Limitált szériás Hyundai Kona EV

Tapasztalja meg a jövő vezetési élményét már ma!

 

A Hyundai Kona EV limitált szériás modellje a készlet erejéig elérhető az Ivanics Kft-nél is! Ismerje meg az új köntösbe öltözött Kona teljesen elektromos változatát!

 

Teljesen elektromos, kompromisszumok nélkül!

Legyen tisztában minden szükséges információval, anélkül hogy tekintetét levenné az útról! Head Up Display rendszerének segítségével még biztonságosabban utazhat az országutakon! GPS összeköttetésének hála mindig aktuális és friss információt kaphat úti célja eléréséhez. Emellett a jármű folyamatosan figyelmezteti az út adott sebességkorlátozásairól, hogy mindig tiszta képet kaphasson a vezetéssel kapcsolatos információkról.

 

Utazzon többet és tankoljon kevesebbet!

A Kona EV 64 kWh-s akkumulátora garantálja, hogy akár 484 km-en keresztül vezethet töltés nélkül! Szelje az autópályákat anélkül, hogy aggódnia kelljen a legközelebbi benzinkút távolsága miatt! A télen-nyáron kényelmes klímáról a fűtött első ülések, az automata légkondicionáló és páramentesítő rendszer gondoskodik.

 

Éljen a lehetőséggel és szerezze be most 17 664 000 forint helyett 15 799 000 forint áron limitált szériás járművünket! A limitált szériás Kona EV árlistáját megtekintheti ide kattintva.

 

A Hyundai Kona Electric modellről további információt találhat ide kattintva

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.