Hyundai i30 Fastback

Áttekintés

i30 Fastback. Törődöm magammal.

Egyedi és elegáns formaterv.
A szegmens első ötajtós kupéja.
Lejtős tetővonal és kecsesen ívelt vonalak.

A modell gyártása megszűnt,
az új generációs modellhez kattintson ide!

Önnek tervezve

A vadonatúj i30 Fastback egyedülálló stílust képvisel.
Elegáns és tökéletes arányaival ugyanolyan jól teljesít az utakon, mint amilyen gyönyörű.
Önnek készült és nem csupán azért, hogy eljusson A-ból B-be.

 

 

 Minden szögből kifejező

A vadonatúj i30 Fastback lejtős tetővonalával és kecsesen ívelt vonalaival vonzza a tekintetet.

  

 

 Elegáns kifinomultság

A formatervezés több mint csak forma, egy érzés, amely az Öné lehet.

  

 

 Kifejező és páratlanul elegáns

A dinamikus körvonalak és az innovatív formaterv együttesen az elegancia képét festik.

  

 

 Kapcsolódás

A navigációs rendszer olyan csúcstechnológiájú funkciókat kínál, mint az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™, így telefonjának csatlakoztatása után hallgathatja zenéit, használhatja telefonja funkcióit és applikációit a nagy, 8”-os érintőképernyőn. Az ingyenes hétéves LIVE Services előfizetés is a csomag része, amely valós idejű információkat nyújt az időjárásról, a forgalomról és a sebességmérő kamerákról.

  

 

 Merész és elegáns

Megfordulnak utána – a Hyundai i30 modellcsalád legújabb tagjának kifinomult körvonala és dinamikus, sportos kupé arányai magával ragadják a tekintetet.

 

Megjelenés

Törődöm a vonalakkal

Arra tervezték, hogy megforduljanak utána. Az i30 Fastback kecsesen ívelt vonalaival és lejtős tetővonalával kitűnik a tömegből – mindezt rendkívüli eleganciával.

Az i30 Fastback dinamikus profilját kiemeli a karcsú domborulat, amely az első fényszóróktól ível kecsesen a hátsó összetett lámpákig.

 

 

 Fejlett LED világítás

Jó kiállás és jobb láthatóság. A LED-es nappali menetfények és fényszórók kecses hatást keltenek és remek láthatóságot biztosítanak. A nagy hatékonyságú fényszórók LED projektorokat használnak a távolsági- és a tompított fényhez egyaránt.

  

 

 LED-es nappali menetfények

Az elülső légbeömlők fölé helyezett, szárny alakú LED-es nappali menetfények szembetűnő világítás elrendezést alkotnak a jobb láthatóság érdekében – nappal és éjszaka egyaránt.

  

 

 Kaszkád hűtőmaszk

Az egyedi kaszkádos hűtőrács széles és határozott kinézetet kölcsönöz az i30 Fastback-nek. A hűtőrács alatt, alacsonyan elhelyezett légbeömlő kiemeli az autó karizmatikus elejét.

  

 

 Egyedi első lökhárító

Az erős sarkok és az egyedi szögletes, süllyesztett első spoiler büszke, izmos megjelenést keltenek.

  

 

 Napfénytető

Engedje be a napfényt és érezze a hajába kapó szelet – a napfénytető világosabbá teszi a belteret, és még tágasabb érzetet kelt.

  

 

 Könnyűfém kerekek

A keréktárcsák különleges tervezésük által tökéletesen illeszkednek az i30 Fastback vonalaihoz. A 17” és 18” könnyűfém keréktárcsák kimondottan az i30 Fastback-hez készültek és hozzájárulnak merész, elegáns sportosságához.

  

 

 LED-es hátsó lámpák

A rendkívül hatékony LED-es hátsó lámpatestek tökéletes összhangban állnak az autó oldalán végigfutó domborulattal, kiemelve a hátsó rész jellegzetes megjelenését.

  

 

 Hátsó fényvisszaverő prizmák és ködlámpák

A hátsó fényvisszaverő prizmák és ködlámpák hozzájárulnak a szélességet és stabilitást sugárzó összhatáshoz.

 

Vezetési élmény

Törődöm a részletekkel

Üljön be az i30 Fastback-be és azonnal érezni fogja a részletekre való odafigyelést. A műszerfal egyszerű eleganciája, az utastér felületei és anyagai mind a minőség és a tágasság prémium érzetét biztosítják.

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

Az i30 Fastback hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója ötvözi a kézi sebességváltó üzemanyag-hatékonyságát és vezetési élményét az automata sebességváltó kényelmével. A váltás rendkívül gyors, finom és élvezetes. Három különböző vezetési mód áll rendelkezésre: Normal, Eco és Sport. Az i30 Fastback hatfokozatú kézi sebességváltóval is elérhető.

 

 

 Az utastér légköre

Háromféle színkombináció került kifejlesztésre kimondottan az i30 Fastback-hez.

  

 

 Navigáció és lebegő érintőképernyő

Az új generációs navigációs rendszer ingyenes hétéves LIVE Services előfizetést tartalmaz, amely valós idejű információkat nyújt az időjárásról, a forgalomról és a sebességmérő kamerákról. A tökéletesen elhelyezett 8” lebegő érintőképernyő pedig mindezt könnyen olvashatóvá teszi.

  

 

 Kétzónás automata légkondicionáló

Több kényelem, kevesebb kellemetlenség. A kétzónás automata légkondicionálónak köszönhetően a sofőr és az utas is külön-külön hőfokbeállítást alkalmazhat.

  

 

 Csúsztatható első kartámasz

Helyezze magát kényelembe. A kartámaszt előre és hátra mozgathatja, hogy megtalálhassa az Önnek legmegfelelőbb pozíciót. A kartámasz egyben egy praktikus tárolórekesz fedele is.

  

 

 Kezelőszervek a kormánykeréken

Tartson mindent ellenőrzése alatt és maradjon kapcsolódva. A sportos kormányon ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel vezetés közben is kapcsolódva maradhat, valamint működtetheti a gépkocsi rendszereit.

  

 

 Vezeték nélküli töltőberendezés

A középkonzolban található vezeték nélküli töltést biztosító töltőfelület lehetővé teszi, hogy Qi-töltésre alkalmas okostelefonját könnyedén feltöltse, kusza kábelek használata nélkül.

 

Teljesítmény

Törődöm a hatékonysággal

Válasszon a két kisméretű, turbó feltöltésű benzinmotor közül, melyek a teljesítményt és a hatékonyságot is növelik.

Élvezze a vezetést

Erős turbómotorjaival és sportos felfüggesztés-hangolásával az i30 Fastback lenyűgözően dinamikus vezetési élményt nyújt.

 

 

 1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1.0 T-GDI egy kisméretű, turbó feltöltésű benzinmotor, 120 lóerővel és 171,1 Nm forgatónyomatékkal, 1,500 ~ 4,000 fordulatszám tartományban. Hatfokozatú kézi sebességváltóval párosítva.

1.4 T-GDi benzinmotor

A dinamikus és élvezetes vezetést kínáló, új fejlesztésű 1.4 T-GDi erőforrás 140 lóerőt és 242 Nm nyomatékot ad le 1,500-as fordulatszámon. Elérhető hatfokozatú kézi- vagy hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval.

  

 

 Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

Az i30 Fastback hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója ötvözi a kézi sebességváltó üzemanyag-hatékonyságát és vezetési élményét az automata sebességváltó kényelmével. A váltás rendkívül gyors, finom és élvezetes. Három különböző vezetési mód áll rendelkezésre: Normal, Eco és Sport. Az i30 Fastback hatfokozatú kézi sebességváltóval is elérhető.

 

Biztonság

Törődöm a biztonsággal

A fejlett vezetéstámogató rendszerünket (ADAS) magába foglaló Hyundai SmartSense-szel felszerelt i30 Fastback kategóriájának élenjárója a legújabb aktív biztonsági technológiák terén, melyek azért kerültek beépítésre, hogy biztonságosabb és nyugodtabb autózást nyújtsanak.

Legmagasabb biztonsági minősítés

Az 5 csillagos, legmagasabb Euro NCAP minősítést elnyerő i30 Fastback fejlett aktív és passzív biztonsági berendezéseinek sokasága védelmezi Önt és utasait egy esetleges bekövetkező baleset esetén.

 

 Ráfutásos balesetre figyelmeztető rendszer, gyalogosfelismerő móddal

Az elöl elhelyezett radar- és kamera-alapú rendszerek az utat pásztázva érzékelik az előttünk haladó járműveket, illetve az úton átkelő gyalogosokat. Az AEB automatikus vészfékezéssel igyekszik elkerülni az ütközést, vagy csökkenteni annak súlyosságát. Az alapkivitelű AEB az első kamerát alkalmazva érzékeli az elöl haladó járműveket, az opcióként megrendelhető radar pedig a gyalogosok észlelését is lehetővé teszi.

  

 

 Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer

Az első kamera segítségével észleli, ha frontális ütközés veszélyes fenyeget, és figyelmezteti a veszélyre a járművezetőt.

  

 

 Adaptív intelligens sebességtartó automata

Automatikusan tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, állandóan lassítva vagy gyorsítva az előre meghatározott tempóra. A lassan haladó, megtorpanó forgalomban az ASCC teljes megállás után is képes tartani az előre beállított követési távolságot. Amint érzékeli a forgalom ismételt elindulását, a rendszer újraindítja az erőforrást.

  

 

 Aktív sávtartó rendszer (LKAS)

A rendszer hozzájárul az aktív biztonsághoz azáltal, hogy megakadályozza a vezető figyelemvesztése következtében előforduló, nem szándékos sávváltásokat. Az LKAS rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén ellenkormányoz.

  

 

 Holttér-figyelő rendszer (BCW)

A jármű hátsó lökhárítójába szerelt érzékelők észlelik a holttérben közeledő gépkocsikat, és aktiválják a külső tükörben elhelyezett figyelmeztető fényjelzést. Ha a vezető ilyenkor működésbe hozza az irányjelzőt, a berendezés azonnal hangjelzéssel riaszt.

  

 

 Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A távolsági fényszóró asszisztens a szembejövő és az ugyanabban a sávban előttünk haladó járműveket észleli sötétben és szükség esetén automatikusan távolsági fényről tompított fényre vált.

  

 

 Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer

Ez az alapfelszereltség részét képező rendszer a biztonságot és a kényelmet egy teljesen új szintre emeli azáltal, hogy folyamatosan figyeli és elemzi a vezetési szokásokat. Amennyiben a rendszer figyelemhiányra utaló viselkedései jeleket észlel, akkor hangjelzéssel valamint a műszerfalon megjelenő üzenettel figyelmezteti a vezetőt.

  

 

 Első és hátsó parkolást segítő rendszer

Élvezze a könnyebb parkolást. Az első és hátsó lökhárítókba szerelt érzékelők minden olyan tárgyat érzékelnek, melyeket Ön nem lát.

  

 

 5 év kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai, az i30 Fastback is a lehető legmagasabb szintű minőségi előírásoknak megfelelően készül. És mi ezt a minőséget egy 5 éves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá. Élvezze az extra nyugalmat, amelyet az iparág egyik legjobb garanciája kínál – alapáron.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.