Hyundai i40

Ajánlatok

A modell gyártása megszűnt!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Áttekintés

Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40.

A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó, jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszk is alátámaszt.

Az új bi-xenon fényszórókkal, LED-es első ködlámpával (felszereltségi szinttől függően elérhető opció vagy széria) és a sportos első lökhárítóval az új könnyűfém keréktárcsák határozottan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a modellnek.

A megújult i40 szedán vagy kombi kivitelben választható. Harmonikus külső formai megoldásaihoz minőségi anyagokból épített, funkcionális belső tér társul.

 

Hyundai i40 - Sokoldalúság

Kifinomult teljesítmény, megnyugtató sokoldalúság.

A megjelenés nem minden: a megújult i40 funkcionalitás és technológia terén is jelentősen továbbfejlődött, köszönhetően az új hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltónak és a módosított Euro 6-os erőforrásoknak. (A DCT váltó kizárólag az 1.7 CRDi HP motorhoz választható.) A megújult i40 kombi kategóriaelső 1719 literes rakteret rejt, amelyhez a szélesre táruló, automatikusan felnyíló csomagtérajtón keresztül férhetünk hozzá.

Az intelligens, elektromos csomagtérajtó-mozgatás Comfort felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria, a szedán és a kombi kivitel Comfort felszereltségi szinttől elérhető panoráma napfénytetővel, illetve csomagban elérhető szellőztetett első ülésekkel is, amelyek tovább fokozzák az utazás kényelmét.

 

Hyundai i40 - Beltér

Akár a szedán, akár a kombi kivitelt választja, a megújult i40 belső terének kimagasló minősége minden utazást élvezetesebbé tesz. A képen az Executive felszereltség esetén választható opciós, barna bőrkárpitozás látható.

Biztonság

Távol marad a baj

A kiszámíthatatlant nem lehet kiszámítani, ám az új i40 szedán fejlett balesetelkerülő funkciói segítenek Önnek távol tartani a bajt. 

Hyundai i40 - Menetstabilizáló elektronika

Menetstabilizáló elektronikai berendezés (ESC)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a jármű iránytartását és tapadását, így amint a megcsúszás vagy megpördülés legkisebb jelét észleli, az ESC beavatkozik, és a kerekek egyenkénti, pontosan adagolt fékezése révén segít elkerülni a bajt.

 

 Hyundai i40 - Vészfékrásegítő

Vészfékrásegítő rendszer (BAS)

A rendszer fejlett elektronika segítségével méri fel az útviszonyokat és a jármű tömegeloszlását, majd úgy adagolja az optimális fékerőt, hogy a jármű a lehető leghamarabb megálljon.

 

 Hyundai i40 - Sávelhagyás figyelő

Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS)

Amennyiben a jármű anélkül hagyja el a forgalmi sávot, hogy a vezető előtte működésbe hozta volna az irányjelzőt, az LKAS rendszer felismeri a helyzetet, és a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti, egyben korrigálja a kormányzási irányt. A rendszer életet menthet abban az esetben, ha a vezető elbóbiskol a volán mögött.

 

 Hyundai i40 - Automatikus távolságifény-vezérlés

Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA)

Az új i40 szedán xenon fényszórója képes éjjel érzékelni a szembejövő forgalmat, és ilyenkor automatikusan tompított világításra vált át, nehogy elvakítsa a többi autóst.

 

 Hyundai i40 - 9 légzsák

Kilenc légzsák

Az új i40 szedán fedélzetén akár kilenc légzsákot találhatunk: a vezető- és utasoldali elülső, az első és hátsó függöny, valamint a két első (mellkast és medencét védelmező), illetve két hátsó (mellkast védelmező) oldallégzsák mellett a vezető előtti térdlégzsák teszi teljessé az arzenált. Az i40 maximális ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP ütközésbiztonsági vizsgálatán.

 

Hyundai i40 - Elektromos kézifék

Elektromos rögzítőfék (EPB)

Az intelligens fékvezérlő gomb különösen egyszerűen használható, ráadásul értékes helyet szabadít fel.

  

Hyundai i40 - Gyerekülés

Gyermekülés-rögzítő rendszer

A könnyen használható ISOFIX rendszer révén a kompatibilis gyermekülések stabilan és biztonságosan rögzíthetők.

 

 

Teljesítmény

Bőséges teljesítmény

Az új i40 szedán motorjai bőséges erő- és nyomaték-tartalékokat biztosítanak, akármit szállít, akármerre vezet útja.
Válasszon a Hyundai modern erőforrásai közül: kétféle benzin- és két dízelmotor áll rendelkezésére.

 

Hyundai i40 - Dízelmotor

1.7 CRDi - dízelmotor

Nyomatékos 1.7 CRDi dízelmotorunk kétféle kivitelben választható. A belépő szinten elismerésre méltó 119 g/km CO2-kibocsátást ér el, vagy 110 g/km-t az opciósan megrendelhető Idle Stop & Go (ISG) start-stop rendszerrel

  

Hyundai i40 - Automata váltó

7-fokozatú DCT automata váltó

Az új, hétfokozatú DCT sebességváltó üzemeltethető teljesen automatikus módban, vagy szekvenciálisan, kézzel kapcsolva. A kézi fokozatválasztás történhet az előválasztó karral, vagy ha intenzívebb vezetési élményre vágyunk, a kormánykeréken elhelyezett váltófülekkel.
A DCT váltóval felszerelt 1,7 CRDi dízelmotor CO2-kibocsátása csupán 119 g/km (alapkivitelben), illetve 110 g/km, amennyiben az ügyfél megrendeli az Idle Stop & Go (ISG) start-stop rendszert.

 

Hyundai i40 - Manuális váltó

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

Azok a vezetők, akik szeretnek saját maguk sebességet váltani, az új i40 szedán hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltójában találják meg a számításukat. Az egység takarékos, csendes, különösen finoman kapcsolható, és rendkívül tartós.

  

Hyundai i40 - Tapadás

Fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC)

Az elektronikus érzékelőkkel felszerelt rendszer a részlegesen önzáró differenciálmű hatását szimulálja kanyarvétel során, ezáltal jobb tapadást és erőátvitelt, azaz pontosabb vezethetőséget kínál. Az ATCC-t úgy hangolták, hogy még tovább tökéletesítse az új i40 szedán eleve lenyűgöző vezethetőségét.

 

Hyundai i40 - Adaptív xenon fényszórók

Adaptív xenon fényszórók

Az új i40 szedán bi-xenon fényszórói nagyobb fényerővel világítanak, jobb láthatóságot biztosítanak. A távolsági fényszóró asszisztens a szembejövő forgalmat felügyelve automatikusan visszavált tompított világításra, megakadályozva, hogy másokat elvakítsunk.

  

Hyundai i40 - Prémium hűtőrács

Hűtőrács

A kecses fényszórók között található a látványos, új, hatszögletű hűtőmaszk. Ez kétféle kivitelben választható: krómozott vagy krómozatlan vízszintes rácsokkal.

  

Hyundai i40 - LED ködlámpa

LED-es első ködlámpa

A Comfort felszereltségi szinttől elérhető LED ködfényszórók egyszerű, víztiszta lencsét kaptak. Az alacsony beépítési magasság optimális megvilágítást biztosít ködös időjárási viszonyok között

  

Hyundai i40 - LED lámpatest

LED hátsó lámpatest

Az oldalfalra átnyúló, nagyméretű hátsó lámpatestek jól harmonizálnak a kifejező kontúrokkal és formákkal, A LED technológia optimális látási viszonyokat és fényerőt eredményez, a fényforrások gyorsabban reagálnak, és hamarabb figyelmeztetik a forgalomban résztvevőket.

  

Hyundai i40 - Harmadik LED féklámpa

LED harmadik féklámpa

Maximális láthatóságot és biztonságot szavatol a hátsó légterelőbe beépített, nagy fényerejű LED-ekkel felszerelt harmadik féklámpa.

 

Kényelem

A praktikum kényelme

Az új i40 szedán tele van olyan funkciókkal és rendszerekkel, amelyek a mindennapos utazások során leegyszerűsíthetik az életet.

Hyundai i40 - Napfénytető

Panoráma napfénytető

A Comfort felszereltségi szinttől opcióként megrendelhető, két panelből álló,kinyitható napfénytető ragyogó, életvidám fénnyel árasztja el az utasteret. Használatát elhúzható árnyékolók és praktikus szélterelő teszi még kényelmesebbé.

  

Hyundai i40 - Ablaktörlő jégtelenítés

Ablaktörlő jégtelenítő rendszer

A szélvédő tövébe beépített fűtőelem gyorsan felolvasztja a jeget, és kiszabadítja fogságából a lefagyott ablaktörlőt.

 

Hyundai i40 - Elektromos ülések

Elektromos ülésállítás

A tíz különböző irányban, elektromosan állítható vezetőülés kényelmét és biztonságát motoros szabályozású deréktámasz fokozza. A vezető oldali ülés praktikus memória funkciója (IMS) visszaállítja az ülést a korábban beállított pozícióba. (Csomagban elérhető opció vagy széria Comfort felszereltségi szinttől.)

 

Hyundai i40 - Szellőztetett ülések

Szellőztethető első ülések

Az első ülésekbe beépített ventillátorok hűsítő levegőt áramoltatnak a bőr üléskárpit apró nyílásain keresztül. Kizárólag bőrülésekhez, csomagban rendelhető opció.

 

Hyundai i40 - Klíma

Kétzónás automata légkondicionáló páramentesítő rendszerrel

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hangulatának éppen megfelelő hőmérsékletet. A rendszer mindkét zónában automatikus tartja a beállított hőmérsékletet.

 

Hyundai i40 - Kartámasz

Hátsó, középső kartámasz

A hátsó utasok kényelmét felhajtható, párnázott könyöklő szolgálja. A kartámasz beépített pohártartókkal és tárolórekesszel rendelkezik.

 

Hyundai i40 - Ülésfűtés

Fűthető ülések

Az első ülések ülőlapja és háttámlája három fokozatban fűthető. A hátsó ülőlapok ugyancsak fűthetők

 

Hyundai i40 - Középkonzol

Középkonzol

Az első ülések közötti, kényelmesen párnázott, központi kartámasz alatt különböző tárolórekeszek szolgálnak a CD-lemezek, vagy egyéb apróságok elhelyezésére.

 

Hyundai i40 - Pohártartó

Tárolórendszer pohártartókkal

Az elülső padlókonzol két palack víznek vagy egyéb apróságoknak biztosít helyet. A rendezett megjelenésről és a biztonságról eltolható fedél gondoskodik.

 

Hyundai i40 - Hűthető kesztyűtartó

Hűthető kesztyűtartó

A kesztyűtartó klimatizált, így menet közben hidegen tarthatók a frissítők.

 

Hyundai i40 - Digitális műszer

Supervision műszeregység 4,2 colos TFT LCD színes kijelzővel

A 4,3 colos TFT LCD színes kijelzővel felszerelt Supervision műszeregység minden eddiginél élesebb és ragyogóbb formában jeleníti meg az információkat, miközben kíméli a szemet, és remekül leolvasható. A két fő mérőműszer között elhelyezkedő supervision műszeregység egy sor különböző, hasznos információval szolgál, a megtett távolságtól kezdve az átlagos üzemanyag-fogyasztáson vagy a parkolósegéd információin át a pillanatnyi sebesésgkorlátozásig.

 

Hyundai i40 - Xenon kanyarkövetés

Xenon fényszórók kanyarkövető világítással (AFLS)

Amennyiben a vezető balra vagy jobbra kanyarodva bekapcsolja az irányjelzőt, illetve ívmenetben halad, az adott oldalon felgyullad a statikus kanyarvilágítás. A csomagban elérhető opciós kanyarkövető fényszóró rendszer (AFLS) a kormányműhöz kapcsolódó forgató mechanizmus segítségével mindig a haladási irányba fordítja a fényszórókat.

 

Hyundai i40 - 6 hangszóró

Audiorendszer 6 hangszóróval

Az alapkiépítésű audiorendszer hat hangszórókja telt, csodás hangzást biztosít. Opcióként többek között Infinity erősítő és mélynyomó is rendelhető.

 

Hyundai i40 - Parkolást segítő szenzorok

Automatikus parkolást segítő rendszer (SPAS)

Az Executive felszereltség részeként megrendelhető rendszer segít a biztonságos parkolásban, különösen szűk helyen. A sebességváltót hátramenetbe téve működésbe lépnek az autó orrán és farán elhelyezett távolságmérő érzékelők. Ha túlságosan közel kerül egy akadályhoz, hangjelzés figyelmezteti.

 

Hyundai i40 - Audió fejegység

Audiorendszer (Rádió / DAB / CD / MP3)

Az alapkivitelű audiorendszer hat hangszóróból, AM/FM rádióból és MP3-kompatibilis CD-lejátszóból áll. A prémium audiorendszerhez külső erősítő és mélynyomó is tartozik.

 

Hyundai i40 - Kulcs nélküli indítás

Intelligens kulcsfelismerő rendszer

A motorindító gombbal anélkül indíthatja be az autót, hogy a kulcsot be kellene helyeznie a gyújtászárba. Elég, ha Önnél van a jeladó: az i40 szedán motorja egyetlen gombnyomással indítható, illetve leállítható.

  

Hyundai i40 - Aux és USB csatlakozók

Csatlakozók (AUX és USB)

A csatlakozók segítségével a legtöbb hordozható zenei lejátszó csatlakoztatható az autó audiorendszeréhez, beleértve az USB pendrive-okat.

  

Hyundai i40 - Visszapillantó

Elektrokróm visszapillantó tükör (ECM)

Az elektrokróm visszapillantó tükör (ECM) automatikusan érzékeli a mögöttünk közlekedő jármű reflektorát, és az üveget elsötétedve nagy mértékben csökkenti a vakítás veszélyét.

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Autópult - Sebességváltás

Most már bizonyos: a Hyundai kukacmozgással halad előre. Nem szép kifejezés, de tökéletesen leírja az állapotot. Magabiztosan halad előre a koreai márka, amely néhány éve jóformán a teljes paletta megújításával és új modellekkel ugrott hatalmasat előre. Ezt követte pár esztendő csend, amikor a következő előreugrást készítették elő, majd itt van, ismét léptek egyet. Új generációs i20, i20 Coupé, Tucson, és persze az i30, valamint az i40-es modellek frissítése. Mindez szinte egyszerre érkezett meg, ismét reflektorfénybe állítva a márkát.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Jó! De ennyiért?

Végre egy józan autó! Gondoltam magamban, amikor beleültem a 2011-es érkezése után idén felújított Hyundai i40-be, a koreaiak Mondeo-verőjébe. Gusztusos, minőségi szövetkárpittal, remek kidolgozással, no meg a Hyundai kilométerkorlát nélküli 5 év garanciájával a lehető legkorrektebbnek tűnő cégautó-ajánlat. Napokig azon a kérdésen morfondíroztam, hogy miért is választ bárki mást ebből a kategóriából, amikor az i40 az érkezése óta részint lecserélődött konkurencia ellenében is majdnem tökéletes.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Azautó - Videóteszt

 

RTL Klub - Harmonikusabb, használhatóbb, szebb

Tovább a videóra -->

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.