• slidebg1

Használt autó külföldről

Nem találja itthon álmai autóját? Esetleg talált egy remek külföldi ajánlatot, de nem tudja hogyan tovább? Vagy egyszerűen csak nagyobb a bizalma a német használt autók iránt?

Forduljon hozzánk!

Mi segítünk, hogy a lehető leghamarabb jusson hozzá kiszemelt autójához, akár külföldi jármű esetén is!
Célunk, hogy minden ügyfelünk számára magas színvonalú kiszolgálást nyújtsunk, valamint hogy megkönnyítsük a gépjárművásárláskor felmerülő esetleges nehézségeket.
Kiterjedt Volvo márkakereskedői tapasztalattal rendelkező, valamint nagy múltra visszatekintő kihelyezett németországi kapcsolatainknak köszönhetően a külföldi autóvásárlást is zökkenőmentessé tesszük vásárlóinknak.
A külföldi ügyintézést és tárgyalást német nemzetiségű és anyanyelvű partnerünk végzi, a még kedvezőbb árak és még magasabb hatékonyság érdekében!
Cégünk garantálja Önnek, hogy gépjárművét megbízható forrásból, korának megfelelő állapotban, igazolt kilométer teljesítménnyel fogja kézhez kapni.

Teljes körű ügyintézés a beszerzéstől az autó átadásáig

Megkíméljük Önt a vásárláskor felmerülő nehézségektől és hosszadalmas intézkedésektől, ezzel megkönnyítve a vásárlást.
Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket és hamarosan saját autóját vezetheti!

  • Márkakereskedésünk segít Önnek a megfelelő gépjármű kiválasztásában, illetve annak szakszerű véleményezésben.
  • Ezt követően elvégezzük a jármű beszállítását Magyarországra.
  • Közreműködünk a honosításban, vizsgáztatásban, a szükséges okmányok beszerzésében, továbbá a felmerülő adó és vámügyintézésben, valamint a biztosítás megkötésében.
  • Ezenfelül, amennyiben Ön igényt tart rá, elvégezzük a szükséges szervizmunkálatokat is.

Keressen minket bátran, és mi elhozzuk Önnek álmai autóját!

A megkereséstől egészen a gépjármű átadásig a vásárlási folyamat általában csak pár hetet vesz igénybe!
Elsősorban németországi Volvo személygépjárművek vételében tudunk segíteni, azonban különleges igény esetén németországi Ford, vagy Hyundai modellek beszerzésében is állunk rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot akár azonnal online, ide kattintva, vagy hívjon minket a +36 1 776 6500-as telefonszámon!