Hyundai IONIQ Plug-in

Ajánlatok


Miért várna hónapokat új autójára?

Válasszon egyedi felszereltségű Hyundai IONIQ modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Áttekintés

Maximális nyugalom vezetés közben

Egyetlen kapcsoló érintésével tisztán elektromos üzemmódban vezethet több mint 50 kilométert, károsanyag-kibocsátás nélkül.

Vagy, hogy élvezhesse a korlátlan hatótávolságot, egyszerűen váltson át hibrid módra és jusson el bárhova, ahova szeretne. Vége a hatótávolság miatti aggodalomnak. Ha pedig megáll útja során, csak töltse fel az akkumulátort, így maximalizva az elektromos hatótávolságot.

 

Elegáns

A feltűnő formatervi sajátosságok a karosszéria letisztult felületének megbonthatatlan részét képezik.

  

Aerodinamikus

A mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával (Cd) az IONIQ Plug-in Hybrid kecses megjelenése még simább utat biztosít.

 

Két külön világ legjava

Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik. A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető. Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

 

Élvezet vezetni

A Hyundai hatfokozatú duplakuplungos sebességváltója (DCT) gyors váltással biztosít sportos és hatékony vezetési élményt.

  

Erős és agilis

A szembeszökő, kecses sziluett dinamikus benyomást kelt, miközben  a vezetési stabilitást és hatékonyságot az innovatív, könnyű alumínium és a nagyszilárdságú acél felhasználása biztosítja az IONIQ Plug-in Hybrid-nél.

 

ECO Vezetéstámogató rendszer (ECO DAS)

Az ECO-DAS egy egyedülálló gurulás vezérlő (Coasting Guide) funkcióval is rendelkezik, mely az optimális üzemanyag-hatékonyság elérése érdekében elemzi az út- és útvonalinformációkat. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja az úticélt a navigációs rendszerben, és az ECO-DAS előre értesíti amikor lassításra lehet szükség, ezáltal csökkentve a fékezést és az azzal járó üzemanyag-fogyasztást. Teljesen feltöltött akkumulátorral és ideális körülmények között az IONIQ akár 63 km-ert is megtehet tisztán elektromos üzemmódban.* Kombinált üzemmódokban (EV + hibrid) a maximális hatótávolság meghaladja az 1100 km-t. **

* Az “új európai menetciklus” (New European Driving Cycle) alapján.
** A tényleges futásteljesítmény a vezetési stílustól, a sebességtől, a környezeti hőmérséklettől, a topográfiától és a fűtő-,szellőző- és légkondicionáló (HVAC) berendezések, valamint egyéb utastéri kényelmi funkciók igénybevételének mértéke függvényében változik.

Kialakítás

Tiszta és kifinomult formaterv, amelyet a levegő áramlása inspirált.

Az IONIQ Plug-in Hybrid aerodinamikus karosszériája lenyűgöző, nagy teljesítményű alkatrészei formatervüknek köszönhetően tökéletes összhangban működnek.

 

LED-es első fényszórók

A kecses, új első lámpák számos LED-es projektort használnak a tompított világítás esetén. A LED-es lámpák nagyobb fényt biztosítanak, ezen kívül energiahatékonyabbak, mint a hagyományos lámpák.

 

LED-es nappali menetfény (DRL)

A dinamikus C-alakú nappali fények egyben azokat a diszkrét légbeömlőket is körülírják, amelyek az Active Airflow rendszert táplálva mérséklik az első kerekek körül a légörvények kialakulását.

 

Forma és funkcionalitás

A hűtőrácsban lévő aktív levegőnyílások az aerodinamikai teljesítmény növelése érdekében szakaszosan és automatikusan nyílnak és záródnak. Az intelligens sebességtartó automata (SCC) radarérzékelője szintén a króm hűtőrácson belül rejtették el. A márkára jellemző, hangsúlyos kék színű csík azonosítja a hibrid modellt.

 

Megjelenés

A hátsó légterelő, az üvegfelület alsó része, a kombinált lámpák, a kontrasztos lökhárítóbetét és a márkára jellemző kék szín hangsúlyosságának harmonikus kombinációja igazolja az IONIQ Plug-in Hybrid formatervének teljes integritását.

 

Karcsú külső tükör

A kecses kontúrú külső visszapillantó tükrök optimális légáramlást és minimális szélzajt biztosítanak.

 

Motoros napfénytető

A szélesre nyíló, toló-billenő üvegtető nyitott és tágas utastéri hangulatot biztosít.

 

16" könnyűfém felni

Az elegáns könnyűfém keréktárcsákat a levegő turbulenciájának minimalizálása és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében aerodinamikusan alakították ki.

 

Aerodinamikus fastback formaterv

A feltűnő formatervi sajátosságok a karosszéria letisztult felületének megbonthatatlan részét képezik.

  

Egyedi lökhárító kialakítás

Az IONIQ hátulnézetét erőteljes vízszintes elemek határozzák meg, amelyek kihangsúlyozzák az autó széles nyomtávját, sportos kiállását.

  

Hátsó lámpatestek

A LED-es hátsó lámpatestek fényesebbek, kevesebb energiát használnak fel, és még egységesebbé teszik az IONIQ Plug-in Hybrid megjelenését, míg a hagyományos izzókkal szerelt hátsó lámpatestek egyértelműen jelzik a vezető szándékát a mögöttes forgalomnak.

  

Integrált hátsó légterelő

Az IONIQ Plug-in Hybrid beépített hátsó légterelője minimálisra csökkenti a légörvényeket és a légellenállást, miközben a leszorítóerő növelésével még stabilabbá teszi az autót.

  

Supervision műszeregység 7 colos színes LCD képernyővel

A lenyűgöző 7 colos supervision műszeregység nagyfelbontású TFT LCD kijelzője színes, tiszta és könnyen olvasható.

  

Mindig kapcsolatban

Az IONIQ csatlakozási hálózatának idegközpontja a központi, 8 colos színes érintőképernyőn keresztül érhető el. Az Apple CarPlay, Android Auto és Live Services szolgáltatások, valamint a vadonatúj navigációs platform minden utazást tartalmasabbá tesz. Emellett prémium Infinity audiorendszer és a kompatibilis okostelefonokkal használható, vezeték nélküli töltőfelület is rendelkezésre áll.

  

Szellőztethető első ülések

Maradjon friss és üde egész nyáron az első ülésekbe épített, háromfokozatú, szabályozható levegő-keringetésnek köszönhetően.

 

Látható, kézzel fogható minőség

Az utastér minőségét kiemeli a látványos krómdíszítés alkalmazása a váltógombon, a pedálokon, valamint a küszöbbetéteken.

 

Teljesítmény

Plug-in Hybrid teljesítmény

Az IONIQ Plug-In Hybrid különleges fejlesztésű erőforrása a hibrid rendszerek közismert környezeti előnyeit vezetési élménnyel egészíti ki.

Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik. A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető. Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

 

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A Hyundai hatfokozatú duplakuplungos sebességváltója (DCT) gyors váltással biztosít sportos és hatékony vezetési élményt.

  

Kábelbe Integrált Töltőegység (In-Cable Control Box, ICCB)

Egyszerűen és gyakorlatilag bárhol használhatja ezt a kábelt az IONIQ Plug-in Hybrid feltöltéséhez. Tervezésének köszönhetően csatlakoztatható a szabványos fali aljzathoz, így a személygépjármű könnyen feltölthető a háztartási váltóáram (AC) használatával.

 


Ötéves, kilóméter-korlátozás nélküli garancia

Az IONIQ Plug-in Hybrid hajtásláncára, kormányművére, felfüggesztésére és fékrendszerére a Hyundai ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciája vonatkozik.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.