• slidebg1

Téli átvizsgálás és karbantartás

A téli időszak minden autót próbára tehet.

Erre természetesen felkészülhet. Fordja számára nem jelenthet kihívást a zord és kiszámíthatatlan időjárás, a fagyos reggelek vagy csúszós utak. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy éljen a lehetőséggel márkaszervizünkben, ahol most széleskörű karbantartási ajánlatokkal, biztonsági átvizsgálással, valamint különböző szezonális kiegészítőkkel várjuk. Ennek köszönhetően Ön és családja teljes biztonsággal indulhat útnak, akár a téli időszakban is.

Ha most online foglal szervizidőpontot a FORDABRONCS40 kuponkóddal, a Ford.hu weboldalán az Ön által leadott időpont foglalási igény megtekintése után, beírjuk Önt a szabad időpontjaink közé, amennyiben az Ön által leadott időpont már foglalt, abban az esetben kollégánk keresni fogja mihamarabb. A kuponkód használata 4 000 Ft* kedvezményre jogosítja, melyet számlájának végösszegéből írunk jóvá. A kedvezmény 2021.12.31-ig érvényes.

Mi segítünk, hogy autója naprakész legyen!

 • A téli átvizsgálás egy 20-pontos műszaki ellenőrzés, amely során márkaszervizünk szakemberei a biztonsági szempontból fontos valamennyi részegységet és alkatrészt ellenőrzik, hibás működés esetén pedig kedvező ajánlatot tesznek a javításra.
 • Az átvizsgálás ára: 9.990 Ft
 • TÉLI GUMIABRONCS*
 • Ha téli gumiabroncsra vált, forduljon hozzánk, mi örömmel segítünk és a nyári gumikat is szívesen tároljuk Önnek!
  Az akcióban szereplő 1 darab téli gumiabroncs ára: 36 690 Ft*
 • ABLAKTÖRLŐLAPÁT-CSERE*
 • Lássa mindig tisztán az utat! Márkaszervizünkben gyorsan és hatékonyan kicseréljük az ablaktörlőit.
  Ára: 17 590 Ft
 • FORD SZERELT KERÉK*
 • Válasszon gumiabronccsal szerelt Ford acélkerekeket! Komfortos, gyors és praktikus megoldás, ami az abroncsokat is kíméli.
 • THULE®* SÍLÉCTARTÓ*
 • Elengedhetetlen tartozék a téli sportok kedvelői számára, amely megkönnyíti a szállítást. Legfeljebb 8 pár síléc vagy 6 snowboard számára, az Ön által választott típustól függően.
  Ára: 67 200 Ft

Részletek a kedvezményekről:

1* A FORDABRONCS40 kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpont foglalás esetén érvényes 2021.12.31-ig, és a szerviz számla végösszegéből kerül levonásra. A kedvezményt egy személy csak egyszer veheti igénybe, illetve egy Ford gépjárműre.
2* A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár 1 (egy) db Michelin 205/55R16 91T méretű gumiabroncs vásárlására vonatkozik keréktárcsa nélkül. Az ár C-MAX /Focus modellekre érvényes. A javasolt bruttó fogyasztói ár nem tartalmazza a szerelés költségét. Az ajánlat 2021.december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz.
3* Az ajánlott bruttó fogyasztói ár 2 (kettő) darab Ford Flatblade első ablaktörlő lapát együttes vásárlása esetén érvényes.
4* A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár 1 (egy) db Continental gumiabronccsal szerelt acél kerékre vonatkozik. Az ár a 2011 gyártási évtől forgalomban lévő Ford Focus modellekre érvényes, 205/55R16  91H méretű gumiabroncs vásárlása esetén. A javasolt bruttó fogyasztói ár nem tartalmazza a felszerelés költségét. Az ajánlat 2021.december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz!
5* A termékre harmadik fél garanciája vonatkozik, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhet, amely részleteit a márkakereskedésünkben szerezheti be.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.