Hyundai IONIQ Electric

Ajánlatok


Miért várna hónapokat új autójára?

Válasszon egyedi felszereltségű Hyundai IONIQ modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Kizárólag a készlet erejéig elérhető!

Áttekintés

Új irányba halad

Amikor az IONIQ-ra tekintek, a mobilitás jövőjét látom magam előtt, a lehetőséget, hogy megváltoztassam a világot. Izgalmas modellek közül válogathatok. A tisztán elektromos hajtású, így zéró károsanyag-kibocsátású IONIQ electric-et, vagy a kilométerenként mindössze 97 grammnyi CO2-t kibocsátó IONIQ hybrid-et.

Tudom, hogy egy tisztább, jobb világ megteremtését támogatom, ha az IONIQ modelljei közül választok. Az IONIQ vezetése ráadásul színtiszta élvezet. 

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Külső forma

A jövő megérkezett

Őszintén csodálom az IONIQ eleganciáját és egyszerűségét. Nemcsak futurisztikusnak tűnik, hanem valóban az: belül dúskál az innovatív megoldásokban. Az IONIQ úgy hasítja a levegőt, mint egyetlen más autó sem, köszönhetően csekély közegellenállási együtthatójának, ami minimalizálja a szélzajt, és csekély üzemanyag-fogyasztást is eredményez.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Töltés

Gyorsabban tölt, mint egy okostelefon

Aerodinamikus formája és nagy teljesítményű alkotóelemei tökéletes összhangban működnek. A gondosan összehangolt alkotóelemekből álló elektromos hajtáslánc kiemelkedő vezethetőséget és a mindennapokban kiválóan használható hatótávolságot kínál.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Akkumulátor garancia

Szériatartozék a nyugalom: az IONIQ Electric modellre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - 5 év garancia

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Az IONIQ hajtásláncára, kormányművére, felfüggesztésére és fékrendszerére a Hyundai ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciája vonatkozik.

 

Teljesítmény

Csatlakozzon a vezetés jövőjéhez

A gondosan összehangolt alkotóelemekből álló elektromos hajtáslánc kiemelkedő vezethetőséget és a mindennapokban kiválóan használható hatótávolságot kínál.

A tiszta mobilitás csúcsa a zéró károsanyag-kibocsátás, az IONIQ pedig felért a csúcsra.
Imádom letisztult egyszerűségét: a 88 kW teljesítményű villanymotor egy 28 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorhoz csatlakozik; egyetlen feltöltéssel akár 280 kilométert tudok megtenni. Ezt nevezem szabadságnak; erről szól az IONIQ vezetése.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Elektromos hajtáslánc

Elektromos hajtáslánc

Az IONIQ Electric a kompakt, kistömegű, újratölthető lítium-ion polimer akkumulátor nagy energiasűrűségét nagyteljesítményű villanymotorral és kiváló hatásfokú fordulatszám-csökkentő áttételezéssel párosítja.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Villanymotor

Villanymotor

Az erőteljes villanymotor legnagyobb teljesítménye 120 LE, a maximális forgatónyomaték 295 Nm.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Akkumulátor kondícionálása

Akkumulátor kondicionálása

A beépített fűtőrendszer felmelegíti a nagyfeszültségű akkumulátort, amivel alacsony környezeti hőmérséklet esetén biztosítható a maximális töltési teljesítmény és a lehető legnagyobb hatótávolság.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Akkumulátor

Lítium-ion polimer akkumulátor

A nagyteljesítményű akkumulátor megnövelt energiasűrűségének köszönhetően nagyobb teljesítményt és hatótávolságot tesz lehetővé.
Az akkumulátor mélyen a padlóba beépítve található, ami jobb vezethetőséget eredményez.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Váltóvezérlés

Elektronikus váltóvezérlés

A középkonzolon elhelyezett, intelligens módon csoportosított nyomógombok leegyszerűsítik a legfontosabb vezetéshez kapcsolódó funkciók elektronikus vezérlését.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Üzemmódok

Eco, normál és sport üzemmódok

A NORMAL üzemmód mellett rendelkezésre áll egy olyan ECO üzemmód, amelyben maximális energia-megtakarítást lehet elérni, illetve egy SPORT üzemmód, amely 30 Nm-nyi extra (összesen 295 Nm) forgatónyomatékot bocsát a vezető rendelkezésére.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Gyorsulás

Elektromos gyorsulás

A nagyteljesítményű villanymotor 295 Nm maximális forgatónyomatéka már az elindulás pillanatában teljes mértékben rendelkezésre áll, ami különösen kis sebességnél szavatol lenyűgöző gyorsítóképességet

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Kézifék

Elektromos rögzítőfék

A praktikus Auto Hold funkcióval felvértezett parkolófék egy elektronikus kapcsoló meghúzásával, könnyedén aktiválható.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Letisztultság

A letisztultság megnyilvánulása

Az IONIQ Electric utastere az egyszerűség, a tágasság és az ösztönösség erényeit hirdeti.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Hatótávolság

Töltés

Töltés

Az IONIQ Electric többféle módon tölthető, otthon éppúgy, mint menet közben. Így minden alkalmat megragadhat az elektromos autózás élvezetére.

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Ajzatok

Töltő csatlakozók

Közös töltőfedél mögött kétféle töltő csatlakozó található. Az egyik a szabványos háztartási hálózatra, vagy nyilvános töltőpontra történő csatlakoztatásra szolgál. A másik a gyorstöltő állomásokon használatos, amelyek mindössze 23 perc alatt akár 80 százalékos töltést biztosítanak.
A töltési idők és a töltés sebessége a kiválasztott töltőlétesítmény elektromos teljesítményétől függ. A gyorstöltő 23 perc alatt 80 százalékos töltöttséget (100 kW) biztosít.

  

Hyundai IONIQ Elektromos - Normál aljzat

Normál aljzat

Az IONIQ Electric kábelbe integrált vezérlőegysége segítségével a lehető legegyszerűbben töltheti autóját a normál háztartási aljzatokból. A töltés hozzávetőlegesen 12 órát vesz igénybe.

  

Hyundai IONIQ Elektromos - Wall Box

Wall Box

Az otthoni használatra kifejlesztett „Wall Box” töltőállomás megvalósítható rögzített vagy mobil kivitelben; beépített vezérlőegysége saját biztosítékkal rendelkezik. Háromfázisú váltóáramról üzemel, és mindössze 4 óra 25 perc alatt képes teljesen feltölteni az akkumulátort.

  

Hyundai IONIQ Elektromos - Nyilvános töltőállomás

Nyilvános töltőállomás

Az IONIQ Electric az összes telepített váltóáramú töltőállomással kompatibilis. A töltési idő mintegy 4,5 óra.

  

Hyundai IONIQ Elektromos - Gyorstöltő

Gyorstöltő állomás (egyenáram)

Az IONIQ Electric akkumulátora leggyorsabban egyenáramú berendezéssel tölthető fel. A töltési idő 50 kW esetén 30 perc, 100 kW-nál 23 perc.

 

Töltőpontok

Az IONIQ Electric alapfelszerelésként kínálja azt a fejlett navigációs rendszert (AVN), amelynek hasznos célpontok (POI) menüpontján belül egy külön Töltőállomások kategória is található. Ha ezt a kategóriát választja, a rendszer megmutatja a legközelebbi nyilvános töltőállomásokat, és miután Ön kiválasztotta közülük a legalkalmasabbat, útba is igazítja ahhoz.  

 

Hyundai IONIQ Elektromos - Töltőpontok

Legközelebbi töltőállomások

Az IONIQ Electric navigácós rendszere többek között a választott útvonal mentén fekvő, legkönnyebben megközelíthető töltőállomásokhoz is útba igazítja Önt. 

 

Biztonság

Gazdagabb biztonsági felszereltség, hiszen Ön kiemelkedő védelmet érdemel 

Az utak változnak, járművének azonban minden helyzetben meg kell őriznie stabilitását.
Célunk nem a sebesség vagy a felvágás, hanem a biztonság és a stabilitás.

 Hyundai IONIQ Hibrid - Sávelhagyás figyelő

Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS)

Elsősorban arra terveztük, hogy figyelmeztesse a kormánynál elbóbiskoló vezetőt. Amennyiben a jármű előzetes irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot, a sávelhagyást gátló rendszer (LKAS) felismeri a veszélyhelyzetet, és a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti, avagy aktívan korrigálja a kormányzási irányt.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Holttérfigyelő

Holttér-felügyelet (BSD)

A rendszer tájékoztatja a vezetőt, ha jármű található a holtterében. Ezzel többek között megkönnyíti a sávváltásokat. Ha parkolóhelyről kell kitolatni, a BSD rendszerhez kapcsolódó, mögöttes keresztirányú forgalomfelügyeleti rendszer figyelmezteti a vezetőt a közeledő járművekre, és képes enyhíteni a fenyegető ütközés következményeit.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Vészfékező rendszer

Autonóm vészfékrendszer (AEB)

A rendszer olyan fejlett vezetőtámogató berendezés, amely radaros érzékelők, valamint előre tekintő kamera segítségével folyamatosan elemzi a mozgási mintázatokat. Amennyiben úgy érzékeli, hogy fennáll a gyalogosgázolás vagy ütközés veszélye, automatikusan működésbe hozza a fékeket, ezzel minimálisra csökkentve az anyagi kár és/vagy a testi sérülés kockázatát.

 

 Hyundai IONIQ Hibrid - Tempomat

Intelligens sebességtartó automata (SCC)

A rendszer olyan kényelmi funkció, amely az elöl elhelyezett radar segítségével ellenőrzi az elöl haladó jármű helyzetét. A rendszer a fotjószelep szabályozásával, a fékek szükség szerinti működtetésével automatikusan képes tartani a beállított sebességet, valamint a biztonsági követési távolságot.

 

Hyundai IONIQ Hibrid - Akkumulátor

Nagyfeszültségű akkumulátor áthelyezése

Az akkumulátorokat a hátsó ülések alá költöztettük. Ezzel megnőtt a ráfutásos ütközés esetén biztonságos védelmet nyújtó távolság, valamint a csomagok elhelyezésére szolgáló rakodótér.

  

Hyundai IONIQ Hibrid - Légzsákok

Hét légzsák

Az utasokat ütközés esetén vezető és utasoldali légzsák, két darab oldallégzsák, valamint két függönylégzsák védelmezi. Egyenes vázelem-csatlakozások és továbbfejlesztett erőelvezető útvonalak

  

Hyundai IONIQ Hibrid - Ütközés vizsgálat

IIHS kis átfedéses ütköztetéses vizsgálat

Az IONIQ Hybrid a várakozások szerint az elérhető maximumot: 'jó' minősítést szerez majd az IIHS kis átfedéses ütköztetéses vizsgálatán. 

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.