Ford KA+

Ajánlatok

Új Ford KA+ modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Ford KA+ modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Áttekintés

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas. 

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, mennyi jó dolog történik majd, ha a KA+ az élete részévé válik – amellett, hogy valóban élvezheti vele a vezetés minden percét.

 

Ford Ka+ beltér

Jut hely mindenkinek

A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

 

Ford Ka+ fogyasztás

Minden csepp üzemanyag számít

A KA+ egy energikus és gyors reagálású, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotorral érhető el, választható 85 LE teljesítménnyel. Biztosan élvezni fogja a kiváló üzemanyag-takarékosságnak köszönhető alacsony üzemeltetési költségeket, hiszen a fogyasztása akár 4,9 (4,7*) liter/100 km is lehet.

*110g-os, alacsony CO2-kibocsátású verzió

 

 

Vezetési élmény

Örömteli vezetés!

Könnyű és fürge. Agilis és magabiztos. A KA+ csodálatosan megfelel a kihívásoknak.

Intelligens technológiák egész sora garantálja a könnyű és szórakoztató vezetést, és természetesen odafigyelnek az Ön és utasai biztonságára is.

A városi vezetéstől a nagyobb kirándulásokig a KA+ gondoskodik arról, hogy a vezetés kellemes élmény legyen.

 

Ford Ka+ parkolóradar

Egyszerű parkolni, szűk helyeken is

A KA+ elég kompakt és mozgékony ahhoz, hogy kis helyekre is könnyedén beállhasson vele. A hátsó parkolóradarral magabiztosan manőverezhet szűk helyeken is. A radar észleli, mikor van túl közel egy tárgyhoz, és hangjelzés kíséretében vizuális figyelmeztetést jelenít meg a középkonzolon. Parkoljon gond, és persze koccanás nélkül!

 

Ford Ka+ tempomat

Tegye még pihentetőbbé az utazásokat!

A KA+ alapfelszereltségébe a Sebességkorlátozó is beletartozik a Sebességtartó automatika pedig opcióként választható. Az utóbbival beállíthatja a kényelmes sebességet, amit a KA+ anélkül tart fenn, hogy Önnek a gázpedálra kellene tennie a lábát. Amennyiben gyorsabban vagy lassabban szeretne haladni, egyszerűen lépjen a gáz- vagy fékpedálra! A Sebességkorlátozó különösen hasznos városi vezetéskor a sebességkorlátozás betartásához, és megkönnyíti a váltást a sebességhatárok változása esetén is.

 

Ford Ka+ visszagurulás gátló

Elindulni egyszerű, még emelkedőn is

A Visszagurulásgátló a fékrendszer használatával megakadályozza, hogy a KA+ visszaguruljon emelkedőn induláskor. Amikor aktív, az autó 2-3 másodpercig mozdulatlan marad a fék felengedése után. Ez elég időt ad arra, hogy lábát átemelje a gázpedálra, és így könnyebben, egyszerűbben indulhat el emelkedőn, különösen akkor, ha Ön mögött is parkolnak.

Teljesítmény

Gyorsan reagál és gazdaságosan működik

A KA+ modelleket úgy terveztük, hogy a sofőrjét és az utasokat minél gazdaságosabb üzemanyagfelhasználás mellett szállítsa.

Az 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gyors reakcióidejű, fürge és üzemanyag-takarékos. Hiszen minden csepp számít.

 

Ford Ka+ motor

Az új motor jól bánik az üzemanyaggal

A KA+ erejéről egy agilis, gazdaságos, négyhengeres, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotor gondoskodik. 85 LE teljesítménnyel választható, és ötsebességes manuális sebességváltóval érkezik. Kiváló az üzemanyag takarékossága, és a szén-dioxid kibocsátása is alacsony, akár 110 g/km.

 

Ford Ka+ váltásra figyelmeztető elektronika

Spóroljon minden sebességváltáskor!

A KA+ Sebességváltásra figyelmeztető lámpája a műszerfalon jelzi, mikor jön el a tökéletes pillanat a sebességváltásra. Ennek eredménye az alacsonyabb motorfordulatszám, a jobb üzemanyag-hatékonyság, így Ön messzebbre utazhat, kevesebbért.

Kényelem

Egy praktikus és szórakoztató autó

A KA+ tele van hasznos funkciókkal és innovatív technológiákkal, így igazán élvezetes vele utazni. Ettől olyan különlegesek a KA+ modellek.

 

A Ford SYNC Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal irányítsuk a zenelejátszót és a mobiltelefont. Az új MyFord Dokkoló tudja, milyen fontosak az okostelefonok vezetés közben is, ezért gondoskodik arról, hogy telefonját jól láthatóan, stabilan rögzítse az autóban.

Ha kipróbálja, Ön is látni fogja: a KA+ nemcsak szép autó, hanem okos és praktikus is.

 

Ford Ka+ hangvezérlés

Ford SYNC Hangvezérléssel

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, és ugyanígy kezelheti a bejövő hívásait is. Amellett, hogy felolvassa a szöveges üzeneteket, és lejátssza a zenéket az USB adatgordozóról, képes Bluetooth®-on keresztül kapcsolódni a mobiltelefonhoz is, így a készüléken lévő zenéket is meghallgathatja. Az AppLink segítségével pedig népszerű Android- és iOS-alkalmazásokat vezérelhet a hangjával. Szinte olyan, mintha saját személyi asszisztens lenne Ön mellett, még akkor is, ha egyedül utazik az autóban.

*A Bluetooth® kereskedelmi név és emblémái a Bluetooth SIG Inc. birtokában állnak. Az ilyen védjegyek bármilyen, a Ford Motor Company Limited általi használata engedéllyel történik. Minden egyéb védjegy, illetve kereskedelmi név az adott tulajdonosok birtokában van.

A hangvezérlés funkció jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

 

Ford Ka+ dokkoló

Okos tárhely okostelefonoknak

A MyFord Dokkoló egy jól átgondolt megoldás arra, hogy biztonságosan tárolja az okostelefonját, MP3-lejátszóját vagy navigációs eszközét. Így Ön jól láthatja anélkül, hogy elvonná a figyelmét az útról. A dokkoló a középkonzol tetején található, és megfelelő pozícióban tartja a készülékét.
Ford KA+ MyFord Dock smart storage for smartphones
Ford KA+ interior centre console with SYNC and Ford stereo

 

 Ford Ka+ hangrendszer

Legjobb zenék az utazáshoz

A KA+ jelenleg kétféle hangrendszerrel választható. Az alapfelszereltségként kapható rendszer a Ford stereo rádiót és az okostelefonról való zenehallgatáshoz USB-csatlakozót, emellett biztonságos dokkolót és Bluetooth-csatlakozást tartalmaz.

Az opcionális Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy ön mindent irányítson csupán a hangja használatával, vagy a kormányon lévő kapcsolók segítségével. Az AppLink lehetővé teszi, hogy a népszerű Android és iOS alatti alkalmazásokat is a hangjával vezérelje: hangoskönyveket hallgathat, élvezheti a legújabb gólokat a goals.com oldalról, közeli rendezvényeket kereshet, vagy meghallgathatja kedvenc zeneszámait a Spotify-ról. A DAB rádió felárral választható egy csomag részeként.

 

Ford Ka+ klíma

Tökéletes hőmérséklet

Az Automata légkondicionálóval beállíthatja a legkellemesebb hőmérsékletet, és a KA+ gondoskodik annak fenntartásáról is. Se nem hideg. Se nem meleg. Pont kellemes - mindig.

 

Ford Ka+ ülésfűtés

Extra kényelem fűtött ülésekkel

Függetlenül attól, hogy milyen idő van kint, a KA+ mindig gondoskodik a kényelemről. A választható fűtött első ülések sokkal kellemesebbé teszik a vezetést a hidegebb hónapokban.

 

Ford Ka+ elektromos tükrör

Elektromosan behajtható tükrök

A véletlen balesetek elkerülése érdekében a feláras extraként kapható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajlanak, amikor az autót lezárja (vagy amikor megnyomja a gombot).

 

Ford Ka+ Easy Fuel tankolás

Ford Easy-Fuel rendszer a nyugodt tankolásért

Ez a hasznos megoldás szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. És mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, nem kell többé piszkos tanksapkát sem megfognia.

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Brazil Ford-felfújt Indiából, nekünk. Olcsón!

Van az az ember, aki retteg mindentől, amit előtte más használt. Hiszen ami használt, elromlik, rejtett hibája lesz, kiderül, hogy banki terhelés van rajta, fertőzöttnek bizonyul, esetleg még büdös is. Az ilyen embernek új autó kell bármi áron, de maximum annyiért, amennyi pénze van...

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Ford Ka+ hazai menetpróba

Ez a Ka, már nem az a Ka. Az új Ford Ka+ 5 ajtósan, a jellegzetes Ka-vonalakat elhagyva érkezett Európába. Rövid menetpróbán vallott...

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Mit tud a legolcsóbb és legújabb Ford?

Idén kereken 20 éve jelent meg a Ford Ka, egy kissé hányatott sorsú autó. Először vagány, élvezetesen vezethető városi mini volt...

Tovább a teljes cikkre -->

 

Origo - Ford Ka+ menetpróba

Húsz éve jelent meg az a miniautó, amire annak idején mindenki felkapta a fejét.
Szemtelenül merész volt a New Edge Design-nak hívott stílusával, provokatív reklámokkal hirdették (a kabriónál még Kylie Minouge-ot is bevetették), nem lehetett nem tudomást venni a létezéséről..

Tovább a teljes cikkre -->

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!