Hyundai IONIQ Hibrid

Ajánlatok


Miért várna hónapokat új autójára?

Válasszon egyedi felszereltségű Hyundai IONIQ modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Kizárólag a készlet erejéig elérhető!

Áttekintés

Az IONIQ anatómiája

Szemmel nem látható erősségek

Amilyen lényeges a fejlett hajtáslánc-technológia, ugyanannyira fontos szerepet játszik az aerodinamika és a kistömegű, nagy szilárdságú vázszerkezet. Az IONIQ mindezen területeken ragyogóan teljesít. Mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával az IONIQ a jelenleg kapható egyik legáramvonalasabb gépkocsi a világon.

Hyundai IONIQ Hibrid - Szemmel nem látható erősségek

A kecses kontúrok és a finoman kidolgozott részletek minimális szintre csökkentik a légellenállást, és ezáltal a károsanyag-kibocsátást. Az elöl kialakított légbevezetők mérséklik az első kerék körül ébredő légörvényeket, míg a C alakú nappali fények egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Az IONIQ megszelídíti a szelet, és felvillanyozza az érzékszerveket.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Beltér

Teljesen feltöltve kívül és belül

A külső formai részletek együttesen még erőteljesebbé teszik az IONIQ letisztult, sportos formatervét, míg az utasteret az ultramodern dizájn tisztasága és az innovatív tartalom határozza meg. A hatás egyszerre futurisztikus és otthonos. A kezelőszervek egyértelmű, logikus elrendezése ösztönös működtetést tesz lehetővé, így Ön zavartalanul élvezheti a kezes vezethetőséget.

 

Töltse fel kíváncsiságát

Ismerje meg minden szemszögből az elektromos mobilitás jövőjét.

Biztonság

Gazdagabb biztonsági felszereltség, hiszen Ön kiemelkedő védelmet érdemel 

Az utak változnak, járművének azonban minden helyzetben meg kell őriznie stabilitását.
Célunk nem a sebesség vagy a felvágás, hanem a biztonság és a stabilitás.

 Hyundai IONIQ Hibrid - Sávelhagyás figyelő

Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS)

Elsősorban arra terveztük, hogy figyelmeztesse a kormánynál elbóbiskoló vezetőt. Amennyiben a jármű előzetes irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot, a sávelhagyást gátló rendszer (LKAS) felismeri a veszélyhelyzetet, és a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti, avagy aktívan korrigálja a kormányzási irányt.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Holttérfigyelő

Holttér-felügyelet (BSD)

A rendszer tájékoztatja a vezetőt, ha jármű található a holtterében. Ezzel többek között megkönnyíti a sávváltásokat. Ha parkolóhelyről kell kitolatni, a BSD rendszerhez kapcsolódó, mögöttes keresztirányú forgalomfelügyeleti rendszer figyelmezteti a vezetőt a közeledő járművekre, és képes enyhíteni a fenyegető ütközés következményeit.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Vészfékező rendszer

Autonóm vészfékrendszer (AEB)

A rendszer olyan fejlett vezetőtámogató berendezés, amely radaros érzékelők, valamint előre tekintő kamera segítségével folyamatosan elemzi a mozgási mintázatokat. Amennyiben úgy érzékeli, hogy fennáll a gyalogosgázolás vagy ütközés veszélye, automatikusan működésbe hozza a fékeket, ezzel minimálisra csökkentve az anyagi kár és/vagy a testi sérülés kockázatát.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Tempomat

Intelligens sebességtartó automata (SCC)

A rendszer olyan kényelmi funkció, amely az elöl elhelyezett radar segítségével ellenőrzi az elöl haladó jármű helyzetét. A rendszer a fotjószelep szabályozásával, a fékek szükség szerinti működtetésével automatikusan képes tartani a beállított sebességet, valamint a biztonsági követési távolságot.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Akkumulátor

Nagyfeszültségű akkumulátor áthelyezése

Az akkumulátorokat a hátsó ülések alá költöztettük. Ezzel megnőtt a ráfutásos ütközés esetén biztonságos védelmet nyújtó távolság, valamint a csomagok elhelyezésére szolgáló rakodótér.

  

Hyundai IONIQ Hibrid - Légzsákok

Hét légzsák

Az utasokat ütközés esetén vezető és utasoldali légzsák, két darab oldallégzsák, valamint két függönylégzsák védelmezi. Egyenes vázelem-csatlakozások és továbbfejlesztett erőelvezető útvonalak

  

Hyundai IONIQ Hibrid - Ütközés vizsgálat

IIHS kis átfedéses ütköztetéses vizsgálat

Az IONIQ Hybrid a várakozások szerint az elérhető maximumot: 'jó' minősítést szerez majd az IIHS kis átfedéses ütköztetéses vizsgálatán. 

 

Teljesítmény

Hibrid teljesítmény

Az IONIQ Hybrid különleges fejlesztésű erőforrása a hibrid rendszerek közismert környezeti előnyeit vezetési élménnyel egészíti ki.

Hyundai IONIQ Hibrid - Nyitókép

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Hajtáslánc

Hibrid hajtáslánc

A benzinmotor, a villanymotor, a lítium-ion polimer akkumulátor és a duplakuplungos sebességváltó együtt optimális hatásfokon üzemel.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Benzinmotor

Benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Villanymotor

Villanymotor

Magas forgatónyomaték és kiemelkedő hatásfok jellemzi a 43,5 LE teljesítményű villanymotort. A motor lenyűgöző gyorsulást szavatol álló helyzetből, nagyobb sebességnél fokozott teljesítményt biztosít, és akár 120 km/óra sebességig képes egyedül hajtani az autót.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Akkumulátor

Lítium-ion polimer akkumulátor

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. 

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Üzemmódválasztó

Eco és Sport üzemmódok

ECO üzemben a lehető legtakarékosabban működik a hajtáslánc, SPORT állásban ellenben olyan üzemi paramétereket aktivál, amelyek módosított sebességváltással, gyorsítással, kormányérzettel, valamint sportos digitális műszerekkel támogatják az élvezetesebb vezetést.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Gyorsulás

Elektromos gyorsulás

A villanymotor maximális forgatónyomatéka már az elindulás pillanatában maradéktalanul rendelkezésre áll, ami különösen kis sebességnél szavatol lenyűgöző gyorsítóképességet.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Sebváltó

Duplakuplungos sebességváltó

Az IONIQ átalakítja a hibrid vezetési élményt: finoman kapcsoló DCT sebességváltója gyors, robbanékony váltásokat eredményez. A különösen jó hatásfokú, hatfokozatú DCT sebességváltó szükség esetén közvetlen, gyors váltásokkal biztosít különösen magával ragadó vezetési élményt.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Kis tömeg

Kis tömeg

A kis tömeg a dinamizmus garanciája. Kis tömegű, nagy szilárdságú acél és alumínium ötvözetek.

 

Kialakítás

Egyszerűen letisztult, színtisztán egyszerű

Az IONIQ Hybrid tágas belső terében karakteres, minimalista formavilág uralkodik.

Ez a műszerfal határozott, vízszintes elrendezésében éppúgy tetten érhető, mint a műszerek és kezelőszervek felhasználóbarát egyszerűségében.

Hyundai IONIQ Hibrid - LED nappali menetfény

LED nappali világítás

A dinamikus C-alakú nappali fények egyben azokat a diszkrét légbeömlőket is körülírják, amelyek az Active Airflow rendszert táplálva mérséklik az első kerekek körül a légörvények kialakulását.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - BiXenon fényszórók

Bi-Xenon fényszórók

Az IONIQ Hybrid kétféle világítás-techológiát alkalmaz. A Bi-Xenon lámpatestek nagyobb fényerővel, tisztábban világítják meg az utat, míg a lámpatesteket a LED helyzetjelzők dinamikus C-alakja keretezi.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Hűtőrács

Forma és funkció

A dinamikus kialakítású fényszórók a hűtőrács két végpontjánál találhatók. Akrómozott rácsban rejlik meg az intelligens sebességtartó automata radarja, valamint azok az aktív csappantyúk, amelyek nagy sebességnél javítják az autó aerodinamikáját. A jellegzetes kék sáv a hibrid modellre utal.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Felnik

Optimalizált keréktárcsák és gumiabroncsok

Az IONIQ Hybrid kétféle kerékkel kerül forgalomba. A csavart küllőkkel ellátott, fekete és ezüst színben kínált Eco 15” könnyűfém keréktárcsa még áramvonalasabbá teszi az autót; a tárcsákra ultra csekély gördülési ellenállású abroncsot szerelünk. A matt szürke betétekkel díszített, prémium 17” könnyűfém keréktárcsákat a dinamikus vezethetőséget és minimális féktávolságot támogató abroncsokkal szereljük.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Áramvonalas

Különlegesen áramvonalas

A finom esésű tetővonal törés nélkül folytatódik a hátsó légterelőben. Az így létrejövő forma egyszerre sportos és áramvonalas.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Hátsólámpa

Hátsó lámpatestek

A hagyományos izzókkal szerelt hátsó lámpatestek egyértelműen jelzik a vezető szándékát a mögöttes forgalomnak. A LED-es hátsó lámpatestek fényesebbek, kevesebb energiát használnak fel, és még egységesebbé teszik az IONIQ Hybrid megjelenését.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Légterelő

Integrált hátsó légterelő

Minimálisra csökkenti a légörvényeket és a légellenállást, miközben a leszorítóerő növelésével még stabilabbá teszi az autót.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Kormánykerék

Biztonságos

Az IONIQ lenyűgözően széles körű aktív és passzív utasvédelmi arzenállal rendelkezik.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Kapcsolat

Mindig kapcsolatban

Az IONIQ csatlakozási hálózatának idegközpontja a központi, 8 colos színes érintőképernyőn keresztül érhető el. 
Az Apple CarPlay, Android Auto és Live Services szolgáltatások, valamint a vadonatúj navigációs platform minden utazást tartalmasabbá tesz.
Emellett prémium Infinity audiorendszer és a kompatibilis okostelefonokkal használható, vezeték nélküli töltőfelület is rendelkezésre áll.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Tároló megoldások

Többcélú tárolórekesz a padlókonzolon

A központi könyöklő alatti tárolóüreg elég nagy ahhoz, hogy akár egy táblaszámítógépet vagy könyvet is elhelyezhessünk benne. A hordozható készülékek töltésére a padlókonzoli USB-csatlakozó szolgál.

  

Hyundai IONIQ Hibrid - Minőség

Látható, kézzel fogható minőség

Az utastér minőségét kiemeli a látványos krómdíszítés alkalmazása a váltógombon, a pedálokon, valamint a küszöbbetéteken. 

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Újabb jelölt a másfél milla támogatásra

Nem tudom, mi zajlott Toyota Cityben, amikor meglátták az első hírt a Hyundai Ioniq-ról, de tartok tőle, hogy nem csinálják össze magukat. Most, hogy Tannisban vezettem a hibrid és az elektromos változatát, két dolgot kell megállapítanom: az autó jó, de a japók poharából nem löttyen ki a szaké a nagy riadalomban. Egyelőre.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Prémiumhibrid

Nem is a hajtáslánc a legérdekesebb ebben az új Hyundai-modellben, hanem a lehengerlő minőségérzet mindenhol az utastérben. Eddig csak mosolyogtunk a koreai márkán, amikor arról beszéltek a szóvivőik a modellbemutatókon, hogy prémiumautókat akarnak gyártani, erre tessék, itt van, tényleg csináltak egyet.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autó-motor - Spórolás büntetlenül

Valóságos hadjáratot indított a Hyundai és a Kia az autópiacon, így egyre nagyobb lendülettel haladnak előre, ami a modellkínálaton is meglátszik. Csaknem minden kategóriában jelen van a két – egymástól különböző karakterű – márka, most éppen az alternatív hajtású modellekkel készülnek robbantani. A Kia az elektromos Soullal és a hibrid Niróval lépett piacra, a Hyundai viszont vadonatúj autót tervezett erre a célra, nem is egyet, rögtön hármat, egy hagyományos hibridet, egy konnektoros hibridet és egy teljesen elektromosat.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Origo - Sokoldalúbb a Priusnál és nem a marslakók tervezték

Sietőssé vált a gyártóknak a szalonképes, a környezetet kevésbé károsító modellek piacra dobása. A Hyundai most mindenkit beelőz, az Ioniq-ből egyszerre kínál hibrid, plug-in hibrid és elektromos autót. Sosem volt még olyan, hogy egy típust háromféle ökohajtásrendszerrel is árultak volna, de nemcsak ezért adja fel a leckét a többieknek: emészthető dizájnt és jó használhatóságot ígér. Már csak az a kérdés, milyen áron.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Videó teszt

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.