Hyundai ix20

Ajánlatok

A MODELL GYÁRTÁSA 2019-BEN MEGSZŰNT.

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Hyundai ix20 modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Áttekintés

Bőséges helykínálat, maximális sokoldalúság

Az ix20 nagyvonalú méretei tágas helykínálattal egészítik ki a modell dinamikus kényelmét, az intelligens technológiai megoldások még magabiztosabbá, még élvezetesebbé teszik a vezetés élményét.

 

Dinamikus helykínálat, kompakt külső méretek mellett

A kifinomult ix20 lendületes vonalai tökéletesen harmonizálnak a merész, új hatszögletű hűtőmaszkkal és a kecses, projektoros fényszórókkal; az így nyert, dinamikus megjelenést a hosszú tengelytáv és a divatos, új könnyűfém keréktárcsák teszik még erőteljesebbé.

 

Hyundai ix20 - Külső

Teret ad a praktikumnak

A navigációs rendszerrel együtt az ix20-as új audiorendszert, valamint fűthető üléseket és kormányt kínál. A tágas belső térben kiváló minőségű anyagokkal találkozhatunk, a vezetőcentrikus műszerek és kezelőszervek egyszerre kifinomultak és rendkívül funkcionálisak.

Biztonság

Akármerre jár, az otthon biztonságát nyújtja

A kifinomult aktív biztonsági jellemzők segítenek eleve elkerülni a veszélyes helyzeteket. Ezek a mindenre kiterjedő megoldások ismét csak azt bizonyítják, hogy a Hyundai számára nincs fontosabb az Önök biztonságánál és egészségénél.

 Hyundai ix20 - Menetstabilizátor

Menetstabilizáló berendezés (ESC)

Szükség esetén segít megőrizni uralmát járműve felett. A rendszer automatikusan, szelektíven fékezi az egyes kerekeket, ezzel kiküszöbölve az alul- vagy túlkormányzottságot. A motorteljesítményt is módosítja, amíg helyre nem áll a stabilitás. A menetstabilizáló elektronikai rendszer (ESC) része a visszagurulás-gátló funkció (HAC).

 

Hyundai ix20 - Visszagurulásgátló 

Visszagurulás-gátló rendszer (HAC)

A visszagurulás-gátló rendszer (HAC) praktikus segítség, ha meredek emelkedőn kell elindulnia. A rendszer megakadályozza, hogy a gépkocsi hátraguruljon. A visszagurulás-gátló rendszer (HAC) az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) része.

 

 Hyundai ix20 - Kanyarvilágítás

Statikus kanyarvilágítás (SBL)

Soha nem tudhatjuk, mi vár ránk a kanyar után, ám az ix20 sofőrjeként felkészülhet a váratlanra. A szépséges lámpatestek ugyanis a legmodernebb biztonsági funkciókat rejtik. A külön megrendelhető, statikus kanyarvilágítással felszerelt, projektoros lámpatestek jobban bevilágítanak a kanyarba.

 

 Hyundai ix20 - Légzsákok

Hat darab légzsák

Az ix20 a lehető legalaposabban felkészült, hogy ütközés esetén megóvja vezetőjét és utasait: a csökkentett erővel nyíló vezető- és utasoldali légzsákok mellett elülső oldallégzsákok, valamint mindkét üléssoron függönylégzsákok vigyáznak épségükre.

 

Hyundai ix20 - Aktív fejtámla

Aktív fejtámaszok

Hátulról érkező ráfutásos ütközés esetén az aktív első fejtámlák előre és felfelé mozdulva minimálisra csökkentik a fej- és nyaksérülések kockázatát.

  

Hyundai ix20 - Elektromos ablakemelő

Elektromos ablakemelő rendszer

Az első és hátsó ablakok, valamint a külső visszapillantó tükrök (állítás és behajtás) akár motoros mozgatással is felszerelhetők.

  

Hyundai ix20 - Biztonságos ablakemelők

Becsípődésgátló ablakemelő rendszer

A kényelmes, elektromos ablakemelő ötletes biztonsági funkcióval rendelkezik. Amennyiben a csukódó ablakok akadályt észlelnek, automatikusan megállnak.

  

Hyundai ix20 - Hátsó fejtámlák

Betolható hátsó fejtámlák

Állítható a jobb kényelemért, eltávolítható a kedvezőbb kilátásért. 

  

Teljesítmény

Dinamikus és takarékos. Ne érje be kevesebbel!

Ahogy elvárnánk tőle, az ix20 kompromisszumoktól mentes vezetési élményt kínál.
A Hyundai műszaki szakértelmét dicsérő, fejlett hajtásláncok kiegyesúlyozottak, ráadásul a kategória legtakarékosabb képviselői közé tartoznak.

 

Hyundai ix20 - Projektoros fényszórók

Projektoros fényszórók

A projektoros fényszórók rendkívül messzire elvilágítanak, ráadásul ultramodernnek megjelenést kölcsönöznek.

 

Hyundai ix20 - Hűtőmaszk

Hatszögletű hűtőmaszk

A szabványos, rácshálós kidolgozással, fényezett kerettel; illetve krómhatású keresztlécekkel rendelhető hűtőmaszk lenyűgöző, modern formavilágról gondoskodik.

 

Hyundai ix20 - Ködfényszórók

Ködfényszórók

Stílusosan a lökhárítóba integrált ködfényszórók különösen sportossá teszik az autó megjelenését. 

 

Hyundai ix20 - Felni

Keréktárcsák

Az ix20 alapfelszerelésként kínált, 15 colos acélkerekek, valamint a külön megrendelhető, módosított kialakítású, 16 vagy 17 colos könnyűfém keréktárcsák egyaránt fokozott stabilitást és dinamizmust biztosítanak.

 

Hyundai ix20 - Led hátsó lámpa

LED hátsó lámpatest

A LED-es hátsó fényforrás dinamikus és szépséges külső kialakítást tett lehetővé; az átdolgozott lámpatest követi a far kecses vonalát.

 

Hyundai ix20 - 1.6 MPi benzinmotor

1.6 MPi - benzinmotor

Az 1,6 literes MPi benzinmotor legnagyobb teljesítménye 125 LE percenkénti 6300-as fordulatszámon; a maximális forgatónyomaték 156 Nm 4200/percnél.

 

Hyundai ix20 - 1.4 MPi benzin

1.4 MPi - benzinmotor

Az 1,4 literes MPi benzinmotor legnagyobb teljesítménye 90 LE percenkénti 6000-es fordulatszámon; a legnagyobb forgatónyomaték 137 Nm 5000/percnél.

 

Hyundai ix20 - 1.6 CRDi Dízelmotor

1.6 CRDi - dízelmotor

Az 1,6 literes CRDi dízelmotor legnagyobb teljesítménye kiviteltől függően 115 (Low), illetve 128 (High) lóerő percenkénti 4000-es fordulatszámon, a legnagyobb forgatónyomaték 260 Nm 1500-2750/perc (Low), illetve 1500-3000/perc között (High).

 

Hyundai ix20 - Dízelmotor

1.4 CRDi - dízelmotor

Az 1,4 literes CRDi dízelmotor legnagyobb teljesítménye kiviteltől függően 77 (Low), illetve 90 (High) lóerő percenkénti 4000-es fordulatszámon, a forgatónyomaték maximuma 240 Nm 1500-2000/perc (Low), illetve 1500-2500/perc között (High). 

 

Hyundai ix20 - Kézi sebességváltó

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

A hatfokozatú kézi sebességváltóval optimálisan kiaknázható a dízelmotorok képessége.

 

Kényelem

Nem csak egyedülállóan tágas, utastere is lenyűgöző

Az ix20 szolgáltatásai és funkciói a legigényesebb ügyfeleket is ámulatba ejtik: az izgalmas stílus és színvilág, a kivitelezés és a minőség, az anyaghasználat és a kidolgozás együttes hatása alól nehéz kikerülni.

 

Hyundai ix20 - Középkonzol

Középkonzol

A középkonzolon egyedi, háromdimenziós formai elemek találkoznak fényes, ultramodern hatású felületekkel.

  

Hyundai ix20 - Fejegység

Új generációs audio-és navigációs rendszer

Merüljön el a kiváló hangzásban: a könnyen kezelhető audiorendszer rádiót, CD-lejátszót, valamint USB és AUX aljzatokat kínál. A hordozható lejátszóján vagy mobiltelefonján tárolt zeneszámokat Bluetooth kapcsolaton keresztül élvezheti, míg útba igazítja a 6,5 colos színes TFT érintőképernyővel rendelkező navigációs rendszer.

 

Hyundai ix20 - Klíma

Légkondicionáló berendezés

Válassza a kézi vezérlésű vagy a beállított hőmérsékletet beavatkozás nélkül tartó, teljesen automatikus klímaberendezést.

  

Hyundai ix20 - Rekeszek

Tároló rekeszek

A padlókonzol alatti tárolóhelyen biztonságosan elférnek az egyébként nehezen elhelyezhető tárgyak.

 

Hyundai ix20 - Hűtött kesztyűtartó

Kesztyűtartó

Hogy a hűsítő valóban hűs legyen: hűthető kesztyűtartó.

  

Hyundai ix20 - Digitális műszerek

Supervision műszeregység színes TFT LCD monitorral

Az ix20 Supervision műszeregysége egy olyan ösztönösen kezelhető, integrált tájékoztató egység, amely a beépített színes TFT kijelzőnek köszönhetően optimális áttekinthetőséget és ezáltal biztonságot kínál.
A gondosan megtervezett, ergonomikus műszeregység könnyen leolvasható műszereket foglal magában, a kék színű LED megvilágítás kellemes a szemnek.

 

Hyundai ix20 - Tolatóradarok

Tolatást segítő rendszer

Minden eddiginél egyszerűbben parkolhat A tolatóradar biztonságossá és gondtalanná teszi a parkolást: a hátsó lökhárítóba beépített, ultrahangos érzékelők hangjelzéssel, valamint a kijelzőn keresztül figyelmeztetik a vezetőt, ha parkolás során akadályt észlelnek a lökhárító közelében.

  

Hyundai ix20 - Navigációs rendszer

Navigációs rendszer

A gyors és kényelmes célba érkezés érdekében az ix20 felszerelhető 6,5 colos, érintőképernyős navigációs rendszerrel. Adja meg az úti célt az intelligens billentyűzeten, állítson össze Európát átszelő útvonalakat.

 

Hyundai ix20 - Ülésdöntés

Ülésdöntő rendszer

Ha tágasabb csomagtartóra van szüksége, bővítse a rendelkezésre álló helyet az alapfelszerelésként kínált, két szinten behelyezhető, rugalmas padlóval. Állítsa be a kívánt magasságot, és még több minden fér el a padló alatt, illetve felett. A padló alatt található rendezőtálca segít személyes tárgyainak biztonságos tárolásában. A csomagok rögzítésére külön megrendelhető háló, illetve akasztóhorgok szolgálnak.

  

Hyundai ix20 - Kulcs nélküli indítás

Motorindító gomb és intelligens kulcs

Az intelligens kulcs és a motorindító gomb révén minden eddiginél egyszerűbb az indulás. A kilincsen található gombot megnyomva nyitható az ajtó, majd elég a fékre lépni, és megnyomni a motorindító gombot.

 

Hyundai ix20 - Esőérzékelő

Esőérzékelő

Szenzorok érzékelik, ha esőcsepp hull a szélvédőre, és működésbe hozzák az ablaktörlőket. A törlés sebessége a csapadék mennyiségétől függ.

  

Hyundai ix20 - Fedélzeti számítógép

Információs kijelző

A közelben elhelyezett fedélzeti számítógép olyan fontos adatokat jelenít meg szöveges vagy grafikus formában, mint az átlagos üzemanyag-fogyasztás, az indulás óta megtett távolság, vagy az abroncsnyomás-felügyeleti rendszer (TPMS) információi. 

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Új, nevenincs bogárfaj

Az egyelőre csak ix20 kóddal illetett új faj a Merivafélék (Merivae) osztályának kevésbé variálható (Varius minimus) rendjébe tartozik. Különös ismertetőjelei a púpos hát, nagy, fényérzékeny szemek és a rüsselsheimi génállomány. Minden valószínűség szerint különböző méteráru-konténerekben érkeztek az első peték a Távol-Keletről, majd kedvező éghajlatunknak köszönhetően hamar kifejlődtek a teljes értékű imágók.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autópult - A nagyobbik benzinmotort kérjük

Az állítható magasságú vezetőülés ellenére az építésmódból fakadóan persze az üléshelyzet minden esetben magas valamelyest, ám az ix20 finoman szólva sem egy sportos autó. Viszont legalább kényelmes: mind az első sorban, mind pedig a hátsóban elegendő komfortot biztosítanak a hangulatosan kárpitozott ülések, a továbbra is szellemes, többsíkú klímavezérlő pedig egy kis játékosságot is csempész az egyébként egyszerűen funkcionális, nem túldizájnolt, a kategóriának megfelelő anyagokból igényesen összeépített utastérbe. Szó mi szó: a Hyundai ix20 egy nagyon szerethető, a végletekig átgondolt kis egyterű, amely ráadásul korrekt árpolitikával és kiemelkedő garanciális feltételekkel kecsegtet a potenciális vásárlóinak.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar - Ebbe aztén pakolhatunk kifulladásig

Belülről pedig egyszerűen hatalmas. Már a prezentációnál megjegyeztem, hogy 440 litert mondanak a csomagtérre, persze egyből beindult a pavlovi reflex, trükközést szimatoltam: nyilván a tologatható hátsó üléssort az első támlához ütköztetve, a csomagtérpadlót a metróalagút alá süllyesztve, félig becsukott hátsó ajtóval. De nem, ez az alapméret, ha előrecsúsztatjuk a hátsó padot, 570 literre nő a barlang. Ebbe aztán lehet pakolni. Külön ügyes, hogy a fenéklemezt fel lehet emelni a lehajtott ülések szintjére, így nagyobb pakkokat sima felületen lehet becsúsztatni a puttonyba.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Elég a legolcsóbb?

Elöl-hátul elegendő helyet nyújt az ix20. Még az a szokatlan helyzet is előállt, hogy a hátratolt hátsó ülésen még én sem szenvedett helyhiányban. A lábam és a fejem is kényelmesen elfért.

A térérzetet növelték a műszerfal és a kárpitozás világos részei. Ezek kellemesek a szemnek, ám a gyerekkel utazók nem biztos, hogy nagyra fogják értékelni őket, mert könnyen koszolódnak.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Iksz van, összkerék nincs

Az ember azt hinné, egy fapados autó belülről kizárólag katasztrofális lehet, de nem, pontosabban az ix20 nem tartozik a csalódást okozók közé. A fekete műszerfal-felsőrész és ajtóperem ízléses összhangot képez a világos, homokszín és barna között egyensúlyozó többi műanyaggal, illetve az ülések törődést igénylő kárpitozásával, és mindehhez az ezüst betéteket sem vitték túlzásba, pedig jutott belőle a középkonzolra, valamint a kormányra egyaránt.

A légkör a sok kemény burkolat ellenére vitathatatlanul otthonos, a középkonzol szimmetrikussága már-már pihentető látvány, igaz, az egymásba tett tekerőgombokkal a szellőzőrendszer kezelése − bár egyértelmű, azért kezdetben − némi megszokást igényel.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.