Hyundai IONIQ Plug-in

Ajánlatok


Miért várna hónapokat új autójára?

Válasszon egyedi felszereltségű Hyundai IONIQ modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Kizárólag a készlet erejéig elérhető!

Áttekintés

Maximális nyugalom vezetés közben

Egyetlen kapcsoló érintésével tisztán elektromos üzemmódban vezethet több mint 50 kilométert, károsanyag-kibocsátás nélkül.

Vagy, hogy élvezhesse a korlátlan hatótávolságot, egyszerűen váltson át hibrid módra és jusson el bárhova, ahova szeretne. Vége a hatótávolság miatti aggodalomnak. Ha pedig megáll útja során, csak töltse fel az akkumulátort, így maximalizva az elektromos hatótávolságot.

 

Elegáns

A feltűnő formatervi sajátosságok a karosszéria letisztult felületének megbonthatatlan részét képezik.

  

Aerodinamikus

A mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával (Cd) az IONIQ Plug-in Hybrid kecses megjelenése még simább utat biztosít.

 

Két külön világ legjava

Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik. A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető. Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

 

Élvezet vezetni

A Hyundai hatfokozatú duplakuplungos sebességváltója (DCT) gyors váltással biztosít sportos és hatékony vezetési élményt.

  

Erős és agilis

A szembeszökő, kecses sziluett dinamikus benyomást kelt, miközben  a vezetési stabilitást és hatékonyságot az innovatív, könnyű alumínium és a nagyszilárdságú acél felhasználása biztosítja az IONIQ Plug-in Hybrid-nél.

 

ECO Vezetéstámogató rendszer (ECO DAS)

Az ECO-DAS egy egyedülálló gurulás vezérlő (Coasting Guide) funkcióval is rendelkezik, mely az optimális üzemanyag-hatékonyság elérése érdekében elemzi az út- és útvonalinformációkat. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja az úticélt a navigációs rendszerben, és az ECO-DAS előre értesíti amikor lassításra lehet szükség, ezáltal csökkentve a fékezést és az azzal járó üzemanyag-fogyasztást. Teljesen feltöltött akkumulátorral és ideális körülmények között az IONIQ akár 63 km-ert is megtehet tisztán elektromos üzemmódban.* Kombinált üzemmódokban (EV + hibrid) a maximális hatótávolság meghaladja az 1100 km-t. **

* Az “új európai menetciklus” (New European Driving Cycle) alapján.
** A tényleges futásteljesítmény a vezetési stílustól, a sebességtől, a környezeti hőmérséklettől, a topográfiától és a fűtő-,szellőző- és légkondicionáló (HVAC) berendezések, valamint egyéb utastéri kényelmi funkciók igénybevételének mértéke függvényében változik.

Kialakítás

Tiszta és kifinomult formaterv, amelyet a levegő áramlása inspirált.

Az IONIQ Plug-in Hybrid aerodinamikus karosszériája lenyűgöző, nagy teljesítményű alkatrészei formatervüknek köszönhetően tökéletes összhangban működnek.

 

LED-es első fényszórók

A kecses, új első lámpák számos LED-es projektort használnak a tompított világítás esetén. A LED-es lámpák nagyobb fényt biztosítanak, ezen kívül energiahatékonyabbak, mint a hagyományos lámpák.

 

LED-es nappali menetfény (DRL)

A dinamikus C-alakú nappali fények egyben azokat a diszkrét légbeömlőket is körülírják, amelyek az Active Airflow rendszert táplálva mérséklik az első kerekek körül a légörvények kialakulását.

 

Forma és funkcionalitás

A hűtőrácsban lévő aktív levegőnyílások az aerodinamikai teljesítmény növelése érdekében szakaszosan és automatikusan nyílnak és záródnak. Az intelligens sebességtartó automata (SCC) radarérzékelője szintén a króm hűtőrácson belül rejtették el. A márkára jellemző, hangsúlyos kék színű csík azonosítja a hibrid modellt.

 

Megjelenés

A hátsó légterelő, az üvegfelület alsó része, a kombinált lámpák, a kontrasztos lökhárítóbetét és a márkára jellemző kék szín hangsúlyosságának harmonikus kombinációja igazolja az IONIQ Plug-in Hybrid formatervének teljes integritását.

 

Karcsú külső tükör

A kecses kontúrú külső visszapillantó tükrök optimális légáramlást és minimális szélzajt biztosítanak.

 

Motoros napfénytető

A szélesre nyíló, toló-billenő üvegtető nyitott és tágas utastéri hangulatot biztosít.

 

16" könnyűfém felni

Az elegáns könnyűfém keréktárcsákat a levegő turbulenciájának minimalizálása és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében aerodinamikusan alakították ki.

 

Aerodinamikus fastback formaterv

A feltűnő formatervi sajátosságok a karosszéria letisztult felületének megbonthatatlan részét képezik.

  

Egyedi lökhárító kialakítás

Az IONIQ hátulnézetét erőteljes vízszintes elemek határozzák meg, amelyek kihangsúlyozzák az autó széles nyomtávját, sportos kiállását.

  

Hátsó lámpatestek

A LED-es hátsó lámpatestek fényesebbek, kevesebb energiát használnak fel, és még egységesebbé teszik az IONIQ Plug-in Hybrid megjelenését, míg a hagyományos izzókkal szerelt hátsó lámpatestek egyértelműen jelzik a vezető szándékát a mögöttes forgalomnak.

  

Integrált hátsó légterelő

Az IONIQ Plug-in Hybrid beépített hátsó légterelője minimálisra csökkenti a légörvényeket és a légellenállást, miközben a leszorítóerő növelésével még stabilabbá teszi az autót.

  

Supervision műszeregység 7 colos színes LCD képernyővel

A lenyűgöző 7 colos supervision műszeregység nagyfelbontású TFT LCD kijelzője színes, tiszta és könnyen olvasható.

  

Mindig kapcsolatban

Az IONIQ csatlakozási hálózatának idegközpontja a központi, 8 colos színes érintőképernyőn keresztül érhető el. Az Apple CarPlay, Android Auto és Live Services szolgáltatások, valamint a vadonatúj navigációs platform minden utazást tartalmasabbá tesz. Emellett prémium Infinity audiorendszer és a kompatibilis okostelefonokkal használható, vezeték nélküli töltőfelület is rendelkezésre áll.

  

Szellőztethető első ülések

Maradjon friss és üde egész nyáron az első ülésekbe épített, háromfokozatú, szabályozható levegő-keringetésnek köszönhetően.

 

Látható, kézzel fogható minőség

Az utastér minőségét kiemeli a látványos krómdíszítés alkalmazása a váltógombon, a pedálokon, valamint a küszöbbetéteken.

 

Teljesítmény

Plug-in Hybrid teljesítmény

Az IONIQ Plug-In Hybrid különleges fejlesztésű erőforrása a hibrid rendszerek közismert környezeti előnyeit vezetési élménnyel egészíti ki.

Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik. A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető. Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

 

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A Hyundai hatfokozatú duplakuplungos sebességváltója (DCT) gyors váltással biztosít sportos és hatékony vezetési élményt.

  

Kábelbe Integrált Töltőegység (In-Cable Control Box, ICCB)

Egyszerűen és gyakorlatilag bárhol használhatja ezt a kábelt az IONIQ Plug-in Hybrid feltöltéséhez. Tervezésének köszönhetően csatlakoztatható a szabványos fali aljzathoz, így a személygépjármű könnyen feltölthető a háztartási váltóáram (AC) használatával.

 


Ötéves, kilóméter-korlátozás nélküli garancia

Az IONIQ Plug-in Hybrid hajtásláncára, kormányművére, felfüggesztésére és fékrendszerére a Hyundai ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciája vonatkozik.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.