Hyundai i40

Ajánlatok

Új Hyundai i40 modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Hyundai i40 modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Flotta kedvezmények

A flottapolitika keretein belül egyedi kedvezmények igénybevételére jogosultak az alább felsorolt partnerek. A kedvezmény kizárólag a Magyarországon vásárolt és értékesített gépkocsikra vonatkozik.

 • Személyszállító vállalkozó
 • Orvos
 • Mozgássérült
 • Gyógyszerész
 • Ügyvéd, ügyész, bíró, jogász
 • Újságíró
 • Magyar Mérnöki Kamara tagok
 • Önkormányzat
 • Köztisztviselő
 • Őstermelő
 • Gépjárművezetői képzésben résztvevő oktató
 • Bejegyzett egyház
 • Követség, konzulátus, diplomáciai képviselet 
 • Lízing és flottakezelő cégek

Az egyes partnerek kedvezményei egyedi szempontok alapján kerülnek meghatározásra, így kérjük, bővebb tájékoztatásért, részletesen kidolgozott ajánlatért keresse munkatársainkat!

Áttekintés

Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40.

A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó, jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszk is alátámaszt.

Az új bi-xenon fényszórókkal, LED-es első ködlámpával (felszereltségi szinttől függően elérhető opció vagy széria) és a sportos első lökhárítóval az új könnyűfém keréktárcsák határozottan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a modellnek.

A megújult i40 szedán vagy kombi kivitelben választható. Harmonikus külső formai megoldásaihoz minőségi anyagokból épített, funkcionális belső tér társul.

 

Hyundai i40 - Sokoldalúság

Kifinomult teljesítmény, megnyugtató sokoldalúság.

A megjelenés nem minden: a megújult i40 funkcionalitás és technológia terén is jelentősen továbbfejlődött, köszönhetően az új hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltónak és a módosított Euro 6-os erőforrásoknak. (A DCT váltó kizárólag az 1.7 CRDi HP motorhoz választható.) A megújult i40 kombi kategóriaelső 1719 literes rakteret rejt, amelyhez a szélesre táruló, automatikusan felnyíló csomagtérajtón keresztül férhetünk hozzá.

Az intelligens, elektromos csomagtérajtó-mozgatás Comfort felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria, a szedán és a kombi kivitel Comfort felszereltségi szinttől elérhető panoráma napfénytetővel, illetve csomagban elérhető szellőztetett első ülésekkel is, amelyek tovább fokozzák az utazás kényelmét.

 

Hyundai i40 - Beltér

Akár a szedán, akár a kombi kivitelt választja, a megújult i40 belső terének kimagasló minősége minden utazást élvezetesebbé tesz. A képen az Executive felszereltség esetén választható opciós, barna bőrkárpitozás látható.

Biztonság

Távol marad a baj

A kiszámíthatatlant nem lehet kiszámítani, ám az új i40 szedán fejlett balesetelkerülő funkciói segítenek Önnek távol tartani a bajt. 

Hyundai i40 - Menetstabilizáló elektronika

Menetstabilizáló elektronikai berendezés (ESC)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a jármű iránytartását és tapadását, így amint a megcsúszás vagy megpördülés legkisebb jelét észleli, az ESC beavatkozik, és a kerekek egyenkénti, pontosan adagolt fékezése révén segít elkerülni a bajt.

 

 Hyundai i40 - Vészfékrásegítő

Vészfékrásegítő rendszer (BAS)

A rendszer fejlett elektronika segítségével méri fel az útviszonyokat és a jármű tömegeloszlását, majd úgy adagolja az optimális fékerőt, hogy a jármű a lehető leghamarabb megálljon.

 

 Hyundai i40 - Sávelhagyás figyelő

Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS)

Amennyiben a jármű anélkül hagyja el a forgalmi sávot, hogy a vezető előtte működésbe hozta volna az irányjelzőt, az LKAS rendszer felismeri a helyzetet, és a vezetőt hangjelzéssel figyelmezteti, egyben korrigálja a kormányzási irányt. A rendszer életet menthet abban az esetben, ha a vezető elbóbiskol a volán mögött.

 

 Hyundai i40 - Automatikus távolságifény-vezérlés

Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA)

Az új i40 szedán xenon fényszórója képes éjjel érzékelni a szembejövő forgalmat, és ilyenkor automatikusan tompított világításra vált át, nehogy elvakítsa a többi autóst.

 

 Hyundai i40 - 9 légzsák

Kilenc légzsák

Az új i40 szedán fedélzetén akár kilenc légzsákot találhatunk: a vezető- és utasoldali elülső, az első és hátsó függöny, valamint a két első (mellkast és medencét védelmező), illetve két hátsó (mellkast védelmező) oldallégzsák mellett a vezető előtti térdlégzsák teszi teljessé az arzenált. Az i40 maximális ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP ütközésbiztonsági vizsgálatán.

 

Hyundai i40 - Elektromos kézifék

Elektromos rögzítőfék (EPB)

Az intelligens fékvezérlő gomb különösen egyszerűen használható, ráadásul értékes helyet szabadít fel.

  

Hyundai i40 - Gyerekülés

Gyermekülés-rögzítő rendszer

A könnyen használható ISOFIX rendszer révén a kompatibilis gyermekülések stabilan és biztonságosan rögzíthetők.

 

 

Teljesítmény

Bőséges teljesítmény

Az új i40 szedán motorjai bőséges erő- és nyomaték-tartalékokat biztosítanak, akármit szállít, akármerre vezet útja.
Válasszon a Hyundai modern erőforrásai közül: kétféle benzin- és két dízelmotor áll rendelkezésére.

 

Hyundai i40 - Dízelmotor

1.7 CRDi - dízelmotor

Nyomatékos 1.7 CRDi dízelmotorunk kétféle kivitelben választható. A belépő szinten elismerésre méltó 119 g/km CO2-kibocsátást ér el, vagy 110 g/km-t az opciósan megrendelhető Idle Stop & Go (ISG) start-stop rendszerrel

  

Hyundai i40 - Automata váltó

7-fokozatú DCT automata váltó

Az új, hétfokozatú DCT sebességváltó üzemeltethető teljesen automatikus módban, vagy szekvenciálisan, kézzel kapcsolva. A kézi fokozatválasztás történhet az előválasztó karral, vagy ha intenzívebb vezetési élményre vágyunk, a kormánykeréken elhelyezett váltófülekkel.
A DCT váltóval felszerelt 1,7 CRDi dízelmotor CO2-kibocsátása csupán 119 g/km (alapkivitelben), illetve 110 g/km, amennyiben az ügyfél megrendeli az Idle Stop & Go (ISG) start-stop rendszert.

 

Hyundai i40 - Manuális váltó

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

Azok a vezetők, akik szeretnek saját maguk sebességet váltani, az új i40 szedán hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltójában találják meg a számításukat. Az egység takarékos, csendes, különösen finoman kapcsolható, és rendkívül tartós.

  

Hyundai i40 - Tapadás

Fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC)

Az elektronikus érzékelőkkel felszerelt rendszer a részlegesen önzáró differenciálmű hatását szimulálja kanyarvétel során, ezáltal jobb tapadást és erőátvitelt, azaz pontosabb vezethetőséget kínál. Az ATCC-t úgy hangolták, hogy még tovább tökéletesítse az új i40 szedán eleve lenyűgöző vezethetőségét.

 

Hyundai i40 - Adaptív xenon fényszórók

Adaptív xenon fényszórók

Az új i40 szedán bi-xenon fényszórói nagyobb fényerővel világítanak, jobb láthatóságot biztosítanak. A távolsági fényszóró asszisztens a szembejövő forgalmat felügyelve automatikusan visszavált tompított világításra, megakadályozva, hogy másokat elvakítsunk.

  

Hyundai i40 - Prémium hűtőrács

Hűtőrács

A kecses fényszórók között található a látványos, új, hatszögletű hűtőmaszk. Ez kétféle kivitelben választható: krómozott vagy krómozatlan vízszintes rácsokkal.

  

Hyundai i40 - LED ködlámpa

LED-es első ködlámpa

A Comfort felszereltségi szinttől elérhető LED ködfényszórók egyszerű, víztiszta lencsét kaptak. Az alacsony beépítési magasság optimális megvilágítást biztosít ködös időjárási viszonyok között

  

Hyundai i40 - LED lámpatest

LED hátsó lámpatest

Az oldalfalra átnyúló, nagyméretű hátsó lámpatestek jól harmonizálnak a kifejező kontúrokkal és formákkal, A LED technológia optimális látási viszonyokat és fényerőt eredményez, a fényforrások gyorsabban reagálnak, és hamarabb figyelmeztetik a forgalomban résztvevőket.

  

Hyundai i40 - Harmadik LED féklámpa

LED harmadik féklámpa

Maximális láthatóságot és biztonságot szavatol a hátsó légterelőbe beépített, nagy fényerejű LED-ekkel felszerelt harmadik féklámpa.

 

Kényelem

A praktikum kényelme

Az új i40 szedán tele van olyan funkciókkal és rendszerekkel, amelyek a mindennapos utazások során leegyszerűsíthetik az életet.

Hyundai i40 - Napfénytető

Panoráma napfénytető

A Comfort felszereltségi szinttől opcióként megrendelhető, két panelből álló,kinyitható napfénytető ragyogó, életvidám fénnyel árasztja el az utasteret. Használatát elhúzható árnyékolók és praktikus szélterelő teszi még kényelmesebbé.

  

Hyundai i40 - Ablaktörlő jégtelenítés

Ablaktörlő jégtelenítő rendszer

A szélvédő tövébe beépített fűtőelem gyorsan felolvasztja a jeget, és kiszabadítja fogságából a lefagyott ablaktörlőt.

 

Hyundai i40 - Elektromos ülések

Elektromos ülésállítás

A tíz különböző irányban, elektromosan állítható vezetőülés kényelmét és biztonságát motoros szabályozású deréktámasz fokozza. A vezető oldali ülés praktikus memória funkciója (IMS) visszaállítja az ülést a korábban beállított pozícióba. (Csomagban elérhető opció vagy széria Comfort felszereltségi szinttől.)

 

Hyundai i40 - Szellőztetett ülések

Szellőztethető első ülések

Az első ülésekbe beépített ventillátorok hűsítő levegőt áramoltatnak a bőr üléskárpit apró nyílásain keresztül. Kizárólag bőrülésekhez, csomagban rendelhető opció.

 

Hyundai i40 - Klíma

Kétzónás automata légkondicionáló páramentesítő rendszerrel

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hangulatának éppen megfelelő hőmérsékletet. A rendszer mindkét zónában automatikus tartja a beállított hőmérsékletet.

 

Hyundai i40 - Kartámasz

Hátsó, középső kartámasz

A hátsó utasok kényelmét felhajtható, párnázott könyöklő szolgálja. A kartámasz beépített pohártartókkal és tárolórekesszel rendelkezik.

 

Hyundai i40 - Ülésfűtés

Fűthető ülések

Az első ülések ülőlapja és háttámlája három fokozatban fűthető. A hátsó ülőlapok ugyancsak fűthetők

 

Hyundai i40 - Középkonzol

Középkonzol

Az első ülések közötti, kényelmesen párnázott, központi kartámasz alatt különböző tárolórekeszek szolgálnak a CD-lemezek, vagy egyéb apróságok elhelyezésére.

 

Hyundai i40 - Pohártartó

Tárolórendszer pohártartókkal

Az elülső padlókonzol két palack víznek vagy egyéb apróságoknak biztosít helyet. A rendezett megjelenésről és a biztonságról eltolható fedél gondoskodik.

 

Hyundai i40 - Hűthető kesztyűtartó

Hűthető kesztyűtartó

A kesztyűtartó klimatizált, így menet közben hidegen tarthatók a frissítők.

 

Hyundai i40 - Digitális műszer

Supervision műszeregység 4,2 colos TFT LCD színes kijelzővel

A 4,3 colos TFT LCD színes kijelzővel felszerelt Supervision műszeregység minden eddiginél élesebb és ragyogóbb formában jeleníti meg az információkat, miközben kíméli a szemet, és remekül leolvasható. A két fő mérőműszer között elhelyezkedő supervision műszeregység egy sor különböző, hasznos információval szolgál, a megtett távolságtól kezdve az átlagos üzemanyag-fogyasztáson vagy a parkolósegéd információin át a pillanatnyi sebesésgkorlátozásig.

 

Hyundai i40 - Xenon kanyarkövetés

Xenon fényszórók kanyarkövető világítással (AFLS)

Amennyiben a vezető balra vagy jobbra kanyarodva bekapcsolja az irányjelzőt, illetve ívmenetben halad, az adott oldalon felgyullad a statikus kanyarvilágítás. A csomagban elérhető opciós kanyarkövető fényszóró rendszer (AFLS) a kormányműhöz kapcsolódó forgató mechanizmus segítségével mindig a haladási irányba fordítja a fényszórókat.

 

Hyundai i40 - 6 hangszóró

Audiorendszer 6 hangszóróval

Az alapkiépítésű audiorendszer hat hangszórókja telt, csodás hangzást biztosít. Opcióként többek között Infinity erősítő és mélynyomó is rendelhető.

 

Hyundai i40 - Parkolást segítő szenzorok

Automatikus parkolást segítő rendszer (SPAS)

Az Executive felszereltség részeként megrendelhető rendszer segít a biztonságos parkolásban, különösen szűk helyen. A sebességváltót hátramenetbe téve működésbe lépnek az autó orrán és farán elhelyezett távolságmérő érzékelők. Ha túlságosan közel kerül egy akadályhoz, hangjelzés figyelmezteti.

 

Hyundai i40 - Audió fejegység

Audiorendszer (Rádió / DAB / CD / MP3)

Az alapkivitelű audiorendszer hat hangszóróból, AM/FM rádióból és MP3-kompatibilis CD-lejátszóból áll. A prémium audiorendszerhez külső erősítő és mélynyomó is tartozik.

 

Hyundai i40 - Kulcs nélküli indítás

Intelligens kulcsfelismerő rendszer

A motorindító gombbal anélkül indíthatja be az autót, hogy a kulcsot be kellene helyeznie a gyújtászárba. Elég, ha Önnél van a jeladó: az i40 szedán motorja egyetlen gombnyomással indítható, illetve leállítható.

  

Hyundai i40 - Aux és USB csatlakozók

Csatlakozók (AUX és USB)

A csatlakozók segítségével a legtöbb hordozható zenei lejátszó csatlakoztatható az autó audiorendszeréhez, beleértve az USB pendrive-okat.

  

Hyundai i40 - Visszapillantó

Elektrokróm visszapillantó tükör (ECM)

Az elektrokróm visszapillantó tükör (ECM) automatikusan érzékeli a mögöttünk közlekedő jármű reflektorát, és az üveget elsötétedve nagy mértékben csökkenti a vakítás veszélyét.

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Autópult - Sebességváltás

Most már bizonyos: a Hyundai kukacmozgással halad előre. Nem szép kifejezés, de tökéletesen leírja az állapotot. Magabiztosan halad előre a koreai márka, amely néhány éve jóformán a teljes paletta megújításával és új modellekkel ugrott hatalmasat előre. Ezt követte pár esztendő csend, amikor a következő előreugrást készítették elő, majd itt van, ismét léptek egyet. Új generációs i20, i20 Coupé, Tucson, és persze az i30, valamint az i40-es modellek frissítése. Mindez szinte egyszerre érkezett meg, ismét reflektorfénybe állítva a márkát.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Jó! De ennyiért?

Végre egy józan autó! Gondoltam magamban, amikor beleültem a 2011-es érkezése után idén felújított Hyundai i40-be, a koreaiak Mondeo-verőjébe. Gusztusos, minőségi szövetkárpittal, remek kidolgozással, no meg a Hyundai kilométerkorlát nélküli 5 év garanciájával a lehető legkorrektebbnek tűnő cégautó-ajánlat. Napokig azon a kérdésen morfondíroztam, hogy miért is választ bárki mást ebből a kategóriából, amikor az i40 az érkezése óta részint lecserélődött konkurencia ellenében is majdnem tökéletes.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Azautó - Videóteszt

 

RTL Klub - Harmonikusabb, használhatóbb, szebb

Tovább a videóra -->

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!