Hyundai H350

Áttekintés

Új kihívó a könnyű haszonjárművek piacán

A H350 felüdülést hoz a könnyű haszonjárművek szegmensébe. Ultramodern, különösen merev vázszerkezete lehetővé teszi a különböző felépítmények (zárt áruszállító, platós teherautó vagy autóbusz) rugalmas alkalmazását. Minősége és képességei révén az új Hyundai modell a kategória megingathatatlan, a komfort terén mértékadó szereplője.

Több millió kíméletlen tesztkilométer során bizonyította, hogy a létező legmarconább klímaviszonyokkal is képes megbirkózni. Elegáns, funkcionális formaterve tekintélyt parancsoló, hiteles megjelenést kölcsönöz neki. Bármilyen kihívás várjon rá, teljesítményével és minőségével minden elvárásnak képes megfelelni. Ez pedig a lehető legjobb hír a vállalkozások számára.

 

Hyundai H350 - Külső

Folyékony szobrászat

A folyékony szobrászat formavilágot, a Hyundai Motor
Company formai filozófiáját a természet ihlette.

 

Hyundai H350 - Rakodás

Tágas és sokoldalú raktér

A H350 összes kivitele tágas utastérrel és akár 12,9 köbméteres raktérrel várja a felhasználókat. A nyújtott tengelytávú kivitel 3665 mm hosszú rakterében akár öt Euro-raklap is elfér. A rövid tengelytávú modell hatalmas, akár 10,5 köbméteres raktérrel csábít, könnyedén szállít négy Euro-raklapot is.

 

Biztonság

Kifinomult biztonság

A vezető és utasai védelméről számos fejlett aktív illetve passzív biztonsági megoldás gondoskodik a H350 fedélzetén. A járműdinamikai szabályozórendszer (Vehicle Dynamic Control) ultramodern aktív biztonsági és vezetőtámogató funkciókat tartalmaz.

A ROM borulásvédelem segít meggátolni a jármű borulását, az EDC motornyomatékkorlátozás motorfék üzemmódban megakadályozza a hátsó tengely blokkolását, a HBA hidraulikus fékrásegítés a villámgyors fékhatásért felel, míg a vészfékezési jelzőrendszer (ESS) a H350 mögött közlekedőket figyelmezteti. Ezeken túlmenően opcióként megrendelhető a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), valamint az emelkedőn történő indulást megkönnyítő visszagurulás-gátló rendszer (HSA).

 

Hyundai H350 - Járműdinamika

Járműdinamikai szabályozó rendszer (VDC)

Az elektronikus vezetőtámogató funkciókat egységbe foglaló VDC rendszer az egyes fékek különálló, szelektív működtetésével segít megőrizni a jármű stabilitását.

 

 Hyundai H350 - Sávelhagyás-figyelő

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

A szélvédőn elhelyezett kamera folyamatosan felügyeli a forgalmi sávot. Amennyiben a jármű anélkül hagyja el a sávot, hogy a vezető előtte aktiválta volna az irányjelzőt, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS) riasztással emlékezteti a vezetőt arra, hogy korrigáljon.

 

 Hyundai H350 - Visszagurulás-gátló

Visszagurulás-gátló (HAC)

A Hyundai alapfelszerelésként kínált visszagurulás-gátló rendszere nem engedi, hogy emelkedőn történő elinduláskor hátraguruljon az autó. A fékpedál felengedésekor fenntartja a nyomást a fékrendszerben, majd a gázpedál lenyomásakor útjára bocsátja a járművet.

 

Hyundai H350 - Légzsákok

Vezető- és utasoldali légzsák

A H350 egyik legfontosabb ismérve a biztonság. A vezető és az első utas előtti légzsákok megnyugtató védelmet biztosítanak.

  

Hyundai H350 - Acél

Nagy szakítószilárdságú acél

Az utasok és a rakomány optimális védelme érdekében a H350 vázszerkezetének 75 százaléka nagy szakítószilárdságú acélból készült. A karosszéria 98 százaléka rozsdaálló acélötvözetből készült. Fényezés előtt a teljes karosszériát galvanizáljuk, hogy jobban ellenálljon a korróziónak, átrozsdásodásnak.

  

Hyundai H350 - Borulásvédelem

Borulásvédelem (ROM)

A fokozott stabilitást és tapadást biztosító H350 új mércét állít a biztonság terén a borulásvédelmi rendszer (ROM) alkalmazásával, amely hirtelen forduló esetén csökkenti a borulás kockázatát.

  

Hyundai H350 - Négy féktárcsa

Négy féktárcsa

Négy féktárcsájával és masszív, 10 collos fékerő-rásegítőjével a H350 kategóriaelső lassítóképességet kínál, amint azt a fenti grafikon is mutatja. 

 

Teljesítmény

Kategóriaelső teljesítmény, optimális üzemanyag-fogyasztás

A Hyundai 2.5 CRDi dízelmotorjával, hatfokozatú kézi sebességválttóval felszerelt, hátsókerék-hajtású H350 optimális vezethetőséget kínál, minden helyzetben takarékosabban és biztonságosabban üzemeltethető.

A H350-et a Hyundai 2,5 literes CRDI turbódízel erőforrása hajtja; az elöl hosszában beépített erőforrás hatfokozatú, kézi kapcsolású sebességváltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket. A H350 2.5 CRDi erőforrása alap- és nagyteljesítményű változatban választható: előbbi 150 LE (110 kW) teljesítményre és 373 Nm forgatónyomatékra képes; az utóbbi 170 lóerős (125 kW), 422 Nm nyomatékú.

Mindkét változat a leggyakrabban használt fordulatszám-tartományban, 1500-2500 f/perc között adja le nyomatékcsúcsát. A hajtásláncot úgy hangolták, hogy a hasznos terhelhetőséget maximálisan kiaknázva, a legváltozatosabb menetkörülmények között is jól vezethető legyen. A finoman kapcsolható, hatfokozatú kézi sebességváltó fokozatainak kiosztását úgy optimalizálták, hogy a vezető a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhassa a rendelkezésre álló forgatónyomatékot, az utasok pedig finom, rángatásmentes utazásnak örvendhessenek.

 

Hyundai H350 Sztenderd kivitel - Motorteljesítmény

2.5 CRDi - dízelmotor - LP / Sztenderd kivitel

A csendes, takarékos üzemre hangolt motor a 1500-2500/perc fordulatszám-tartományban adja le 373 Nm maximális forgatónyomatékát. Az Euro5-ös besorolású motor legnagyobb teljesítménye 150 LE 3600/percnél.

  

Hyundai H350 Magas kivitel - Motorteljesítmény

2.5 CRDi - dízelmotor - HP / Magas kivitel

A csekély károsanyag-kibocsátású, nagyteljesítményű Euro5-ös dízelmotor legnagyobb teljesítménye 170 LE kW (3600/perc fordulatszámon), maximális forgatónyomatéka 422 Nm az 1500 ~ 2500/perc tartományban.

  

Hyundai H350 Busz - Motor teljesítmény

2.5 CRDi - dízelmotor - Busz kivitel

A takarékos üzemre fejlesztett, Euro6-os besorolású dízelmotor legnagyobb teljesítménye 170 LE percenkénti 3600-as fordulatszámon, a nyomatékcsúcs 422 Nm 1750/percnél.

  

Hyundai H350 - Kéziváltó

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó, elektronikus váltóvezérlés

A H350 finoman kapcsoló, optimalizált kiosztású, hatfokozatú kézi sebességváltójával maximálisan kiaknázható a rendelkezésre álló forgatónyomaték, míg az elektronikus vezérlésű erőátviteli rendszer tájékoztatja a vezetőt a fokozatváltás esedékességéről, és ezzel finomabb, takarékosabb vezethetőséget szavatol.

  

Hyundai H350 - Start-stop

Idle Stop & Go csomag (ISG)

Az üzemanyag-fogyasztást mérséklő rendszer automatikusan leállítja a motort, majd a másodperc tört része alatt magától újraindítja azt, ha sűrű forgalomban araszolunk.

  

Hyundai H350 - Akkumulátor

Fejlett akkumulátor-szabályozó rendszer (ABMS)

A fejlett akkumulátor-szabályozó rendszer (ABMS) visszanyeri a fékenergiát. Ezzel egyszerre gondoskodik az akkumulátor teljes töltöttségéről, valamint az energia-megtakarításról.

  

Hyundai H350 - Fényszórók

Projektoros vetítőlencsés fényszórók LED nappali világítással (DRL)

A felhasználók szükségleteihez igazodó, kiegészítő fényszóróelemeket kínáló H350 modern, dinamikus megjelenésű LED napali világításához hasonlóval nem találkozhatunk a kategóriában

  

Hyundai H350 - Hűtőrács

Hűtőrács

A Hyundai hatszögletű hűtőmaszkjából sugárzó erő, tekintély és kifinomultság összetéveszthetetlenül utal a Hyundai európai modellkínálatának karakterére.

  

Hyundai H350 - Ködfényszórók

Ködfényszórók

A mélyen ülő, ezért védett első ködlámpák ködös időben is kiváló láthatóságot és biztonságot kínál.

  

Hyundai H350 - Hátsólámpa

Hátsó lámpatestek

A könnyű karbantartás és gyors csere szempontjából egyaránt ideális hátsó izzók kiváló láthatóságot biztosítanak, és segítenek megelőzni a ráfutásos baleseteket.

  

Hyundai H350 - Tolatókamera

LED harmadik féklámpa és tolatókamera

A tetőn elhelyezett tolatókamera maximális látómezőt biztosít, a LED-es féklámpák pedig gyorsan felgyulladnak, és hosszabb élettartmúak, mint a hagyományos, izzószálas fényforrások, ami fokozott minőséget és még jobb biztonságot eredményez.

  

Hyundai H350 - Hátsó fellépő

Hátsó fellépő teljes szélességben

A rakomány be- és kirakodását segítő hátsó fellépő még praktikusabbá teszi a H350-et.

 

Kényelem

Kényelemre hangolva 

Az optimális kényelemről és takarékosságról intelligens technológiákkal gondoskodó H350 fedélzetén könnyebb és praktikusabb az utazás a zsúfolt utakon, kiemelkedő teljesítményével bármilyen helyzettel megbirkózik.

Forgalmi dugók miatt egyre több időt vagyunk kénytelenek járműveinkben tölteni. Ezért szerelték fel a H350-et olyan korszerű technológiákkal, amelyek rossz időben, autópályán, városban vagy szűk parkolókban a vezető segítségére sietnek.

Ezek között említést érdemel a felhasználóbarát sebességtartó automata (a műszeregységen belüli, kiválóan leolvasható kijelzővel, amely a jármű pillanatnyi sebességét mutatja), a tolatókamera, a parkolássegítő rendszer, vagy az ablaktörlőket automatikusan működésbe hozó esőérzékelő.

 

Hyundai H350 - Tolatókamera

Tolatókamera

A tolatókamera 135 fokos, tiszta panorámaképet ad az autó mögötti környezetről a monitoron vagy a visszapillantó tükörben megjelenő kép kényelmesebbé teszi a manőverezést, egyben csökkenti a sérülés, a baleset kockázatát.

  

Hyundai H350 - Jégmentesítés

Jégmentesítő az első szélvédőn (az ablaktörlő lapátok alatt)

A szélvédő tövébe beépített fűtőelem megolvasztja a jegesedést, így télen eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia.

 

Hyundai H350 - Kulcs

Behajtható kulcs

A távirányítóval zárható és nyitható minden ajtó, valamint be- vagy kikapcsolható a riasztóberendezés.

 

Hyundai H350 - Tároló tálca

Tárolótálca 12 voltos csatlakozó aljzattal

Ha munkaeszközként használja a H350-et, nagyra fogja értékelni a központi tárolóegység kialakítását, amelyen kényelmes munkakörnyezet alakítható ki. Minden irányból könnyen hozzáférhet a 12 voltos aljzatokhoz.

 

Hyundai H350 - Hátsó ajtók

270 fokban nyitható hátsó ajtók

Megnövelt tengelytávú kivitelben rendelhető a 270 fokban oldalra nyitható hátsó ajtók, melyek biztonságosan az oldalfalhoz rögzíthetők, így be- vagy kirakodás közben nem fogja egy széllökés becsapni az ajtót.

 

Hyundai H350 - Tároló az ülés alatt

Tárolóhely az első utasülés alatt

Az első utasülés ülőpárnáját felhajtva hozzáférhetővé válik a padló alatti, tágas tárolórekesz. Ideális hely biztonsági felszerelések vagy tisztítószerek tárolására.

 

Hyundai H350 - Fűthető tükrök

Fűthető külső tükrök

A két részre osztott, felül és alul egyaránt fűthető külső tükrök télen megkönnyítik a vezetést. Helyzetük könnyedén, motorosan szabályozható.

 

Hyundai H350 - Kapcsolódás

Kapcsolódás (AUX és USB)

A vonalszintű jelbemeneti alljzaton keresztül kényelmesen csatlakoztathatók az MP3-lejátszók és egyéb hordozható zenei lejátszók.

 

Hyundai H350 - Navigációs csomag

Navigációs csomag

A kristálytiszta, 8 collos érintőképernyő számos funkciót kínál (USB és AUX csatlakozás, Bluetooth kihangosítás, 3D navigáció, CD / MP3 lejátszó, videolejátszó, DAB digitális rádióvevő és RDS funkció), ráadásul a külön rendelhető tolatókamera képe is ezen jelenik meg.

 

Hyundai H350 - Multifunkciós kapcsoló

Multifunkciós kapcsoló

A H350 kapcsolói kellemes tapintásúak, könnyen működtethetők, és rendkívül tartósak.

 

Hyundai H350 - Elektromos ablakemelő

Elektromos ablakemelő

Az első oldalablakok mozgatására, valamint a külső visszapillantó tükrök állítására szolgálnak.

 

Hyundai H350 - Kesztyűtartó

Kesztyűtartó

A kesztyűtartóban könnyen és praktikusan elférnek az apró, személyes tárgyak. A hűtési funkció révén alkalmas frissítők, romlandó élelmiszerek tárolására, hidegen tartására.

 

Hyundai H350 - Deréktámasz

Elektromosan állítható deréktámasz

A Hyundai minden szempontból optimalizált, elektromos deréktámasszal ellátott kényelmes vezetőülése lehetővé teszi az optimális üléspozíció könnyű beállítását. Az európai kialakítású ülés bőséges lábteret, és ezzel fokozott menetkényelmet biztosít.

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Vezess.hu - Beleszólhat a nagyok versenyébe

A Hyundai H350-esből háromféle kivitel (autóbusz, platós, zárt áruszállító) áll rendelkezésre. Az autóbusz kivételével valamennyi változat rövid és hosszú tengelytávval egyaránt rendelhető. Szerkesztőségünkhöz a hosszú tengelytávval rendelkező (3,67 m) változat jutott el. Az általunk kipróbált furgon 6,19 méter hosszú,  2,43 méter széles ( tükrökkel együtt) és 2,69 méter magas volt, tehát olyan dimenziót képviselt, melynek vezetése valamivel nagyobb odafigyelést igényel azoktól, akik személyautóból ülnek át dolgozni egy ilyen kolosszusba.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autópult - Európának szeretettel

Az újdonság megjelenése korszerű: a LED-es nappali menetfény és irányjelzők némi divatot csempésznek a célszerű elemek közé. Ez sem elhanyagolható szempont, ám a praktikus felhasználhatóság ezúttal fontosabb. A gyors és egyszerű ki- és berakodást egy praktikus, 1279 milliméter szélesre nyíló oldalsó tolóajtó teszi lehetővé, amelyet a busz kivitel esetében elektromos mozgatással is kérhetünk.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autópult - Nagy játékos

A 2,5 literes dízelmotor 150 és 170 lóerős kivitelben is elérhető, de a 373 és 422 Nm nyomaték talán még beszédesebb tények, főleg, hogy ez 1500-as fordulattól már elérhető mindkét változat esetében. Nálunk a szerényebb teljesítményű kivitel bizonyította, hogy nem feltétlenül szükséges az izmosabb motor – a négyhengeres kitartóan gyűrte le a kezdetben rövid, majd egyre hosszabb áttételeket, igaz, felül hallhatóan nem volt elemében, de a fordulatszám alsó és középső tartományában kitartóan húzott. Az izmosabb kivitel 200 ezer forintos felárát így leginkább csak annak érdemes megfizetni, aki tényleg sokat közlekedik teljes terhelhetőséggel – vagyis nehéz rakománnyal.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar - A Hyundai beszáll a nagy haszongépjármű-játszmába

A Hyundai, ahogy korábban már többször, nagy fába vágja a fejszéjét: egy olyan rugalmas felépítésű haszonjármű-családot mutat be, amely minden tekintetben egyenértékű a piacot uraló modellekkel. Ezzel európán kívüli cég még nemigen próbálkozott, de nem is nagyon adnak el járműveket ebben a szegmensben. A Hyundai is így volt ezzel: a H1-est néhány éve kivonták a piac egy részéről, mivel nemigen rúgott labdába Európában. A H350-est viszont úgy tervezték, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.