

Az opcióként elérhető, vadonatúj 10,25 colos audio-video navigációs (AVN) rendszer a megújult utastér dísze. A testre szabható, osztott képernyőn a Hyundai fejlett Bluelink® csatlakozási szolgáltatása, valamint a LIVE szolgáltatások is elérhetők (utóbbi 5 éven át ingyenes előfizetéssel.) Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), valamint parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

  

 

Padlókonzol.

Szintén alapfelszerelés a padlókonzolon elhelyezett, elektronikus rögzítőfék. A könnyen kezelhető nyomógombbal aktiválható, illetve oldható a rögzítőfék. Az így felszabadult helyen tárolórekeszt, valamint vezeték nélküli okostelefon töltőaljzatot alakítottak ki.

  

 

Fűthető kormánykerék.

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykerék fényes fekete betétekkel díszített küllőin ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal, és működtetheti a fedélzeti rendszereket.

  

 

KRELL prémium audiorendszer.

A KRELL prémium audiorendszere lenyűgöző hangzással gondoskodik a fergeteges és stílusos szórakozásról. A rendszer nyolc hangszóróból áll; kettő 20 mm-es magashangszóróból, négy darab, egyenként 160 mm-es mélyhangszóróból, egy 100 mm-es centerhangszóróból, valamint egy 200 mm-es mélynyomóból. A nyolccsatornás erősítő csatornánk 45W teljesítménnyel teremt maximális zenei élményt a fedélzeten.

  

 

Fűthető és szellőztethető ülések.

Hűvösen elegáns? Vagy otthonosan meleg? Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol. A hátul utazók szintén részesülhetnek a fűthető ülések örömeiből.

  

 

Fehér beltéri dekorelemek.

A vadonatúj KONA Hybrid alapfelszerelésként kínál exkluzív fehér beltéri színcsomagot. A légbeömlők keretét és a váltószoknyát szegélyező fehér dekorrészletekhez a kilincseken, a kormánykerék küllőin és a légbeömlő rostélyokon megjelenő fényes fekete elemek társulnak. Az összhatást az ülések kontrasztos fehér öltései teszik még stílusosabbá. Emellett három további opciós színcsomag - narancs, piros és citromzöld - közül választhat, még egyedibbé téve az utasteret.

 

Teljesítmény

Kiemelkedő hibrid teljesítmény.

Egy ritkán tapasztalható kombináció: a vadonatúj KONA Hybrid egyszerre hibrid és élvezetesen vezethető, ráadásul az üzemanyag-takarékosság új szintjét mutatja be. A sportos szabadidőjármű különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul. A két erőforrás együtt kiemelkedő teljesítménye: 141 lóerőre és 265 Nm forgatónyomatékra képes. Ha ehhez hozzávesszük a hatfokozatú, sportos duplakuplungos sebességváltót, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal és minimális üzemanyag-fogyasztással teszi élvezetessé az utazást.

 

 

Benzinmotor.

Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában. A közvetlen benzinbefecskendezés az utolsó csepp energiát is kifacsarja az üzemanyagból.

  

 

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó.

A KONA Hybrid innovatív duplakuplungos sebességváltója (DCT) természetes, sportos váltási érzettel teszi még inkább magával ragadóvá az utazást. A rendszer jobb gyorsítóképességet és azonnali gázreakciót biztosít; a kézi sebességváltók takarékosságát és robbanékonyságát kombinálja az automata váltók kényelmével.

  

 

Villanymotor.

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 43,5 lóerős villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

  

 

Lítium-ion polimer akkumulátor.

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. Az ülések alá beépített akkumulátoroknak köszönhetően a KONA Hybrid kivételesen alacsony tömegközépponttal büszkélkedhet. Ez nagyban javítja a modell dinamizmusát, és hozzájárul az élvezetes vezethetőséghez.

Energiaáramlás.

A vadonatúj KONA Hybrid hibrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS.

A vadonatúj KONA Hybrid kiváló üzemanyag-fogyasztásához és csekély CO2-kibocsátásához a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe, a prediktív energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos és benzinmotor használatának optimális megosztását. A vitorlázási segédlet tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan fékeznie kell, és ezzel hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

Emelkedő előrejelzés.

Ha az útvonalon emelkedő várható, és alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, a vadonatúj KONA Hybrid kis mértékben megnöveli a belső égésű motor használatát, hogy az emelkedőre felkészülve rátöltsön az akkumulátorra. Így az emelkedőn a villanymotor be tud segíteni a belső égésű erőforrásnak. Ezzel elkerülhető a benzinmotor rossz hatásfokú használata, és csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

Lejtő előrejelzés.

Amennyiben az akkumulátor töltése megfelelő, a vadonatúj KONA Hybrid nagyobb mértékben támaszkodik a villanymotorra, mielőtt a lejtőre érne a jármű, ezzel csökkentve a benzinfogyasztást. Az elektromos energiát aztán a lejtőn, regeneratív fékezés segítségével nyeri vissza.

 

 

Vitorlázási segédlet.

Az integrált vitorlázási segédlet funkció a navigációs rendszer adatbázisa segítségével elemzi az útviszonyokat, és tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan lassítania szükséges. Ilyen helyzet lehet egy közelgő irányváltás vagy autópálya kihajtó. A műszerfalon megjelenő szimbólum és hangjelzés tájékoztatja a vezetőt, hogy elveheti a lábát a gázpedálról. A funkcióval egyaránt mérsékelhető a fogyasztás (az autó villanymotorja segítségével vitorlázik), valamint az üzemi fék használata.

  

 

Váltófülek.

Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést.

 

Technológia

Bluelink kapcsolódás.

Vezérelje a KONA Hybridet okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj KONA Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

 

 

Bluelink alkalmazás.

A Bluelink alkalmazás a Google Play Store-ból és az Apple App Store-ból egyaránt letölthető.

Távolból reteszelhető, oldható központi zár.

Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a KONA Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris bezárhatja vagy kinyithatja a KONA Hybrid központi zárját.

Célállomás autóba küldése.

Navigációs rendszerrel felszerelt KONA Hybrid modell esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink szinkronizálja az adatokat a navigációs rendszerrel, és betölti az útvonalat, így amint beül, máris indulásra kész. Nincs más dolga, mint megnyomni a 'Go' gombot.

Távoli autókereső.

Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a térkép útba igazítja.

A valós idejű szolgáltatásokkal gyorsabban célba érhet.

A vadonatúj KONA Hybrid gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

Valós idejű üzemanyagár-információ.

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, vagy a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként. További információk is elérhetők, a nyitva tartási időtől a fizetési módokig.

Parkolás az utcán és parkolóházban.

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A parkolóhely-információs funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, parkoló udvarokban, valamint az utcán. Elérhető tájékoztatások: valós idejű szabad parkolóhely információ, helyszín és költségek, nyitva tartás, járműméret-korlátozások, stb.

Hyundai kereskedések.

Valós idejű tájékoztatás a közeli Hyundai márkakereskedésekről. Tökéletes megoldás, ha otthonától távol segítségre vagy szervizszolgáltatásra volna szüksége.

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet. Így Ön biztonságosan, magabiztosan, pihentetően közlekedhet.

Forgalom-információk.

Egyre sűrűbb a forgalom, így egyre gyakrabban fordulnak elő közlekedési dugók. A Hyundai ezért valós idejű forgalom-információ segítségével tájékoztatja Önt arról, hogy a pillanatnyi körülmények között melyek az ideális útvonalak, illetve, hogy várhatóan mikor fog megérkezni úti céljához.

Valós idejű úticél-információk.

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdeklődésre számot tartó helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

Időjárás.

Jó, ha már induláskor tudhatja, milyen időjárás várja majd úti céljánál. Az időjárás szolgáltatás valós idejű, térképre vetített időjárási információkat kínál a legnagyobb európai városokra vonatkozóan. Bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

Hyundai SmartSense.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj KONA Hybrid a legmodernebb aktív biztonsági technológiákat kínálja, amelyek biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszik az utazást.

 

 

Aktív biztonsági technológia.

A vadonatúj KONA Hybrid figyelmezteti Önt a fenyegető veszélyekre, az ütközéseket elkerülő, automatikus fékvezérléstől kezdve a holttérben mozgó járművek észleléséig. Ráadásul a kis és nagy sebességnél egyaránt működőképes, sávelhagyást gátló rendszer aktív ellenkormányzással akadályozza meg, hogy Ön akaratlanul elhagyja a forgalmi sávot.

 

 

Intelligens sebességtartó automata Stop & Go funkcióval (SCC +S&G).

A Stop & Go funkcióval felszerelt intelligens sebességtartó automata (SCC +S&G) biztonságosabbá, egyben pihentetőbbé teszi a vezetést azáltal, hogy automatikusan tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött. A berendezés az aktuális forgalmi helyzet függvényében önállóan csökkenti a sebességét, vagy felgyorsít az előre meghatározott tempóra. A lassan haladó, meg-megtorpanó forgalomban az SCC teljes megállás után is képes tartani az előre beállított követési távolságot. Amint úgy érzékeli, hogy ismét elindult a forgalom, a rendszer újraindítja az erőforrást, amennyiben erre a vezető a gázpedál finom érintésével engedélyt ad.

  

 

Elülső ütközés-elkerülő támogatás gyalogos- és kerékpáros-felismeréssel (FCA).

Az FCA olyan fejlett, aktív biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. Az első és hátsó radarokat, valamint optikai érzékelőket (kamera) alkalmazó FCA három lépcsőben működik. Az első szinten fény- és hangjelzéssel emlékezteti a vezetőt, majd a veszélyhelyzet státuszától függő mértékben szabályozza a fékteljesítményt, végül az ütközést megelőző pillanatokban teljes fékerővel lassít, hogy elkerülje az ütközést vagy minimalizálja a sérülést és a károkat. A rendszer 9 km/órától aktív, képes a járművek, a gyalogosok és a kerékpárosok észlelésére.

  

 

Holttéri ütközésre figyelmeztető rendszer (BCW) sávváltást segítő rendszerrel.

Radar technológián alapul a holttéri ütközésre figyelmeztető rendszer (BCW), amely a jármű hátsó sarkainál figyeli a forgalmat, és a külső visszapillantó tükrökben megjelenített, vizuális jelzéssel tájékoztat, ha ott gépkocsit észlel. Ha a vezető ilyenkor működtetni kezdi az irányjelzőt, hangjelzés figyelmezteti a veszélyre, amennyiben jármű észlelhető.

  

 

Hátsó keresztirányú ütközésre figyelmeztető rendszer (RCCW).

A hátsó radarokat alkalmazó hátsó keresztirányú ütközésre figyelmeztető rendszer (RCCW) mérsékli az ütközés veszélyét a keresztben haladó forgalom résztvevőivel, amennyiben a vezető rossz látási viszonyok között kényszerül szűk helyről kitolatni. A jármű mögötti területet radar segítségével 180 fokban pásztázó RCCW berendezés hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a keresztirányban közeledő járművekre. 

  

 

Sávkövető segédlet (LFA).

A vadonatúj KONA Hybrid sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. A funkció 0-150 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Sávelhagyást gátló rendszer (LKA).

A sávelhagyást gátló rendszer (LKA) az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

  

 

Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA).

Az opcióként rendelhető, ultramodern LED technológiát alkalmazó fényszórók a nappali fényhez hasonló megvilágítást hosszú élettartammal és a halogén izzóknál számottevően kedvezőbb energiafogyasztással társítják. Automatikus üzemmódban a HBA adaptív távolsági világítás funkció éjjel észleli a szemből érkező, illetve előttünk, velünk azonos irányban haladó gépkocsikat, és szükség esetén tompított világításra vált át, ezzel megelőzve mások elvakítását. Amikor a rendszer nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást.

  

 

Vezető éberség-felügyeleti riasztás (DAW).

A vezetést kényelmesebbé és biztonságosabbá tevő vezető éberség-felügyeleti riasztás (DAW) funkció olyan adatok alapján felügyeli és elemzi folyamatosan a vezetési stílust, mint a kormányszög, a kormányzási nyomaték, vagy a jármű sávon belül elfoglalt helye. Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti a vezetőt.

  

 

Intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

Az intelligens sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció az elülső kamerát, valamint a navigációs rendszertől kapott információkat együttesen felhasználva azonosítja a forgalmi jelzőtáblákat, és valós időben jeleníti meg az éppen aktuális sebességkorlátozásokat és előzési tilalmakat. Az információ a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben egyaránt megjelenik.

Okos, kényelmes és csatlakoztatott.

Élvezze az elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat. A vadonatúj KONA Hybrid intelligens funkciók és rendszerek széles választékával gondoskodik a fedélzeten tartózkodók maximális kényelméről, így téve minden utazást tökéletessé.

 

 

Vezeték nélküli töltés.

Töltse okostelefonján könnyen és egyszerűen. A vezeték nélküli töltőfelület praktikus helyen: a középkonzolban, a váltókar előtt található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

 

 

Fűthető és szellőztethető ülések.

Kényeztető kényelmet kínál a két irányban állítható deréktámasszal szerelt, nyolc irányban motorosan állítható vezetőülés (opció.) Fűthető és szellőztethető vezetőülés is rendelhető. Alapfelszerelés a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés. Az opciós ülésmemória funkció (IMS) két vezető kedvenc ülés- és tükörpozícióját képes megjegyezni. Nyomja meg a gombot, és ülése automatikusan a kívánt pozícióba áll. A hátul utazók szintén részesülhetnek a fűthető ülések örömeiből.

  

 

Fűthető kormánykerék.

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykerék fényes fekete betétekkel díszített küllőin ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal, és működtetheti a fedélzeti rendszereket.

  

 

Elektromos rögzítőfék (EPB).

Egy ujjal kezelhető. Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az alapfelszerelésként kínált elektromos rögzítőféket.

  

 

EURO 6d-Temp. A jövőre felkészített motortechnológia.

A Hyundai-nál magától értetődő az EURO 6d-Temp norma. Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai modell már most teljesíti az EURO 6d-Temp károsanyag-kibocsátási normát. Az EURO 6d-Temp a WLTP laboratóriumi tesztciklust az RDE (valós menet-emissziók) közúti emisszióméréssel egészíti ki.

  

 

7 colos audio kijelző.

A vadonatúj KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínálja. Ilyen a 7 colos színes LCD érintőképernyő, amelyről minden elérhető az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével: csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a főképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Korlátlan nyugalom és biztonság.

Szériatartozék a nyugalom: a vadonatúj KONA Hybridre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra.

 

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, A vadonatúj KONA Hybrid is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  

 

8 éves akkumulátor garancia.

A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj KONA Hybrid nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 200 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. 

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.